Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes bu projenin Mainzın projesinden çalıntı olduğunu söylüyor. Ama Mainzın şu (http://www.coface-arena.de/fileadmin...neu/index.html) stadı ile bunun hiç ilgisi yok. Hatta Mainz bizim projeyi kabul etmeyipte bu saçma sapan stadı yaptırması çok garip geldi bana. Yoksa ortada bir yanlışlık mı var. Anlamadım
    En son se_mah tarafından düzenlendi; 27.10.2013, 00:50.

Yorum

• İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes bu projenin Mainzın projesinden çalıntı olduğunu söylüyor. Ama Mainzın şu (http://www.coface-arena.de/fileadmin...neu/index.html) stadı ile bunun hiç ilgisi yok. Hatta Mainz bizim projeyi kabul etmeyipte bu saçma sapan stadı yaptırması çok garip geldi bana. Yoksa ortada bir yanlışlık mı var. Anlamadım
      Birkaç sayfa ötede ben de aynı şeyi yazdım ama bir cevap veren olmadı.

Yorum

Herkes bu projenin Mainzın projesinden çalıntı olduğunu söylüyor. Ama Mainzın şu (http://www.coface-arena.de/fileadmin...neu/index.html) stadı ile bunun hiç ilgisi yok. Hatta Mainz bizim projeyi kabul etmeyipte bu saçma sapan stadı yaptırması çok garip geldi bana. Yoksa ortada bir yanlışlık mı var. Anlamadım
        Bu sayfayı sürekli takip edenlerden biriyim...

Bizim proje dediğin proje mainz için tasarlanmış bir proje...Hatta bize sunulan animasyona bakarsan stadın içindeki skorboard kısmına geldiğinde dikkatlice bak...Adamlar amblemi kaldırmayı unutmuşlar
        Mainzin neden kabul etmediği önceki sayfalarda belirtilmişti..Sebebi fiyatının yüksek gelmesiymiş...Ne kadar doğrudur bilemem...

Yorum

• Artık bu stad işinden uzak duracağım.

Rüyalarıma bile girmeye başladı

Rüyamda Akyazı'da inşaat sahasını geziyorum, etrafa bakıyorum artık işler ilermiş, malzemeler gelmiş.

İşçilerin şantiye sahasında kalacağı yerleri inşa ediyorlar ama malzemesi branda gibi bir şey.

Ben de içimden diyorum, "Bunu yetkililere iletmem lazım, prefabrik daha güvenli" diye

Hey Allah'ım ))

Yorum

Bizim yörük çadırına 10 basar... Tam Trabzon için olması gereken proje... Kapasitesi daha küçük, kale arkaları tek kat, kutu gibi stat... Şahane...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Artık bu stad işinden uzak duracağım.

Rüyalarıma bile girmeye başladı

Rüyamda Akyazı'da inşaat sahasını geziyorum, etrafa bakıyorum artık işler ilermiş, malzemeler gelmiş.

İşçilerin şantiye sahasında kalacağı yerleri inşa ediyorlar ama malzemesi branda gibi bir şey.

Ben de içimden diyorum, "Bunu yetkililere iletmem lazım, prefabrik daha güvenli" diye

Hey Allah'ım ))
              Triger kayışımız gevşedi hepimizin,
              ben de Hacı başkanı gördüm rüyamda,normalde çok nadir görürüm ben rüya,
              8-10 kişiyiz,dizmiş bizi karşısına fırçalıyordu,bizde bi tırsaklık,ellerimizi öne bağlayıp boynumuzu bükmüşüz falan derken tam yavaş yavaş dikiliyim de şu havayı bi değiştiriyim roller bi değişsin derken zil çaldı uyandım
              Hayır olsun inşallah ama psikolojimiz iyi değil abi onu anladım
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sayfayı sürekli takip edenlerden biriyim...

Bizim proje dediğin proje mainz için tasarlanmış bir proje...Hatta bize sunulan animasyona bakarsan stadın içindeki skorboard kısmına geldiğinde dikkatlice bak...Adamlar amblemi kaldırmayı unutmuşlar
                Mainzin neden kabul etmediği önceki sayfalarda belirtilmişti..Sebebi fiyatının yüksek gelmesiymiş...Ne kadar doğrudur bilemem...
                bende aynı şeyi söylüyorum zaten Mainz bu projeyi kabul etmeyipte yukarıda verdiğim linkteki barakayı kabul etmişse tek neden paradır. Çünkü Mainzın önceki, bizim şu anki projemiz diye piyasada dolaşan animasyonlara bakılırsa Mainzın şu anki stadına göre çok daha maliyetli bir proje. Mainzın bu projeyi kabul etmeme nedeni projenin eksiklikleri ya da ihtiyaca cevap vermemesi değil yani

Yorum

• su Turkcede en cok nefret ettigim kelime ` cazibe merkezi ` Kim bu kelimeyi bulduysa .....
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Mainz acaba "paramız çıkışmaz " mı dedi? Yoksa "ula bu saçma sapan stada o paralar verilir mi? Haramdır!" mı dedi?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mainz acaba "paramız çıkışmaz " mı dedi? Yoksa "ula bu saçma sapan stada o paralar verilir mi? Haramdır!" mı dedi?
                      fiyat/fayda oranını tartışılabilir ama Mainzın projeyi kabul etmeme nedeni projenin eksikliği değil anladığım kadarıyla, Mainzın şu an ki stadına bakılırsa Karabüksporun stadı gibi küçük çapta bir inşaat firmasının yapabileceği bir stad. Akyazı Projeside çalmadan çırpmadan projeye uygun gerçekleştirilirse bizim için yeterli olur, hatta fazla gelir bence. Daha küçük ölçekte 25-30 binlik bir stad yapmak istiyoruz diyerek bu projeyi uygun bulmuyoruz dense daha mantıklı bir gerekçe olur.
                      En son se_mah tarafından düzenlendi; 27.10.2013, 12:54.

Yorum

• Mersin'in Yeni Stadı bile bitmiş

Yorum

• mainzin yeni stadı 60 milyon euro ya mal olmuş. toplam kapasite 34 bin olmasına rağmen avrupa maçlarında 27 binlere düşüyormuş. 60 milyon yaklaşık 150 milyon tl demek bizim stadın 40 bin kişilik olduğunu varsayarsak ve ihalede ki teklif miktarını düşünürsek mainzin fiyattan kaçmadığını yeni stadın daha pahalı bile olabileceğini söyleyebiliriz.. ayrıca içinde ki loca şekli akyazı ile aynı tek yerde ve iki kat. akyazı ile bana göre en önemli farkı kale arkalarının tek kat olması.. gerisi bizim staddan daha iyi olmadığı kesin. ayrıca tribün araları boş hiç şık değil..

Yorum

• 2020 yılında bıter ınsalah stad ama ondan once stadı dolduracak adam bulmamız lazım... Rezıl otesı bır durum
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mainzin yeni stadı 60 milyon euro ya mal olmuş. toplam kapasite 34 bin olmasına rağmen avrupa maçlarında 27 binlere düşüyormuş. 60 milyon yaklaşık 150 milyon tl demek bizim stadın 40 bin kişilik olduğunu varsayarsak ve ihalede ki teklif miktarını düşünürsek mainzin fiyattan kaçmadığını yeni stadın daha pahalı bile olabileceğini söyleyebiliriz.. ayrıca içinde ki loca şekli akyazı ile aynı tek yerde ve iki kat. akyazı ile bana göre en önemli farkı kale arkalarının tek kat olması.. gerisi bizim staddan daha iyi olmadığı kesin. ayrıca tribün araları boş hiç şık değil..
                              yalnız mainzin 60 milyon euroya yaptığı statı pek ala 30-40 milyon euro ya yapabilirsiniz.türkiyede sanırım ,işçilik maliyet çok daha ucuz.

Yorum

• Akyazı projesinin 5. Yılında stadı olmayan il kalmadı.
                                Anlamak zor değil, devletin eli Trabzon söz konusu olunca cebine gitmiyor. TFF'nin tutumu neyse devletin tutumu o.
                                Çünkü devletin 3 resmi takımı var. Onlara zaten kepçeyle...Diğer illere bir antipati olmadığından siyaseten hemen inşa ediyorlar.
                                Trabzon'a hakaretin bir siyasi bedeli yok nasıl olsa!
                                Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X