Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık umrumda olmayan proje

Yorum

• valla yetkili kardeş raylı sistem nerden çıktı çünkü belediye reisi olmaz da olmaz diyor trabzon için ,eğer yapılırsa yakarım burayı kulağınıza birşeyler mi geldi yoksa...
      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• yeni resim varmı
        işkenaz

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Ben hala çatı ile dış cephenin ayrılması taraftarıyım. Çadır görüntüsünün önüne anca böyle geçilebilir.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hala çatı ile dış cephenin ayrılması taraftarıyım. Çadır görüntüsünün önüne anca böyle geçilebilir.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Sana katılıyorum
            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ın yeni stadının açılışı bir devre gecikecek (1 Şubat 2015 açılış).

Hafriyat çalışmaları bitme aşamasına gelen stat, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısına yetişecek

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhaba
                Tüm proje raylı sistemin geleceği üzerine kurulu henüz ihale edilmedi ama yakındır diye düşünüyorum ancak bu konuyla ilgili şöyle bir sıkıntımız var bunu da burada dile getireyim raylı sistem düşünüldüğü için toplu taşımayla taraftar gelecek hesabı var ve bu yüzden otopark sayısı inanılmaz az tutuluyor stadın yükselmesi gündemdeyken biz bunu dile getirdik eğer yükselecekse otopark olarak yükselsin diye ama gerekli görülmedi ben sıkıntılı olacağını düşünüyorum çünkü stad zaten şehir dışında ve bir çok kişi hususi aracıyla geliyor otoparklar dolunca yolda büyük kuyruklar olacaktır bu yüzden bu konuya devamlı bastırıyoruz gerçi dolgu bizim otoparklara göre daha kolay ve daha az maliyetli ama otopark her daim olması gereken bir imalattır... Birde arkadaşlar burada yazdıklarımın birilerini kendi işimiz için arkamıza almak gibi bir amacı olmadığını belirtmek isterim temsilcilerinizin bana ulaşmasından sonra sessiz kalmanın gerekli olmadığını ve belki de ilk defa taraftarın da ne istediğinin önemsendiğini en azından bizim için böyle olduğunu bilin diye yazıyorum ancak malesef ki iş proje aşamasını çoktan geçtiği için değişiklikler minimal seviyede olabilecek bir de bence tüm bu aksaklıkların zaman kaybının sıkışıklığın yegane sebebi stadın yeridir görüntü çok güzel olabilir bitince ama eğer amaç futbolsa taraftarı memnun etmekse temelde boğulmak yerine stadı elektroniğiyle mekaniğiyle açılır kapanır çatısıyla olağanüstü bir yapı yapabilirdi daha az paraya...
                Siyah yazan yer aklıma takıldı...Minimal seviyede değişiklik olabilecek dediğiniz projede stadın yarısı zeminin altında iken yukarı çıkartılabilir diyorsunuz...Elimizde buulunan görsellerde cafe restaruant vs. gibi şeyler stadın içerisinde değil alt kısımlarda zeminin alt tarafında görünüyor...Eğer siz stadı yukarı alırsanız stad ile cafeleri birbirinden ayırmış olacaksınız...Ayrıyetten stadı yukarı almak rüzgardan doğabilecek riskleride göze almak demektir...Stadı yukarı almak o kadarda minimal bir seviyede değişiklik yapmak değildir bence...

Birde görsellerde hiç denk gelmedi...Merak ediyorum bu stadın girişi nerde?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhabalar, hoşgeldiniz.

Kendinizi tanıttınız mı bilmiyorum ama sizden izinsiz isminizi zikretmek istemiyorum. Yukarıdaki mesajınızdan kim olduğunuzu anladım, aynı şeyleri daha önce telefonda konuşmuştuk, ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim; ben Trabzon'dan Bekir Bulut

Stadın başka yere yapılması konusu çok tartışılmıştı ama kimse de uygun bir yer göstermemişti. Sadri Şener çimento fabrikasının yerini önermişti ama orasının geleceği ne olacak o bile kesin olarak belli değil şu an, hala yerinde duruyor fabrika. Bir grup da Maçka yolu üzerindeki bir araziyi işaret etmişti ama Akyazı'ya bile uzak diye burun kıvıran bu millete şehirden tamamen kopuk bu araziyi kabul ettirmek hayalden öteye geçmezdi. Bu iki zayıf öneriden başka ''gerçekleştirilebilir'' bir öneri sunulmadı.

Trabzon'da 1 dönüm arazi 1 milyon lira şu an. Stad için 200 dönüm arazi lazımsa 200 milyon lira, dolguyla 40 milyona 700 dönüm arazi... Stadın oraya yapılmasının yegane sebebi bu olsa gerek.

Bir de ben bu raylı sistem olayını sormak istiyorum. Bilmenizi isterim ki Trabzon'da belirttiğiniz raylı sistemle ilgili ''en ufak bir'' gelişme, haber, konuşma, fısıltı, ... hiçbir şey yok. Böyle bir proje olduğuna emin misiniz?
                  Merhaba Bekir Bey nasılsınız?

Öncelikle raylı sistem var buna emin olabilirsiniz tüm proje buna uygun halde yapılıyor, zaten olmalıydı da Trabzon'da inşallah çabuk ihale edilir 2. Konu bir arkadaş yazmış değişiklikler minimal diyorsunuz da nasıl yükselme gündemde diye bunun sebebi baştan beri belirttiğim gibi emniyet.. ben emniyet harici değişikliklerin bu saatten sonra zor olacağını düşünüyorum biz şu anda sadece dolguya devam ediyoruz kazıklar durdu çünkü onaylanması gereken kotları bekliyor bir yandan karayolları önceden planlanan tüm yolları kanuni bulvarı projesi içinde değiştirmiş dolayısıyla akyazı projesinde bulunan hali hazırdaki iç yollar artık olmayacak mevcut sahil yolu kullanılacak dolayısıyla stat girişi ile sahil yolu aynı kota gelecek böyle bir değişiklik altyapı revizyonlarını daha da büyüttü şimdi tüm drenaj vs sistemler değişiyor hergün farklı birşey oluyor anlayacağınız ama tüm bunlar mecburiyetten.. Şimdi çatıya gelince belki burada hatalı olacak ama ben arkadaşlara katılıyorum görüntüsünü bilmem ama işlevsel olmayacak diye düşünüyorum memleketten dolayı yani bu daha sıcak yerlere uygun olan bir imalat yılın dokuz ayı yağış alan bir yer için değil bunun yanında tamamen kapalı olma şansı da yok çünkü çimin güneş görmesi gerek ya açılır kapanır olacaktı ya kenarlardan komple kapalı ama bu tercih edilmiş bir de altyapıdaki değişiklik parasal olarak işi çok arttırmıyor yani kesinti yapılan kalemlerle yapılacak dolgu birbirine yaklaşık ama iş çatının değişmesine gelse bu keşif içinde olma şansı yok keşif en fazla yüzde on mertebesinde artabilir dolayısıyla emniyet vs gibi elzem bir sıkıntı olmadığı sürece ben bu değişikliği pek olası görmüyorum maalesef bunun yanında herkesin düşüncesi farklı her kafadan ayrı ses çıkıyor taraftarların tek bir net düşüncesi var bunu istemiyorlar peki neyi istiyorlar? Siz aranızda bir koordinasyon yakalarsanız büyük bir birlik oluşturursanız belki halkın gücü sayesinde bu olabilir diye önceden düşünmüştüm ancak şimdi bunun zor olduğuna kanaat getirdim kızmayın bana ... Ama genede daha önceden dediğim gibi rüzgar testi sonucu önemli eğer bir problem gözükürse mecbur değişecek ama o zamanda keşfe sığmazsa muhtemelen ayrı ihale edilir yüzde doksanda süreç uzar...
                  Sevgiler,saygılar Bekir Bey

Yorum

• Stadyumda istediğimiz değişiklikleri sıralayarak(görsel sunumları da ekleyerek) bir imza kampanyası başlatsak..
                    İlgili kurumlara ve yetkililere etki edebilir miyiz diye düşünüyorum.
                    BMN bu kampanyayı başlatabilir diye düşünüyorum.
                    İstanbul,Trabzon ve gerekli görülen diğer şehirlerde bu imza kampanyaları yapılıp birleştirilirse belki sesimizi duyurabiliriz.
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Yorgunluk

Çok düşük cümleler kurmuşum yol yorgunluğu kusura bakmayın biliyorum bu bilgileri merak ediyorsunuz bende hızlıca vakit buldukça yazıyorum ama aklından geçeni yazınca okuyan birşey anlıyor mu bilmem...

Yorum

• @cevap

Projede Kapalı Spor Salonu var mı? Şimdi Akyazıdaki afişlerde gözüküyor mesela..

Yorum

• Imza

İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadyumda istediğimiz değişiklikleri sıralayarak(görsel sunumları da ekleyerek) bir imza kampanyası başlatsak..
                          İlgili kurumlara ve yetkililere etki edebilir miyiz diye düşünüyorum.
                          BMN bu kampanyayı başlatabilir diye düşünüyorum.
                          İstanbul,Trabzon ve gerekli görülen diğer şehirlerde bu imza kampanyaları yapılıp birleştirilirse belki sesimizi duyurabiliriz.
                          Iyice her yönüyle değerlendirin böyle bir şey yapmadan önce bir de ben size yani bu siteye özel bir sunum hazırlayacağım tüm görselleri inceleyin şu anda birçok kişi tam olarak neye itiraz ettiğini bilmiyor çünkü, sadece itiraz ediyor bu konuyu detaylı incelemiş kişiler de farklı isteklerde bulunuyorlar... Etkili olma konusuna gelince biz müteahhit tarafıyız böyle bir şeyin arkasında bu şekilde durma şansımız "olmaz olamaz" ama bir taraftar olarak bende destek veririm diyelim sadece şu kısım önemli bu projeyi uzatır yapımı uzatır keşif de yetmez buna emin olun belki siz de bunları bilirseniz ona göre değerlendirirsiniz...

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @cevap

Projede Kapalı Spor Salonu var mı? Şimdi Akyazıdaki afişlerde gözüküyor mesela..
                            Sgençlik spor il müdürlüğü binası ve kamp eğitim merkezi var, kapalı spor salonu bünyesinde önceden varmış ama ihale kapsamına alınmamış daha sonradan yapılacak.

Yorum

• @cevap

Stad 3.5 metre yükselecek demiştiniz,benim merak ettiğim tribünler zemine oranla yükselecekmi?
                              Bildiğim kadarıyla tribünler zemine sıfır ve görsel açıdan güzel olanda bu ...
                              ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• Alıntı: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=32933

Önceki mesajımda dikkatimi çekti demiştim ama çatı demişim. Demek istediğim açılır kapanır membran çatı sistemi dikkatimi çekti. Bizim bölge yağmurlu ve çatımız membran. Eminim çelik yapı bir kapağa göre çok daha ucuza böyle bir sistem yapılabilir. Öyle değil mi?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X