Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi

Hükümet stadı, taraftarı Trabzonspor'dan soğutmak için şehir dışına yapıyor kafası = cemaat fbyi ele geçirmek istiyor kafası.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

• Baş Antrenör Mehmet Zeki Altıntaş: "Atış Poligonu, okulların yanından kaldırılırsa(Kavakmeydan), yeni sporcu bulmakta zorluk çekeceğiz. Okullar, bizim için sporcu kaynağıdır" demesi gibi...

kadiryeter

Yorum

• İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıya geri dön ve yeni eklediğim gazete kupürünü oku...

Sağlıkla kal...

kadiryeter
        Bu da ayrı bi konu, genel olarak raylarla bi sorunumuz var abi.

Hiç olmazsa kısa vadede şu Akyazı'da bi raylı sistem görelim de ayağımız değsin bari, lastiğimiz değemese de

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu da ayrı bi konu, genel olarak raylarla bi sorunumuz var abi.

Hiç olmazsa kısa vadede şu Akyazı'da bi raylı sistem görelim de ayağımız değsin bari, lastiğimiz değemese de

Raydan bahsedilirken çoğu kişi işi karıştırabiliyor; olabilir, ikisi de ray... biri şehiriçi trafiği biri, Avrupadan Çin'e...

kadiryeter

Yorum

• Haberlere tıklamaya üşenenler için

Yorum

• Şunun biraz daha net olanını bulamaz mıyız yahu?

Yorum

• Dünya Trabzon kentinin etrafinda dönmüyor. Sanarsiniz yillardir Trabzon milleti oyunu stadyum projesine dayali veriyor. Eminim o sehrin en az 50% yeni bir stadin yapilacagini bile bilmiyordur, birakalim gecmisi. Anca iste temel atma töreni vs. olunca, yani basbakan gelince Fatma baci da ögrenir bunu. Ama 2 gün sonra unutmus olur. Bu kadar insanlari basit görmeyin. En az sizlerin akli kadar düsünebiliyorlar. Yani o insanlari kücük düsürmeyin, sanarsiniz Trabzon nüfusunun 90% hala cocuk. Bir oyuncaga kaniyorlar.

Bu mantigi yürüten düsünceden nefret ediyorum. Herkes koyun, bir siz cobansiniz. Herkesin hakki esit, oyu da esit. Sizin gibi düsünmeyen her insana potansiyel koyun diye bakmaktan vazgecin.

Ayrica su komplo teorileri de tipik Türk mentalitesinden dogan bir olgu. Yok o para yiyecekmis, yok herkese 2 senede yaptilar, bize 10 senede yapmadilar, sirf oy kaygisindan vs. O kadar yillik planlama yaptilar yani?

Hadi bu konulari gectik. Bilmiyorum siz hangi dünyada yasiyorsunuz ama istisnalar disinda, carpik yapilasmanin kurbani olmamis bölgeler disinda, dünyanin her tarafinda stadlar sehrin disina yapilir. Hele hele böyle büyük bir araziye ihtiyac duyuluyorsa, imkani yok sehrin icine yapamazsiniz. Bu gayet dogal bir durumdur. Buradan bile bir sey cikarmak ayip oluyor. Dagin basina, bir tepenin basina yaparlar, o zaman haklisiniz ama sanirsam Akyazi bölgesi güzel bir yerde. Yani öyle sehirden kopuk, bilmem ne beldesinin arkasinda degil, gayet her taraftan gidilebilecek bir yerde.

Burada ki sorun stadyumun büyüklügü, yapildigi yer degil. Sorun Trabzon'un insaninda. Kimse kusura bakmasin, gidenlerin ayaklarina saglik ama sehir ilgilenmiyor artik futbol ile. Yogun göc yüzünden genc nüfus az bir de insanlarin gelirleri düsük. Ama Latin Amerika'daki insanlar daha da ac, daha da sefiller. Yani bunun arkasina siginmayalim.

Acikca demek gerekirse ortada tam bir acinacak durum var.
                Hani bir insan cok yaslanir, veya hastalanir (kanser vs.) veya öyle bir ask acisi ceker ya ve sunu deriz: o kisi artik bitmis, tükenmis.
                Iste aynen bu durum. Trabzon sehri bitmis, tükenmis.
                Dogrudur demiyorum ama buradan gözüken bu, belki de ben yanlis görüyorumdur.
                Almanya'nin onda biri bile olamiyoruz maalesef.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şunun biraz daha net olanını bulamaz mıyız yahu?

Bu çizimde Beşirli tarafında da bir yonca var gibi gözüküyor tabi projede değişiklik yoksa.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu çizimde Beşirli tarafında da bir yonca var gibi gözüküyor tabi projede değişiklik yoksa.
                    Evet, şekli bozuk olsa da işlev olarak bi yonca da orada olacak gibi

Şunların detaylı projelerini bi görebileydik da...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

Temel de atılacağına göre artık, yeni eleştiri konusu stadın yeri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Karayel'e tam açık cephe duruşu var stad plânının:"Karayel oy Karayel"... ne gemiler batırmıştır, Karadenizde... türkülere destanlara konu.

Çok mu, kötümserim?!... ufak bir deniz kazası yaşadı, ilkin... sonu hayır ola.

kadiryeter

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünya Trabzon kentinin etrafinda dönmüyor. Sanarsiniz yillardir Trabzon milleti oyunu stadyum projesine dayali veriyor. Eminim o sehrin en az 50% yeni bir stadin yapilacagini bile bilmiyordur, birakalim gecmisi. Anca iste temel atma töreni vs. olunca, yani basbakan gelince Fatma baci da ögrenir bunu. Ama 2 gün sonra unutmus olur. Bu kadar insanlari basit görmeyin. En az sizlerin akli kadar düsünebiliyorlar. Yani o insanlari kücük düsürmeyin, sanarsiniz Trabzon nüfusunun 90% hala cocuk. Bir oyuncaga kaniyorlar.

Bu mantigi yürüten düsünceden nefret ediyorum. Herkes koyun, bir siz cobansiniz. Herkesin hakki esit, oyu da esit. Sizin gibi düsünmeyen her insana potansiyel koyun diye bakmaktan vazgecin.

Ayrica su komplo teorileri de tipik Türk mentalitesinden dogan bir olgu. Yok o para yiyecekmis, yok herkese 2 senede yaptilar, bize 10 senede yapmadilar, sirf oy kaygisindan vs. O kadar yillik planlama yaptilar yani?

Hadi bu konulari gectik. Bilmiyorum siz hangi dünyada yasiyorsunuz ama istisnalar disinda, carpik yapilasmanin kurbani olmamis bölgeler disinda, dünyanin her tarafinda stadlar sehrin disina yapilir. Hele hele böyle büyük bir araziye ihtiyac duyuluyorsa, imkani yok sehrin icine yapamazsiniz. Bu gayet dogal bir durumdur. Buradan bile bir sey cikarmak ayip oluyor. Dagin basina, bir tepenin basina yaparlar, o zaman haklisiniz ama sanirsam Akyazi bölgesi güzel bir yerde. Yani öyle sehirden kopuk, bilmem ne beldesinin arkasinda degil, gayet her taraftan gidilebilecek bir yerde.

Burada ki sorun stadyumun büyüklügü, yapildigi yer degil. Sorun Trabzon'un insaninda. Kimse kusura bakmasin, gidenlerin ayaklarina saglik ama sehir ilgilenmiyor artik futbol ile. Yogun göc yüzünden genc nüfus az bir de insanlarin gelirleri düsük. Ama Latin Amerika'daki insanlar daha da ac, daha da sefiller. Yani bunun arkasina siginmayalim.

Acikca demek gerekirse ortada tam bir acinacak durum var.
                          Hani bir insan cok yaslanir, veya hastalanir (kanser vs.) veya öyle bir ask acisi ceker ya ve sunu deriz: o kisi artik bitmis, tükenmis.
                          Iste aynen bu durum. Trabzon sehri bitmis, tükenmis.
                          Dogrudur demiyorum ama buradan gözüken bu, belki de ben yanlis görüyorumdur.
                          Almanya'nin onda biri bile olamiyoruz maalesef.
                          Kendi içinde müthiş çelişkiler barındıran, hiç bir satırına katılamadığım bir yazı... Elbette ki bir fikir yumağıdır ve yazara saygı duyulmalıdır... Çok şey yazılabilir cevaben... Uzatmak istemiyorum... Ancak, dünya Trabzon şehrinin etrafında dönmüyor derken, Trabzon'u, ''şehir dışına stat yapılan Amsterdam sosyo-kültürel bağlamında irdelemek'', Trabzon insanını Latin halkıyla mukayese etmek yanlışına düşülmüş... Daha da acısı, gelir düzeyinin düşüklüğüne vurgu yapılırken, her gün zıkkımlanılan bir paket sigaranın 9 lira, 15 günde bir gidilecek maç biletinin 5 lira olduğu gerçeği gözümüze gözümüze girerken, stadın boş kalması ''nedensiz bir tükenmişliğe'' bağlanmış ki, en büyük itirazım buna...

Mesele, Almanların onda biri olmak değil, bir koyup on almaya yetecek kadar kendi insanını tanımak... Mesele, kendi insanını motive edecek, çekim alanı oluşturacak planlamayı doğru yapmak... Ülkenin en önemli futbol şehrine yapılacak bir stat için, değil bu kulübe gönül vermiş çilekeş insanlar, bu şehrin sokak kedisinin bile fikri sorulmalıydı... Yapmadılar, yapamadılar... Şimdi adı Akyazı, soyadı Karayazı olan bir çadır için bereket okumamızı bekliyorlar... Ne yazık...

Trabzon insanı, genetik kodlarındaki arızalarıyla hayat bulmuştur ve hep öyle kalacaktır... Değiştirmek değil, dönüştürebilmektir aslolan... Bu da talimat ve dayatmalarla değil, katılımcı bir kucaklayışın sihiriyle mümkündür... Ve bu hiç de zor değildir... Yeter ki yapılmak istensin...
                          En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 22:09.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünya Trabzon kentinin etrafinda dönmüyor. Sanarsiniz yillardir Trabzon milleti oyunu stadyum projesine dayali veriyor. Eminim o sehrin en az 50% yeni bir stadin yapilacagini bile bilmiyordur, birakalim gecmisi. Anca iste temel atma töreni vs. olunca, yani basbakan gelince Fatma baci da ögrenir bunu. Ama 2 gün sonra unutmus olur. Bu kadar insanlari basit görmeyin. En az sizlerin akli kadar düsünebiliyorlar. Yani o insanlari kücük düsürmeyin, sanarsiniz Trabzon nüfusunun 90% hala cocuk. Bir oyuncaga kaniyorlar.

Burada ki sorun stadyumun büyüklügü, yapildigi yer degil. Sorun Trabzon'un insaninda. Kimse kusura bakmasin, gidenlerin ayaklarina saglik ama sehir ilgilenmiyor artik futbol ile.

@ cerasus üstad..

Elinize yüreğinize sağlık.. Duygularıma tercüman olmuşsunuz..

Yazı uzun olduğu için hepsini alınti yapamadım ama kelimesi kelimesine katılıyorum...

LG Optimus 4x HD cihazımdan gönderildi.

Yorum

• Beşirli - Akyazı yı da millet şehrin dışı yaptı helal olsun

O değilde Zigana Yörük Çadırı ne olacak. Benim aklıma orası geldi. Eyi Horon ederdik orda
                              Bunun için kimse projeyi eleştirmeyecek mi?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşirli - Akyazı yı da millet şehrin dışı yaptı helal olsun

O değilde Zigana Yörük Çadırı ne olacak. Benim aklıma orası geldi. Eyi Horon ederdik orda
                                Bunun için kimse projeyi eleştirmeyecek mi?
                                Yörük Çadırı'na bişey mi oluyor ki?

Yorum

Çalışıyor...
                                X