İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Timsah Arena dış cephesi;
Ama bizim stad merdiven altları boş bir şekilde etrafı membrandan olacak...Gelde bu stada müthiş de...
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...
Hakikaten bu stadın olumsuz tarafları somut olarak nedir?
Eğerki mersin stadındaki gibi olursa şöyle bir görüntüsü var...Membranın yırtılma tozlanma gibi sıkıntılarıda var...
2- Locaların stadın ortasında ve balkon gibi olması burada tartışılan bir diğer konu...
3- Stadın yarısının zeminin altında olmasından dolayı küçük görünümü ve ihtişamının az olması...
Bizim stada benzer ve neredeyse aynı büyüklükteki bir stad...İhtişam farkını buradan görebiliriz...
4- Kale arkalarının çift kat olması....
----------------------------------------------------------------------------
Bazıları hangi proje olursa olsun beğenmezdik eleştirecek bir nokta buluruz demişler...Ama medyaya yansıyan projelerden birkaçına kimsenin sesi çıkmamıştı hatta olması için sabırsızlanmıştık ama olmadı...Şu ikisi mesela...
En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 00:59.
Yorum
-
Cumartesiye 4 gün var. Bu sorumluluğu ya bordomavi.net üstlenecek yada başka bir kişi üstlenmesi lazım. Bir pankart hazırlanıp şu Belediye başkanının elinde olan stadyum gibi bir dış kaplama veya çatı istiyoruz diye söylenmesi gerekir bunu yaparken de bağırarak değil çok daha uygun bir dille bu isteğimizi iletmek lazım. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırEn son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 01:27.
Yorum
-
DEEP BLUE
Her ay bir iki defa yazıyorum. Aklıma geldi yine yazayım...
Bu proje yol yakınken iptal edilmeli, Avni Aker'in yerine maksimum 20.000 kişilik kutu gibi bir stat yapılmalı... Maksimum 20.000 kişilik diyorum ama gönlümden geçen 15.000 kişilik olanı... Fazlasına yazık... Stadına 40.000 kişi toplayabilecek bir takım oluşturacak kadar akıllı, vizyon sahibi ve sosyal statüsü yüksek bir Trabzon'lu başkan adayı tanımıyorum... Zaten bir şeye benzemiyor bu yörük çadırı...
Örneğin bir antep maçında, 30.000 kişilik kısmı boş olan, her bir köşeye birer ikişer dağılmış çekirdek çitleyen sevgili adaylarını görmek canımı çok yakacak... Eskiden muhallebiciye filan gidilirdi... Artık burada halledilir o işler... Yazık...
Yorum
-
temel atma
merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır yazamadım öncelikle kusuruma bakmayın... cumartesi günü temel atma töreni olacak ve hatta şu anda sayın başbakanımızın sahaya geleceğini düşünerek hazırlıklar yapılıyor... zamandan yana tereddütü olan arkadaşlar bilsinler ki şu durumda böyle bir problem yok ama olmaz mı sonradan olabilir, proje değişikliği olur, hesap hatası olur vs süreç uzayabilir ama uzasa bile bu çok kısa bir zaman olacaktır gönlünüzü rahat tutun.. arada forumu okumak için giriyorum, çatı ile ilgili tereddütlerinizi ve isteklerinizi bildiriyorum, şu anda altyapı,kazık boyları,dolgu,drenaj sistemi vs değiştiği için gündem bir türlü o tarafa çekilemiyor, ancak kısa bir süre sonra tüm çalışmalarımızı sunacağız, hayırlısı diyorum.. arkadaşlar hep tekrarlıyorum buradaki yapının bizim için manevi değeri var ve siz baskı kurmasanız bile ben aynı ölçüde iyiliği için savaşırdım ama sizin gördüğünüz gibi göremezdim! dolayısıyla siz benden süreci öğreniyorsunuz bende sizden bir çok değerli yorum ve bilgi alıyorum bunun için de teşekkür ederim.. yalnız bilin ki inşaat çok kolay ama insanımız zor, ne para ne yorgunluk, ne bürokrasi beni bu kadar yormuyor, işe aldığın eleman ya da taşeronu verimsiz ya da zararlı görüyorsun işine son veriyorsun,adam seni hiç olmadık şeylerle suçlayıp sana daha beter zarar vermeye çalışıyor, iftira atıyor, sonunda birşey çıkmıyor ama bilmeyenin kulağında kötü bir ses yaratıyor, daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştık ama memlekette buna alışır olduk, bu da gülün dikeni diyelimvelhasıl temel atma yada açılış diyelim bizim için bir mutluluktur, başbakanımızın gelmesi çok güzel bir gelişmedir ancak birşey değiştirmez önemli olan sonucun iyi olmasıdır, sizlerin memnun olmasıdır, başlamak bitirmenin yarısıdır sözü benim için geçerli değil, yarsı da yüzde sekseni de bitse bir şey bitmediyse bitmemiştir, sonuç yoktur! dolayısıyla biz işimize bakıyoruz, programda gidiyoruz, sunabikeceklerimizi sunup taleplerimizi diretiyoruz, işin doğru tarafı ( bu konuda mütevazilik yapmicam yanlış anlaşılmasın..)müteahhit olarak bizim dığruluğumuzu bildikleri için ve bu projeye belki geç kalındı ama şu anda çok değer verdikleri için tüm kurumlar ellerinden geleni yapıyorlar, inşallah da bu böyle devam edecek..
sevgiler...
Yorum
-
Çatıya, yere kadar branda çektiğimize göre stadımızın da ismi "Afet Stadı" olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Merhaba herkese, bazı arkadaşlar sıklıkla yeni stadın eskisinin yerinde olmasını tercih edeceklerini veya öyle olması gerektiğini söylüyorlar. Bence de Akyazıdaki stad yer açısından atmosfer açısından şimdikinin yerini tutmayacak ama bir de gerçek var ki şimdikinin alanına bırak 40000'i 30000 kişilik stadı bile sığdırmazsınız bu da bir gerçek
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba arkadaşlar,
uzun zamandır yazamadım öncelikle kusuruma bakmayın... cumartesi günü temel atma töreni olacak ve hatta şu anda sayın başbakanımızın sahaya geleceğini düşünerek hazırlıklar yapılıyor... zamandan yana tereddütü olan arkadaşlar bilsinler ki şu durumda böyle bir problem yok ama olmaz mı sonradan olabilir, proje değişikliği olur, hesap hatası olur vs süreç uzayabilir ama uzasa bile bu çok kısa bir zaman olacaktır gönlünüzü rahat tutun.. arada forumu okumak için giriyorum, çatı ile ilgili tereddütlerinizi ve isteklerinizi bildiriyorum, şu anda altyapı,kazık boyları,dolgu,drenaj sistemi vs değiştiği için gündem bir türlü o tarafa çekilemiyor.
sevgiler...
Anadolunun diğer illerine yapılan stadyumların dış kaplamaları daha güzel görünüyor. Tabi bu yorumu tek karelik fotoğraflara göre yapıyorum...
Dış kaplamanın bursa stadyumunda olduğu gibi cam ile yapılması maliyeti ne kadar yükseltir? Böyle bir değişikliği onaylatmak çok zor mudur?
Sizlerin firma olarak elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz.
Fakat biz taraftarlar olarak ne yaparsak sizlere fayda sağlarız?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum