Herkes bu projenin Mainzın projesinden çalıntı olduğunu söylüyor. Ama Mainzın şu (http://www.coface-arena.de/fileadmin...neu/index.html) stadı ile bunun hiç ilgisi yok. Hatta Mainz bizim projeyi kabul etmeyipte bu saçma sapan stadı yaptırması çok garip geldi bana. Yoksa ortada bir yanlışlık mı var. Anlamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes bu projenin Mainzın projesinden çalıntı olduğunu söylüyor. Ama Mainzın şu (http://www.coface-arena.de/fileadmin...neu/index.html) stadı ile bunun hiç ilgisi yok. Hatta Mainz bizim projeyi kabul etmeyipte bu saçma sapan stadı yaptırması çok garip geldi bana. Yoksa ortada bir yanlışlık mı var. Anlamadım
Yorum
-
İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes bu projenin Mainzın projesinden çalıntı olduğunu söylüyor. Ama Mainzın şu (http://www.coface-arena.de/fileadmin...neu/index.html) stadı ile bunun hiç ilgisi yok. Hatta Mainz bizim projeyi kabul etmeyipte bu saçma sapan stadı yaptırması çok garip geldi bana. Yoksa ortada bir yanlışlık mı var. Anlamadım
Bizim proje dediğin proje mainz için tasarlanmış bir proje...Hatta bize sunulan animasyona bakarsan stadın içindeki skorboard kısmına geldiğinde dikkatlice bak...Adamlar amblemi kaldırmayı unutmuşlar
Mainzin neden kabul etmediği önceki sayfalarda belirtilmişti..Sebebi fiyatının yüksek gelmesiymiş...Ne kadar doğrudur bilemem...
Yorum
-
Artık bu stad işinden uzak duracağım.
Rüyalarıma bile girmeye başladı
Rüyamda Akyazı'da inşaat sahasını geziyorum, etrafa bakıyorum artık işler ilermiş, malzemeler gelmiş.
İşçilerin şantiye sahasında kalacağı yerleri inşa ediyorlar ama malzemesi branda gibi bir şey.
Ben de içimden diyorum, "Bunu yetkililere iletmem lazım, prefabrik daha güvenli" diye
Hey Allah'ım))
Yorum
-
DEEP BLUE
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık bu stad işinden uzak duracağım.
Rüyalarıma bile girmeye başladı
Rüyamda Akyazı'da inşaat sahasını geziyorum, etrafa bakıyorum artık işler ilermiş, malzemeler gelmiş.
İşçilerin şantiye sahasında kalacağı yerleri inşa ediyorlar ama malzemesi branda gibi bir şey.
Ben de içimden diyorum, "Bunu yetkililere iletmem lazım, prefabrik daha güvenli" diye
Hey Allah'ım))
Triger kayışımız gevşedi hepimizin,
ben de Hacı başkanı gördüm rüyamda,normalde çok nadir görürüm ben rüya,
8-10 kişiyiz,dizmiş bizi karşısına fırçalıyordu,bizde bi tırsaklık,ellerimizi öne bağlayıp boynumuzu bükmüşüz falan derken tam yavaş yavaş dikiliyim de şu havayı bi değiştiriyim roller bi değişsin derken zil çaldı uyandım
Hayır olsun inşallah ama psikolojimiz iyi değil abi onu anladımŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sayfayı sürekli takip edenlerden biriyim...
Bizim proje dediğin proje mainz için tasarlanmış bir proje...Hatta bize sunulan animasyona bakarsan stadın içindeki skorboard kısmına geldiğinde dikkatlice bak...Adamlar amblemi kaldırmayı unutmuşlar
Mainzin neden kabul etmediği önceki sayfalarda belirtilmişti..Sebebi fiyatının yüksek gelmesiymiş...Ne kadar doğrudur bilemem...
Yorum
-
Mainz acaba "paramız çıkışmaz" mı dedi? Yoksa "ula bu saçma sapan stada o paralar verilir mi? Haramdır!" mı dedi?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMainz acaba "paramız çıkışmaz" mı dedi? Yoksa "ula bu saçma sapan stada o paralar verilir mi? Haramdır!" mı dedi?
En son se_mah tarafından düzenlendi; 27.10.2013, 12:54.
Yorum
-
mainzin yeni stadı 60 milyon euro ya mal olmuş. toplam kapasite 34 bin olmasına rağmen avrupa maçlarında 27 binlere düşüyormuş. 60 milyon yaklaşık 150 milyon tl demek bizim stadın 40 bin kişilik olduğunu varsayarsak ve ihalede ki teklif miktarını düşünürsek mainzin fiyattan kaçmadığını yeni stadın daha pahalı bile olabileceğini söyleyebiliriz.. ayrıca içinde ki loca şekli akyazı ile aynı tek yerde ve iki kat. akyazı ile bana göre en önemli farkı kale arkalarının tek kat olması.. gerisi bizim staddan daha iyi olmadığı kesin. ayrıca tribün araları boş hiç şık değil..
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemainzin yeni stadı 60 milyon euro ya mal olmuş. toplam kapasite 34 bin olmasına rağmen avrupa maçlarında 27 binlere düşüyormuş. 60 milyon yaklaşık 150 milyon tl demek bizim stadın 40 bin kişilik olduğunu varsayarsak ve ihalede ki teklif miktarını düşünürsek mainzin fiyattan kaçmadığını yeni stadın daha pahalı bile olabileceğini söyleyebiliriz.. ayrıca içinde ki loca şekli akyazı ile aynı tek yerde ve iki kat. akyazı ile bana göre en önemli farkı kale arkalarının tek kat olması.. gerisi bizim staddan daha iyi olmadığı kesin. ayrıca tribün araları boş hiç şık değil..
Yorum
-
Akyazı projesinin 5. Yılında stadı olmayan il kalmadı.
Anlamak zor değil, devletin eli Trabzon söz konusu olunca cebine gitmiyor. TFF'nin tutumu neyse devletin tutumu o.
Çünkü devletin 3 resmi takımı var. Onlara zaten kepçeyle...Diğer illere bir antipati olmadığından siyaseten hemen inşa ediyorlar.
Trabzon'a hakaretin bir siyasi bedeli yok nasıl olsa!Kayıp Geçmişin izinde...
Ozzyfast52
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum