Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yan tarafa bir sınır kapısı daha yaparsın kuyruk biter. Bu mudur referans ?

Yorum

• Stadımızın ismi ile ilgili anketimize katılabilirsiniz...
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Senelik 4-5 milyon lira gibi bir rakamı geri çevirebilecek bir durumumuz var Avni Aker olarak kalsın fkat kulübün durumu ortada. Galatasaray'ın yaptığı gibi komplekse eski stadyumumuzun ismini verip stadyumun ismini satabiliriz.

Yorum

• Yeni stad,inşaat,ticari alanlar,isim hakkı,iktidar desteği kısaca rant ortaya çıkınca herkesin Trabzonspor sevdası kabardı!

Bugüne kadar Trabzonspor için bir kürek kum atmayan ağaoğlu,hala ne alakası olduğunu anlayamadığım reza zerab vs.

Trabzonspor'u ticaret kapısı olarak gördükleri,verdiklerinden fazlasını almak istedikleri o kadar açık ki.

Taraftarın en kolay kanacağı yıldız istismarı başladı bile.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.bordomavi.net/index.php?msg=1

Stadımızın ismi ile ilgili anketimize katılabilirsiniz...
            daha fazla seçenek olabilirdi. Ismi satılsın kompleksin adı H. Avni Aker olarak yapılsın gibi
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senelik 4-5 milyon lira gibi bir rakamı geri çevirebilecek bir durumumuz var Avni Aker olarak kalsın fkat kulübün durumu ortada. Galatasaray'ın yaptığı gibi komplekse eski stadyumumuzun ismini verip stadyumun ismini satabiliriz.
              Vodafone 10 sene icin 60 milyon euro onermis.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senelik 4-5 milyon lira gibi bir rakamı geri çevirebilecek bir durumumuz var Avni Aker olarak kalsın fkat kulübün durumu ortada. Galatasaray'ın yaptığı gibi komplekse eski stadyumumuzun ismini verip stadyumun ismini satabiliriz.
                En makul çözüm yolu bu gözüküyor zaten. Büyük ihtimalle böyle olacak. Hüseyin Avni Aker spor kompleksi ..... arena şeklinde..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Su Arenayi kafanizdan silin Arena akimina kapilmak zorundamiyiz yahu.

Yok Timsah Arena Yok Samiyen Arena yok Kayisi Arena Yok Avni Aker arena.

Boga guresine mi gidiyoruz futbol macina mi.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Boğa mı güreştiriyoruz söylemleri komik geliyor bana.. Bayern Münih Alianz Arena'da boğa mı güreştiriyor mesela veya diğerleri.. İlla da farklı olmak gerekmiyor bence..
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• hep aynı konuya geliyoruz , üstte biri çoğu yerde stadyumların yarılandığını söyledi , acaba trabzonda arsa varmıydı , bunun için özel kanun çıkmadımı , bu kadar büyük bir yeri doldurmak kolay mı , kendi insanlarımız itiraz edipte inşaatı durdurmadı mı , ayrıca bu kadar büyük bir kompleks şeklinde başka bir yer yok , geç kalındığı doğrudur ama siyasi düşüncelerinizi bir kenara bırakında rasyonel düşünün ..
                      Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su Arenayi kafanizdan silin Arena akimina kapilmak zorundamiyiz yahu.

Yok Timsah Arena Yok Samiyen Arena yok Kayisi Arena Yok Avni Aker arena.

Boga guresine mi gidiyoruz futbol macina mi.
                        Aynen katılıyorum. Arena nedir yani.
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.bordomavi.net/index.php?msg=1

Stadımızın ismi ile ilgili anketimize katılabilirsiniz...
                          Ben Kazım Koyuncu yada Fırtına olsun istiyorum ama oyumu H.Avni Aker'e verdim. Şimdi diğer seçeneğe oy verirsek giderler siyasetçi ismi koyarlar diye.
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tır kuyruklarının olması demek sizce ekonomik büyüme yada üretim mi demek ?
                            Evet.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fabrikadan kastınız nedir önce burayı açmalısınız.
                              Rize de sanayi kuruluşunda çalışıyorum trabzonun son 10 yıldaki sanayisindeki ilerlemeyi de iyi biliyorum
                              ha eğer fabrikadan kastınız istanbuldaki gibi devasa fabrikalar ise,mevcut kuruluşlarda bu denli iş hacmi yok çünkü hammaddenin çoğu istanbul'da.
                              fabrikadan kastım üretmek..yani trabzon üretebilecek bi şehir olamayacak mı hiç bi zaman..?

ülkemizden rusyaya asyaya türk devletlerine konum olarak yakınken istanbul cevresine kurulacak bi fabrikayı trabzona kaydırabilecek bi siyasi irade yok mu acaba??

Sonucta sehir esnaf sehri hatta bolge oyle daha doğrusu esnafa dayalı politikası var..

Yorum

• Geceleri Kasımpaşa'nın muhtelif caddelerine onlarca TIR gelip park yapıyor.

Yani; Kasımpaşa sanayinin kalbi.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X