kardes iki sayfada bir ayni seyleri paslamaktan zevk mi aliyosunuz nedir anlamadim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes iki sayfada bir ayni seyleri paslamaktan zevk mi aliyosunuz nedir anlamadim
Yorum
-
bu devlet Trabzona yatirim yapmaktan niye bu kadar korkuyor anlamadim gitti.
stad yaparlar en son bizimki kalir
adalet sarayi yaparlar en son bizimki kalir
kentsel donusumler desen naptiklari belli degil.
Bi yandan cirkin yapilari yikiyorlar bi yandanda boztepeye plansiz projesiz onlarca bos binalar diktiriyorlar.
Trabzon yol almaz ben bunu anladim.
Iyiki ozel sektor varda biraz gelisme oluyor yoksa bizim belediye baskani trabzonun 90% park yapardi
Trabzonda potansiyel yuksek ama bunu degerlendiren kimse yok malesef
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bugünden
Bazı yanlış yorumlar gördümde açıklama yapma gereği duydum.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Yukardaki cadir projesinden daha güzel bi görüntü bence. Antik caglardan kalma arenalara benziyor. Burda oynanir.
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BugündenMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın dışı Mersin stadı gibi mi olacak? Öyle olacaksa TAM UCUBE desenize...
Membranin ne cesitleri oldugunu bilmiyorum. Bilenler aciklarsa iyi olur.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar abi (Atasoy) kullanilacak malzemeye göre degistigini söylemisti.
Membranin ne cesitleri oldugunu bilmiyorum. Bilenler aciklarsa iyi olur.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin stadının çatısı membran, dış çebhesi farklı bir membran dan kaplanmış. Proje aşamasında zaten bunu görmüştük mersin stadyumu için diyorum. Bizim stadyumun projesine baktığımızda bu tip bir kaplama olamayacak çatı ile dış kaplaması bütün olacak.
Su asagidaki stadyuma bak mesela. Stadin icinden yukariya bakinca kendini cadirda gibi hissediyorsun. Biz komple dis cepheyi ayni örtüden yapacagiz. Dandik durmasindan korkuyorum o yüzden.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır yani toki bugüne kadar hangi projesinde başkasının istediğini yapmışta bize sormadı diyosunuz. senin hangi başkanın hangi yöneticin gitmiş tokiyle stad konusunu konuşmuş, stadla ilgili taraftardan bilgi almış veya taraftarı bilgilendirmiş? bu sitede bir avuç ilgili insan da olmasa stadın tam kapasitesini bile bilmiyor olacaktık şimdi.
ya resmi siteye ne demeli? kaç defa stadla ilgili bilgi belge paylaştılar? "aman yapılsında nasıl olursa olsun" modunda ki yönetimlerle bu stadı bize yapmaları bile büyük iş bence..
Yorum
-
[QUOTE=ibrahim;1919377642]Iste benimde merak ettigim sey bu. Nasil bir membran kullanacaklar?
Su asagidaki stadyuma bak mesela. Stadin icinden yukariya bakinca kendini cadirda gibi hissediyorsun. Biz komple dis cepheyi ayni örtüden yapacagiz. Dandik durmasindan korkuyorum o yüzden.
Dostum yeni nesil stadyumlar hepsi bu şekilde yapılıyor. Türkiye de sadece GS stadyumunda farklı bir sistem kullanmış oda SCHALKE 04 stadyumu gibi üstü kapalı olması için. Üstü kapalı olması gibi bir düşünceleri olmasaydı emin ol o stadyuma da membran uygulanacaktı. Ayrıca resimlerde paylaştığın stadyumun çatısı benim düşüncem tabi ki gayet şık bir tasarım.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar abi (Atasoy) kullanilacak malzemeye göre degistigini söylemisti.
Membranin ne cesitleri oldugunu bilmiyorum. Bilenler aciklarsa iyi olur.
uğramaz mı oldu ben mi denk gelmiyorum acaba
2-3 gündür aklımda bi bakıyım en son ne zaman yazmış diye düşünüyordum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum