Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atılan her mesajdan forum yönetimi, veya forumun kendisi deği, atan kişinin kendisi sorumludur. Ki Forum yönetimi de o yüzden ceza verip uzaklaştırır. Onlarca yapıcı eleştiri öneri varken gidip bir veya bir kaç tane bazı ithamlar içeren mesajları görüp biz artık bağlantımızı kesiyoruz. iletişimimizi bitiriyoruz demeleri onların kabalığı bence... Tabiki foruma kim ne yazmış takip edip incelemek zorunda değilller. Ama yukarıdaki nedenden ötürü değer verip inceledikleri yorumların hepsini bir tanesi yüzünden çöpe atıp bir daha sizin görüşlerinizle ilgilenmeyeceğiz bundan sonra demek, Sivasspor Maçında son 1 dakika içinde sahaya giren seyirci yüzünden o 1 dakikayı oynatmayıp maçı iptal eden Hakemin yaptığı ile aynı geldi bana...
    t @Selim_Turan

Yorum

• Kendi adıma konuşmam gerekirse burda edindiğim bilgiler üzerine mantık yürüterek eleştiri yapıyorum. Haksız yere bir eleştirim olursa ya da hakaret içerirse forum üyelerinden ricam beni uyarmaları. Hepimiz insanız hata yaparız. Forumda da her yazılan doğrudur diye bir şey yok. Forumun doğasında bu var. Her çeşit insan gelip burda bir yazı yazabilir. Herkes birbirini uyarsın
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim stadın projesini yapan mimarlık bürosu sanırım gs'nin de hatta yeni yapılan başka stadların da projelerini çizdi. Nasıl oluyor anlamıyorum. Akyazı projesi deniyor. Bu firma Mainz'a çizdiği ama YARIŞMA sonucunda elenen projeyi ilgili bakanlığa gösterip bu olur mu diyor ve olur olur denilerek kabul ediliyor. Bu mudur hizmet?
        Sonrada biz bişey diyince moralleri bozuluyor beyefendilerin...

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3- Stadyum projesinin değişmeyeceği belirtildi.

Buda benim moralimi bozdu şimdi, ben kime nazlanacağım?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 24.10.2013, 15:51.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bekliyoruz

İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salih Turan Sarıyer'de değil,karşıda oturuyor...

Ben bir şu konunun üzerine gideyim...

Aklımda ne zamandır ama ihmal ettim özür dilerim...

Ama hafızam beni yanıltmıyorsa,ihaleye çıkmış ve yapımına başlanmış bir stadın plan-tadilat değişikliği olmuyor sanırım...

Kale arkaları mesela,iki katlı araları boşluk olan yapıdan tek katlı yapıya dönüştürmek için temeli bile ona göre atman kazığı ona göre çakıp,betonlaman gerekir...

Yine de inşallah soracağım...

Sen merak etme kardeşim geldiğinde tüm sorularının cevabını alacaksın, tabii karşı derken ömründe gelmediğin ankara ofisinden bahsediyorum...

Yorum

• @cevap

Normalde haklı olarak kızarak yazdığınız cevabın uslübu hatalı olduğu için silmeliydik ancak hakkınıza yazılan ithamlara cevap verdiğiniz için dokunmuyoruz.

Bize Akyazı projesi ile ilgili birinci ağızdan bilgi verir misiniz ?
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• bir Avrupa kupası maçında 24.000 kişilik Avni Aker stadyumunu dolduramayan taraftarımız 40.000 kişilik Akyazı Stadyumunu nasıl dolduracak merak ediyorum, bilen varsa açıklasın arkadaşlar.Trabzonspor' un tüm şampiyonluklarını yaşayan bir taraftar olarak bu sezon kadar Avni Akeri takımına karşı sessiz, mahsun ve boş bir şekilde görmedim.Bu konu yönetim tarafından mutlaka çözüme kavuşturulmalıdır.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir Avrupa kupası maçında 24.000 kişilik Avni Aker stadyumunu dolduramayan taraftarımız 40.000 kişilik Akyazı Stadyumunu nasıl dolduracak merak ediyorum, bilen varsa açıklasın arkadaşlar.Trabzonspor' un tüm şampiyonluklarını yaşayan bir taraftar olarak bu sezon kadar Avni Akeri takımına karşı sessiz, mahsun ve boş bir şekilde görmedim.Bu konu yönetim tarafından mutlaka çözüme kavuşturulmalıdır.
                top oynamayan takımı izlemeye kimse gitmez dostum

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @adem28

Paylaştığın bilgiler bu başlıkta önceden mevcuttu zaten. Yeni bir şey değil.
                  ben yeni bişey demedim ayrıca bu bilgilerin tarihi bizim bilgilerden daha eski şubatta yayınlandı
                  2011 yılından bir örnek daha şimdiki projenin kimin yapıcağını söylüyorlar Mete beyin son dönemlerde bir kaç sefer Trabzona gittiği biliniyor, görenlerde olmuş zaten,
                  sanırım detaylar kaldı,

Trabzonluluar güzel bir stadyuma sahip olacakları kesin gibi

hangimiz veya hangi yöneticimiz mete aratla görüştü ve bilgi aldı cok pasifiz kabullenelim...

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    top oynamayan takımı izlemeye kimse gitmez dostum
                    akyazı hele bir bitsin tribünü boş bırakmayacağım akçabaat/söğütlüde oturuyorum akyazı yakın olacak bana biraz merkeze 10km uzaklıktayım ben

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir Avrupa kupası maçında 24.000 kişilik Avni Aker stadyumunu dolduramayan taraftarımız 40.000 kişilik Akyazı Stadyumunu nasıl dolduracak merak ediyorum, bilen varsa açıklasın arkadaşlar.Trabzonspor' un tüm şampiyonluklarını yaşayan bir taraftar olarak bu sezon kadar Avni Akeri takımına karşı sessiz, mahsun ve boş bir şekilde görmedim.Bu konu yönetim tarafından mutlaka çözüme kavuşturulmalıdır.
                      top oynamıyoruz top oynasak senin dediğin akyazı 40 bin kişilik stad da dolar merak etme sen
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• stadın yolda olması daha cezbetici kapasiteninde 40 bin olması daha iyi benim düşündüğümü bir çok arkadaşım düşünüyor 24 bin kişilik avni akeri 15 kişi dolduruyorsak 40 bin kişilik akyazıyı 40 bin kişi rahat doldururuz eğer top oynarsak tabi ben mesela ailemi maça avni akerde götürmem çünkü rahat etme şansı yok ailemin orda akyazı da öle bir şey olmucak benim gibi düşünen bir sürü nice insanlar var bu sefer ailesinle gelecek maça millet stadın çatısı olacak istediğin yere oturma şansın olacak yolun kenarında olacak stad ama avni akerde öle söz konusu değil
                        En son jojuk tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 04:52.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Hata

İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @cevap

Normalde haklı olarak kızarak yazdığınız cevabın uslübu hatalı olduğu için silmeliydik ancak hakkınıza yazılan ithamlara cevap verdiğiniz için dokunmuyoruz.

Bize Akyazı projesi ile ilgili birinci ağızdan bilgi verir misiniz ?
                          Bu üslup yazılan onca hakarete ve yalana azdır, keşke bu uyarılarınızı diğer arkadaşlara da yapmış olsaydınız da hiç tanımadıkları insanlar için nasılsa kimse bişey demiyor diye canlarının istediğini söyleme fırsatı bulmasalardı...

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu üslup yazılan onca hakarete ve yalana azdır, keşke bu uyarılarınızı diğer arkadaşlara da yapmış olsaydınız da hiç tanımadıkları insanlar için nasılsa kimse bişey demiyor diye canlarının istediğini söyleme fırsatı bulmasalardı...
                            Bilmediğimiz bir konu hakkında üyemizin verdiği bir bilgiyi "yalandır" diyerek silme ve üyeyi uyarma durumumuz olamaz.

Bir iddia atılmış ortaya siz de cevap hakkınızı kullandınız. Üslubunuz sertti ama cevap vermek de hakkınızdı. Konunun bu kısmında sorun haline gelecek bir şey yok.

Şimdi de stat projesi hakkında sizden bilgi almak istiyoruz.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• avni aker tribünleri dolmaz tabi. Burası istanbul değil burada insanlar işsiz, yada geliri daha düşük. 50 lira bir maça veremez asgari ücretli veya öğrenci.

Birde ben anlamıyorum 50 lira yerine 30 lira yapsan yine aynı parayı kazanacaksın, daha çok dolacak tribünler.

Ayrıca Trabzonda tribün geliri beklemek yanlış. ne kadar para kazanabilirki kulüp biletten. uefa 200 bin euro veriyor galibiyete, spor toto 200 bin tl veriyor. ayrıca gruptan çıkmak ekstra para getirecek. herşey galibiyete bağlı biletleri ucuz yap taraftar doldursun galibiyet gelsin para zaten geliyor.
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 09:24.

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi
                                Sayın Özgür denilen akrabamız olduğunu iddia edip bizim hakkımızda en ufak bir haberi olmayan şahsiyet öncelikle salih turan diye hitap ettiğin kişi istanbulda hiç oturmamıştır, hayatında sadece 2 tane gökdelen yapmıştır o da bakü de kendisi 45 yıllık inşaat yüksek mühendisi 67 yaşında senin annen baban daha embriyo iken dünyaya gelmiş bir kişidir. Adresi de stynin sitesinde yazmaktadır, biz seni burada ağırlamak istiyoruz sevgili delikanlı akrabamız bir gel de senin ağzından bizi bir dinleyelim, dinleyelim bakalım senle nereden nasıl akraba olmuşuz da yirmibeş yaşında bizim hakkımızda bizim bile masalını dahi uyduramadığımız şeyleri söylediğini öğrenelim, seni bekliyoruz delikanlı kardeşim...
                                Neyse renktaş sen takma kafana,oluyor böyle şeyler,her alanda her konuda var böyle yalanlar dolanlar,salla gitsin işine odaklan.
                                Daha önce de yazdım bu başlıkta,inşallah biz güzel bir stada kavuşuruz,stadı yapan şirkette TS li imiş onlarda madur olmaz,mutlu mesut helalleşir ayrılırız dedim.İnşallah ta öyle olur,siz para kazanırsınız,kendi memleketinize şahane bir eser kazandırmış olursunuz biz de stadımıza kavuşmuş oluruz.
                                Alper'e yolladığınız mailden anlaşıldığı üzere proje de değişiklik söz konusu değilmiş,
                                e öyle olunca boşu boşuna konuşup havanda su dövüyoruz,
                                söyleyeceğimiz tek şey var,siz ödeneklerinizi tam alın,inşaatta tam zamanında bitsin,stad iyidir kötüdür bahtımıza
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 09:22.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X