Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu motifi güzel bir fikir. Şenol Güneş tam buna lâyık.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker'de hayatimda hic mac izleyemedim maalesef. Insallah bir gün nasip olur ama stat yikilirsa ben galiba cok ozleyecegim o stadi. Televizyondan görüntüsü cok farkli oluyor. Bana göre cok farkli bir stat ve gercekten cok güzel bir stat.
Yorum
-
bir arkadaş burda yazmıştı isim konusunda bence en uygunu..
FIRTINA VADİSİ... devamında stad arena felan olmayacak..
spiker gözüyle .... yarın ki maç fırtına vadisinde oynanacak veyaa trabzonspor fırtına vadisinde farklı kazandı.. bence psikolojik bir üstünlük sağlayan bir isim.. bunu üzerinde durulmalı diyorum..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir arkadaş burda yazmıştı isim konusunda bence en uygunu..
FIRTINA VADİSİ... devamında stad arena felan olmayacak..
spiker gözüyle .... yarın ki maç fırtına vadisinde oynanacak veyaa trabzonspor fırtına vadisinde farklı kazandı.. bence psikolojik bir üstünlük sağlayan bir isim.. bunu üzerinde durulmalı diyorum..
ama
vadiye sıkışmaya gerek yok
birazda kurtlar vadisi çağrışımı varceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
arkadaşlar projede değişiklik için baskı yapmamız lazım.en azından çatıda koltuk renklerinde sahaya olan uzaklıgı minimum seviyeye indirmek için her türlü baskı kurmalıyız.diğer stadyumlarda değişikliler oldu bizimkindede olabilirFenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stad Kapasitesi : 41.061
Park olsun ParkZaten kompleks şeklinde yapılacak proje, park anlamı daha yatkın olur
Akyazı Park,Fırtına Park,Karadeniz Park gayet mantıklı öneriler.
Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi + (Sponsor İsmi) + Fırtına/Karadeniz/Akyazı Park diyen arkadaşların fikrine katılıyorum ...
Alman işletim sistemine sahip İngiliz kültürlü bir yapıya sahip olalım9 # Osvaldo'
Yorum
-
Firtina ismi hic profesyönel durmuyor malesef. Öneren arkadaslar kusura bakmasin.
Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi, (Misal) Vodafone Arena
Olursa böyle olsun. Yada hüseyin Avni Aker stad ismi kalsin, kompleks degissin...
Trabzonspordan bahsediyoruz. Hali sahaya isim koymuyoruz.
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFirtina ismi hic profesyönel durmuyor malesef. Öneren arkadaslar kusura bakmasin.
Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi, (Misal) Vodafone Arena
Olursa böyle olsun. Yada hüseyin Avni Aker stad ismi kalsin, kompleks degissin...
Trabzonspordan bahsediyoruz. Hali sahaya isim koymuyoruz.
Yorum
Yorum