Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Beyaz koltuklar üzerine Bordo-Mavi Trabzonspor yazma fikri güzel..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Futbolcu motifi güzel bir fikir. Şenol Güneş tam buna lâyık.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolcu motifi güzel bir fikir. Şenol Güneş tam buna lâyık.
          Şenol Güneş, Dozer Cemil, Kadir Özcan vb.
          Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
          https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avni Aker'de hayatimda hic mac izleyemedim maalesef. Insallah bir gün nasip olur ama stat yikilirsa ben galiba cok ozleyecegim o stadi. Televizyondan görüntüsü cok farkli oluyor. Bana göre cok farkli bir stat ve gercekten cok güzel bir stat.
            vallahi bana gitmek nasip oldu hem şikebahçe hemde gs maçlarına gittim geçen sezon

Yorum

• bir arkadaş burda yazmıştı isim konusunda bence en uygunu..

FIRTINA VADİSİ... devamında stad arena felan olmayacak..

spiker gözüyle .... yarın ki maç fırtına vadisinde oynanacak veyaa trabzonspor fırtına vadisinde farklı kazandı.. bence psikolojik bir üstünlük sağlayan bir isim.. bunu üzerinde durulmalı diyorum..
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir arkadaş burda yazmıştı isim konusunda bence en uygunu..

FIRTINA VADİSİ... devamında stad arena felan olmayacak..

spiker gözüyle .... yarın ki maç fırtına vadisinde oynanacak veyaa trabzonspor fırtına vadisinde farklı kazandı.. bence psikolojik bir üstünlük sağlayan bir isim.. bunu üzerinde durulmalı diyorum..
                kulağa hoş geliyor
                ama
                vadiye sıkışmaya gerek yok

birazda kurtlar vadisi çağrışımı var
                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• arkadaşlar projede değişiklik için baskı yapmamız lazım.en azından çatıda koltuk renklerinde sahaya olan uzaklıgı minimum seviyeye indirmek için her türlü baskı kurmalıyız.diğer stadyumlarda değişikliler oldu bizimkindede olabilir
                  Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• burda proje hakkında bizle cevap veren bir yetkili vardı. Onuda mı küstürdük. Ne yaptık?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stad Kapasitesi : 41.061

Park olsun Park Zaten kompleks şeklinde yapılacak proje, park anlamı daha yatkın olur

Akyazı Park,Fırtına Park,Karadeniz Park gayet mantıklı öneriler.

Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi + (Sponsor İsmi) + Fırtına/Karadeniz/Akyazı Park diyen arkadaşların fikrine katılıyorum ...

Alman işletim sistemine sahip İngiliz kültürlü bir yapıya sahip olalım
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Vadi nedir arkadas? Firtina Arena daha güzel. ilk gün yazmistim bunu.
                        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Fırtına limanı gibi bişeyler olsa deniz içindeya

Yorum

• Firtina ismi hic profesyönel durmuyor malesef. Öneren arkadaslar kusura bakmasin.

Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi, (Misal) Vodafone Arena

Olursa böyle olsun. Yada hüseyin Avni Aker stad ismi kalsin, kompleks degissin...

Trabzonspordan bahsediyoruz. Hali sahaya isim koymuyoruz.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Firtina ismi hic profesyönel durmuyor malesef. Öneren arkadaslar kusura bakmasin.

Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi, (Misal) Vodafone Arena

Olursa böyle olsun. Yada hüseyin Avni Aker stad ismi kalsin, kompleks degissin...

Trabzonspordan bahsediyoruz. Hali sahaya isim koymuyoruz.
                              Fırtına yerine ''Storm'' desek yeterince profesyonel olur mu?

Yorum

• Yok Pokemon Arena ismini verelim.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X