Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• empati

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyse renktaş sen takma kafana,oluyor böyle şeyler,her alanda her konuda var böyle yalanlar dolanlar,salla gitsin işine odaklan.
    Daha önce de yazdım bu başlıkta,inşallah biz güzel bir stada kavuşuruz,stadı yapan şirkette TS li imiş onlarda madur olmaz,mutlu mesut helalleşir ayrılırız dedim.İnşallah ta öyle olur,siz para kazanırsınız,kendi memleketinize şahane bir eser kazandırmış olursunuz biz de stadımıza kavuşmuş oluruz.
    Alper'e yolladığınız mailden anlaşıldığı üzere proje de değişiklik söz konusu değilmiş,
    e öyle olunca boşu boşuna konuşup havanda su dövüyoruz,
    söyleyeceğimiz tek şey var,siz ödeneklerinizi tam alın,inşaatta tam zamanında bitsin,stad iyidir kötüdür bahtımıza
    Öncelikle teşekkür ederim,

Eleştiri yapmak doğruya ve iyiye yönlendirmek için çok doğru bir yoldur ama şahsi hakaret boyutuna girdiği zaman ve böyle bir platformda buna izin verildiği zaman kırıcı ve ters tepki yaratır, yöneticilerinizin ve foruma yazan taraftarlarımızın bunu bilmesi ve daha düşünerek yazmasını tercih ederdim.

Şunu belirteyim, bu projeyi yapan STY ya da Sarıdağlar değildir, yaptıran da değildir, bu iki firma varolan projeyi hayata geçirmekle yükümlüdür ve bunun için bir taahhüt vermiş ve teminatın altına girmiştir, bu ne demektir, bu firmalar bu projeyi yapmak zorundadır! O yüzden yok yapamazlar yok fiyat az vs bunu bir kere unutun böyle şüpheleriniz olmasın onlarca mühendis ve alt kadro tarafından çalışılmış piyasa araştırmalarıyla beraber çok az kar konularak verilmiş bir tekliftir ve varolan projeyi yapmak için yeterlidir. STY firmasının Trabzona olan bağlılığından ve sevgisinden ötürü biz bize gelen her türlü öneriyi ucunda proje değişikliği, para ve zaman kaybı olabilecek olmasına rağmen mutlaka üst yönetimlere iletiyoruz, bir ihtimal bu saatten sonra bir değişiklik olabilir ve çoğunluğu memnun edebiliriz düşüncesi ile...

Bu stadyumun diğerlerinden makro olarak 2 farkı var, birincisi normal zemine oturmuyor, deniz dolgusu üzerine tasarlanmış olduğu için altyapısı ekstra hassasiyet gerektiriyor, ikinci fark ise şu ana kadar tüm stadyum projeleri avam proje olarak ihaleye çıkmış bu ise uygulama projesi olarak ihale edilmiştir, bu ne demektir avam projeler iş yapılırken her türlü revizyona açıktır ve değişikliklere göre hesap ve ödeme yapılır ancak uygulama projesi olarak ihale edilen projelerde değişiklik ancak ve ancak projenin emniyet açısından bir problemi olursa varolacaktır.

Bir de şunu eklemek istiyorum, bizi tanıyanlar bilir ki herhangi bir siyasi hareketin güdümünde hareket etmiyoruz ama şahsi olarak şunu net olarak söyleyebilirim biz 34 yıllık müteahhitiz ve bu zamana kadar devlet kademelerinin bu denli destek verdiği bu denli yürekten yapmak istediği bir işe hiç rastlamadım, sandığınız gibi kimse bu stada karşı veya kasti bir tavır içerisinde değil, tüm bakanlar, milletvekilleri ve kurumlar projenin hayata geçmesi için uğraşıyorlar, buna emin olabilirsiniz. Para kazanma konusuna gelince bu bizim 19 projemizden biri ve orta büyüklükte bir projedir, karlılıktan ziyade prestij projesi olarak baktığımız ve emin olun sizlerden belki de yüz kat daha iyi olmasını istediğimiz bir iştir, en güzelini yapmak için her türlü ekip, ekipman ve personele sahibiz ve kontrolü hiç kaybetmeden ilerliyoruz. Herkese sevgiler, saygılar...

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eleştiri yapmak doğruya ve iyiye yönlendirmek için çok doğru bir yoldur ama şahsi hakaret boyutuna girdiği zaman ve böyle bir platformda buna izin verildiği zaman kırıcı ve ters tepki yaratır, yöneticilerinizin ve foruma yazan taraftarlarımızın bunu bilmesi ve daha düşünerek yazmasını tercih ederdim.

Şunu belirteyim, bu projeyi yapan STY ya da Sarıdağlar değildir, yaptıran da değildir, bu iki firma varolan projeyi hayata geçirmekle yükümlüdür ve bunun için bir taahhüt vermiş ve teminatın altına girmiştir, bu ne demektir, bu firmalar bu projeyi yapmak zorundadır! O yüzden yok yapamazlar yok fiyat az vs bunu bir kere unutun böyle şüpheleriniz olmasın onlarca mühendis ve alt kadro tarafından çalışılmış piyasa araştırmalarıyla beraber çok az kar konularak verilmiş bir tekliftir ve varolan projeyi yapmak için yeterlidir. STY firmasının Trabzona olan bağlılığından ve sevgisinden ötürü biz bize gelen her türlü öneriyi ucunda proje değişikliği, para ve zaman kaybı olabilecek olmasına rağmen mutlaka üst yönetimlere iletiyoruz, bir ihtimal bu saatten sonra bir değişiklik olabilir ve çoğunluğu memnun edebiliriz düşüncesi ile...

Bu stadyumun diğerlerinden makro olarak 2 farkı var, birincisi normal zemine oturmuyor, deniz dolgusu üzerine tasarlanmış olduğu için altyapısı ekstra hassasiyet gerektiriyor, ikinci fark ise şu ana kadar tüm stadyum projeleri avam proje olarak ihaleye çıkmış bu ise uygulama projesi olarak ihale edilmiştir, bu ne demektir avam projeler iş yapılırken her türlü revizyona açıktır ve değişikliklere göre hesap ve ödeme yapılır ancak uygulama projesi olarak ihale edilen projelerde değişiklik ancak ve ancak projenin emniyet açısından bir problemi olursa varolacaktır.

Bir de şunu eklemek istiyorum, bizi tanıyanlar bilir ki herhangi bir siyasi hareketin güdümünde hareket etmiyoruz ama şahsi olarak şunu net olarak söyleyebilirim biz 34 yıllık müteahhitiz ve bu zamana kadar devlet kademelerinin bu denli destek verdiği bu denli yürekten yapmak istediği bir işe hiç rastlamadım, sandığınız gibi kimse bu stada karşı veya kasti bir tavır içerisinde değil, tüm bakanlar, milletvekilleri ve kurumlar projenin hayata geçmesi için uğraşıyorlar, buna emin olabilirsiniz. Para kazanma konusuna gelince bu bizim 19 projemizden biri ve orta büyüklükte bir projedir, karlılıktan ziyade prestij projesi olarak baktığımız ve emin olun sizlerden belki de yüz kat daha iyi olmasını istediğimiz bir iştir, en güzelini yapmak için her türlü ekip, ekipman ve personele sahibiz ve kontrolü hiç kaybetmeden ilerliyoruz. Herkese sevgiler, saygılar...
      Merhabalar,

Ben bir süredir sizinle e-posta yoluyla iletişimi sürdüren kişiyim (edu.tr uzantılı e-posta adresi).

Dünkü cevap yazımda da size anlatmıştım aslında, yöneticimiz Yiğit Gayretli de güzel bir şekilde izah etti, burada yazılanların ilk planda yalnızca yazarlarını/mesaj sahiplerini bağlaması gerekir. Yazılanların anında kontrol altına alınması teknik nedenlerden zaman darlığından ve yazılan mesaj sayısının çok olmasından dolayı pek mümkün olmuyor. Üstelik yazılanların doğruluğu/yanlışlığı konusundaki bilgi eksikliği de eklenince burada kontrolü sağlamak çok daha zorlaşıyor. Bu konuda bize anlayış göstermenizi rica edeceğim.

Özellikle sizin burada gelerek, öncelikle cevap hakkınızı kullanmanız ve ardından birtakım bilgiler paylaşmanız bizim için çok değerlidir. Sadece son mesajınızın bu panoda yer alması bile çok önemli güven tesis edecektir.

İnşallah üzüntünüz ve kırgınlığınız geçer ve buradan paylaşım yapmaya karar verirsiniz. Bu hem çok daha sağlıklı ve sıcak bir etkileşimi sağlayacak hem de rahatsız olduğunu üslup ve içerikteki mesajların -en azından bu platform altında- yok denecek seviyeye inmesini sağlayacaktır

Yorum

• Hüseyin Avni Aker stadinin dolmamasi gercekten üzüntü verici bir olay. Biz sonuc her ne olursa olsun takimi yanliz birakmayan taraftarlariz. Biz Trabzonsporuz ve bizi diger takimlardan farkli yapan sey takima olan bagliligimizdir. Bizim gibi bir takimin su stadi tiklim tiklim doldurmasi gerekiyor. Stadin dolmamasinin farkli nedenleri var. En büyük nedeni ise gurbette olan taraftarlarimiz. Özellikle istanbulda bulununan taraftarlarimiz. Biz olimpiat stadini neredeyse doldurmus taraftarlariz.

Su andaki hali yönetimde görüyordur. Bu ise onlarin el atmasi gerektigini düsünüyorum. Cogu taraftarlarimiz istanbulda yasadigina göre, Trabzondaki maclar icin Istanbuldan Trabzona otobüsler kalkmalidir. Tabi bu masraflari olan birseydir ama gerekli olanda birseydir. Yönetimle irtibata gecilse ve onlardan gerekli destek alinirsa asilacak bir durum olur. Dedigim gibi yönetimde bunun farkindadir ve yapilacak birsey varsa yapmalari gerekiyor. Ben burada BMN'den bir hareketlilik bekliyorum acikcasi.
        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

bilgi için teşekkür ederiz...

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah Telekom Arena, Bursa, Mersin, Adana ve Konya stadyumlarında işi ilk alan müteahhitlerin başına gelen sıkıntılar sizin başınıza gelmez, bu işin altından alnınızın akıyla çıkar ve hem siz kazanır, hem de bu şehre yıllardır özlenen güzel bir stad kazandırırsınız. Genlerimizde müteahhitlik olsa da, hiç bilmediğim ve anlamadığım bir alanda "bu iş şu kadara olur", "bu firmalar yeterli değil", "inşaat iyi ilerlemiyor" gibi ukalalıklar yapmak istemem.

Ancak merakımı mucip olan bir soru var; tüm bakanlar, milletvekilleri ve ilgili kamu kurumlarının yetkilileri bu işe el attılar ve bunun hayata geçmesi için yürekten uğraşıyorlar da, bu kadar zamanda elimizde niye sadece dolgu ve yeni başlayan kazık çalışmaları var ? Ödeneklerinizi zamanında ve tatmin edici bir şekilde alabiliyor musunuz? Halihazırda inşaatta bulunan makina parkı, teknik eleman vs. ekipmanınız yeterli mi? Değilse sayıları ne zaman artar ?

Bu konularda beni ve bu işin akıbetini merak edenleri aydınlatmanızı rica eder, tekrar hayırlı olmasını dilerim.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İnşaat sahasının kamera ile çekilmesi için belediyenin mi yoksa yüklenicilerin mi izni gerekiyor

Yorum

• * Umarım içine taraftar'da inşaa ederler yoksa bu stad hayatta dolmaz...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzon'a 40.000 kişilik stadyum inşaa etmekle, Şırnak'ta 5.000 kişilik Opera binası inşaa etmenin farkı yoktur. Sadece fantazidir... Üstelik yazıktır...

Yorum

Kolay gelsin beyler.
                    Bilgi kirliliği var. Bu açık. Bunun önüne geçmek zorundasınız. Bu da net. Yukarıda ki gibi ilk elden gelden açıklamalar olursa ve tanıtılırsa çok daha güzel oluyor.

Foruma hoş geldiniz. Ve zaman ayırdınız ya buraya, sadece bu nedenle bile helal olsun.
                    Ömer

Yorum

• kazıklar

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah Telekom Arena, Bursa, Mersin, Adana ve Konya stadyumlarında işi ilk alan müteahhitlerin başına gelen sıkıntılar sizin başınıza gelmez, bu işin altından alnınızın akıyla çıkar ve hem siz kazanır, hem de bu şehre yıllardır özlenen güzel bir stad kazandırırsınız. Genlerimizde müteahhitlik olsa da, hiç bilmediğim ve anlamadığım bir alanda "bu iş şu kadara olur", "bu firmalar yeterli değil", "inşaat iyi ilerlemiyor" gibi ukalalıklar yapmak istemem.

Ancak merakımı mucip olan bir soru var; tüm bakanlar, milletvekilleri ve ilgili kamu kurumlarının yetkilileri bu işe el attılar ve bunun hayata geçmesi için yürekten uğraşıyorlar da, bu kadar zamanda elimizde niye sadece dolgu ve yeni başlayan kazık çalışmaları var ? Ödeneklerinizi zamanında ve tatmin edici bir şekilde alabiliyor musunuz? Halihazırda inşaatta bulunan makina parkı, teknik eleman vs. ekipmanınız yeterli mi? Değilse sayıları ne zaman artar ?

Bu konularda beni ve bu işin akıbetini merak edenleri aydınlatmanızı rica eder, tekrar hayırlı olmasını dilerim.
                      Sebebi şu; Akyazı projesi dolguya oturacak şekilde tasarlanmış bir projedir, Tabii zeminler, yıllar boyunca düşey ve yanal yüklere maruz kaldığı için zamanla zeminin niteliği oluşur ve zemin etüdü yapıldığında sonuçlar net olur, buna uygun da temel sistemi çözümü ortaya çıkar, bizim stadımızda dolgu işleri yeni bitmiş olduğu için zamanla meydana gelebilecek oturma, çökme vs oluşumlardan tamamen arındırılmış bir çözüme gidilmesi gereği ortaya çıkmıştır. Burada ki hata ne daha önce dolguyu yapan firmada ne müşavirde ne toki de buradaki değişikliğin sebebi doğanın gereğidir. Şu anda olması gerekenden daha az makine var ve yapılması gerekenden daha az kazık yapıldı bunun sebebi onaya sunulmuş olan proje değişikliğini bekliyor olmamızdır. Stadyumun kazıklı temel sistemi üzerine yapılacak radye temeli ve bunun üzerindeki bodrum kısmı yapılan sondajlar sonucunda yeraltı su seviyesinin de yükselmesiyle tamamen su altında kalıyor gözüküyordu, bu nedenle uygulanması imkansız bir imalat olduğu için ya bodrum kısmı tamamen kalkacaktı ya stadyum bu yapıların yüksekliği kadar tümüyle yükseltilecekti. Bunlarla ilgili yeniden projeler ve hesaplar yapıldı tüm zemin etüdlerinin sonuçları beklendi üniversitelerden detaylı teknik incelemeler yapıldı müşavir toki yüklenici arasında yüzlerce evrak geldi gitti şimdi bir noktaya geldik imzalanma aşamasında... Bu konuyla ilgili özet olarak yazabileceklerim bu kadar ancak çok daha detaylı konular var ve olacaktır siz sadece şunu bilin ki şu anda eğer ki çok daha elzem bir değişiklik ya da problem olmaz ise bu stad zamanında bitecektir. Biz taahhüt sahibi olduğumuz için uygulama esnasında en önemsediğimiz konu stadın güvenli olması, yatay ve düşey yüklere dayanıklı olmasıdır. Bu işlemler alt yapıyla eş zamanlı gitmek durumunda kaldı çünkü ancak işi aldığınız zaman size yer teslimi yapılır ve gerçek değerler ancak yer tesliminden sonra ortaya çıkar, biz altyapı da bu revizyonları yaparken şu anda bir yandan tüm üst yapının detaylı hesaplarını yeniden yapıyoruz. Dolayısıyla olabilecek proje değişiklikleri üst yapıda herhangi bir zaman kaybı getirmeyecektir. Ben arkadaşlara o yüzden kendi aranızda bir mutabakat sağlayın ve bana istediğiniz değişiklikler varsa ve çoğunluk buna evet diyorsa bunları bana bildirin dedim. Eğer olur da bir proje değişikliği söz konusu olursa hazır değişmişken bu revizyonları da gündeme getiririz umuduyla...

Genel hatlarıyla ben elimden geldiğince bilgi aktarmaya çalışacağım ancak çok detaylı anlatmanın bir anlamı yok sizlerde takdir edersiniz ki şantiyede her sabah ve her akşam işler değişir problemler çıkar düzelir hız artar azalır bunlar olur ve çözülür önemli olan sonuçta değişiklik olmaması bunun sağlanmasıdır. Şu anda ne maddi ne de zaman olarak kaygılanacak bir durum söz konusu değil, taahhüdümüzde yol almaya devam ediyoruz...

Yorum

• * Çok değerli firma yetkilileri o dış görünüş sizin içinize sindimi o saçma sapan baklava modeli Allah'a sığınıp cevap verin lütfen ?
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Sebebi şu; Akyazı projesi dolguya oturacak şekilde tasarlanmış bir projedir, Tabii zeminler, yıllar boyunca düşey ve yanal yüklere maruz kaldığı için zamanla zeminin niteliği oluşur ve zemin etüdü yapıldığında sonuçlar net olur, buna uygun da temel sistemi çözümü ortaya çıkar, bizim stadımızda dolgu işleri yeni bitmiş olduğu için zamanla meydana gelebilecek oturma, çökme vs oluşumlardan tamamen arındırılmış bir çözüme gidilmesi gereği ortaya çıkmıştır. Burada ki hata ne daha önce dolguyu yapan firmada ne müşavirde ne toki de buradaki değişikliğin sebebi doğanın gereğidir. Şu anda olması gerekenden daha az makine var ve yapılması gerekenden daha az kazık yapıldı bunun sebebi onaya sunulmuş olan proje değişikliğini bekliyor olmamızdır. Stadyumun kazıklı temel sistemi üzerine yapılacak radye temeli ve bunun üzerindeki bodrum kısmı yapılan sondajlar sonucunda yeraltı su seviyesinin de yükselmesiyle tamamen su altında kalıyor gözüküyordu, bu nedenle uygulanması imkansız bir imalat olduğu için ya bodrum kısmı tamamen kalkacaktı ya stadyum bu yapıların yüksekliği kadar tümüyle yükseltilecekti. Bunlarla ilgili yeniden projeler ve hesaplar yapıldı tüm zemin etüdlerinin sonuçları beklendi üniversitelerden detaylı teknik incelemeler yapıldı müşavir toki yüklenici arasında yüzlerce evrak geldi gitti şimdi bir noktaya geldik imzalanma aşamasında... Bu konuyla ilgili özet olarak yazabileceklerim bu kadar ancak çok daha detaylı konular var ve olacaktır siz sadece şunu bilin ki şu anda eğer ki çok daha elzem bir değişiklik ya da problem olmaz ise bu stad zamanında bitecektir. Biz taahhüt sahibi olduğumuz için uygulama esnasında en önemsediğimiz konu stadın güvenli olması, yatay ve düşey yüklere dayanıklı olmasıdır. Bu işlemler alt yapıyla eş zamanlı gitmek durumunda kaldı çünkü ancak işi aldığınız zaman size yer teslimi yapılır ve gerçek değerler ancak yer tesliminden sonra ortaya çıkar, biz altyapı da bu revizyonları yaparken şu anda bir yandan tüm üst yapının detaylı hesaplarını yeniden yapıyoruz. Dolayısıyla olabilecek proje değişiklikleri üst yapıda herhangi bir zaman kaybı getirmeyecektir. Ben arkadaşlara o yüzden kendi aranızda bir mutabakat sağlayın ve bana istediğiniz değişiklikler varsa ve çoğunluk buna evet diyorsa bunları bana bildirin dedim. Eğer olur da bir proje değişikliği söz konusu olursa hazır değişmişken bu revizyonları da gündeme getiririz umuduyla...

Genel hatlarıyla ben elimden geldiğince bilgi aktarmaya çalışacağım ancak çok detaylı anlatmanın bir anlamı yok sizlerde takdir edersiniz ki şantiyede her sabah ve her akşam işler değişir problemler çıkar düzelir hız artar azalır bunlar olur ve çözülür önemli olan sonuçta değişiklik olmaması bunun sağlanmasıdır. Şu anda ne maddi ne de zaman olarak kaygılanacak bir durum söz konusu değil, taahhüdümüzde yol almaya devam ediyoruz...
                          Teşekkürler...
                          ---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----

Yorum

• ( Cevap )

Gecen gün bunu belirtmiştim. İşin içinden birisi, işi bilen birinci ağızdan bilgi. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Umarım bu proje boyunca bizleri değerli bilgilerinizle aydınlatırsınız. Biz taraftarların bu projede içimize sinmeyen iki yönü var. 1. Locaların şekilsizliği. 2. Dış cephe de boşluk olan kısım baklava dilimi gibi görünen yerler. Bu denli büyük bir projede o bölümler basit kaçtı. Özellikle dış cephede bir değişikliğe gidilmesi sizce mümkün değil midir ? Tekrar bilgileriniz için teşekkür ederim.
                            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 15:40.

Yorum

• NİHAYET SESİMİZİ DUYAN BİRİLERİ ÇIKTI.!!
                              sayın firma yetkilisi arkadaşım öncelikle hoş geldin ben bu stadla yatıp bu stadla kalkan biriyim
                              soru : 1 bu stadın alman mainz kulubune yapıldığını onlar kabul etmeyince bize yamandığını biliyormusunuz.http://www.youtube.com/watch?v=vTgflpsELHg
                              soru: 2 projeyi yapan mete arat 33 bin kişilik tasarlamış daha sonra 41.565 kişilik olduğu söylendi tekrar kendimi değiştirdi yoksa toki mi oynama yaptı proje üzerinde bilginiz varmı üstelik mete arat ın http://www.asp-stuttgart.de/ resmi sitesinde proje hakkında neden hiçbir bilgi yok
                              soru: 3 çatısı membran olarak yapılması kesinmi karadeniz havasına rüzgarına dayanırmı sağlıklımı.
                              soru: 4 stadın tribün yapısı cok dik değil 25,90 olduğu doğrumu codu cok yatay değilmi.
                              soru: 5 stadın detaylı videosu animasyonu neden yok aynı şekil görselleride yok ihalede gereken animasyon ve görseller firmalara dağıtıldığını biliyorum neden yayınlamıyorsunuz.ayrıca http://akyazitrabzon.com/ 2 aydır sabit aynı şeyler var hep böylemi kalacak.
                              şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızı merakla bekliyoruz.kazasız belasız bitirmeniz dileği ile kolay gelsin..!!!
                              En son adem28 tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 15:48.

Yorum

• Dış görünüş

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Çok değerli firma yetkilileri o dış görünüş sizin içinize sindimi o saçma sapan baklava modeli Allah'a sığınıp cevap verin lütfen ?
                                Bu konuyla ilgili yorum yapamıyoruz işimiz dayanıklı ve güvenilir olmasını sağlamak, ancak şöyle diyebilirim siz belki beğenmiyorsunuz ama bir diğer kesimde çok beğeniyor, çatıyla ilgili de aynı polemikler var çadır diye tabir ettikleri malzeme aslında son derece pahalı ve özel bir malzeme tamamen orijinal ve güzel olsun diye uygulanmış ama bundan nefret edenler var mimari böyle bir şey, kimseyi tam anlamıyla memnun etme şansı yok, benim işim gereği benim önem verdiğim şey dayanıklılığı, sağlamlığı, Adapazarı, Van depreminde yüzlerce bina yıkıldı binlerce insan öldü bu binaların çoğu çok güzel gözüküyordu, bizim işimiz bunu engellemek mimari kısımla ilgili maalesef ki ne uzmanlığımız ne de yorumumuz olabilir, özür diliyorum...

Yorum

Çalışıyor...
                                X