Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kardes iki sayfada bir ayni seyleri paslamaktan zevk mi aliyosunuz nedir anlamadim

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardes iki sayfada bir ayni seyleri paslamaktan zevk mi aliyosunuz nedir anlamadim
      Evet benim için büyük keyif.

Yorum

• bu devlet Trabzona yatirim yapmaktan niye bu kadar korkuyor anlamadim gitti.
        stad yaparlar en son bizimki kalir
        adalet sarayi yaparlar en son bizimki kalir
        kentsel donusumler desen naptiklari belli degil.
        Bi yandan cirkin yapilari yikiyorlar bi yandanda boztepeye plansiz projesiz onlarca bos binalar diktiriyorlar.
        Trabzon yol almaz ben bunu anladim.
        Iyiki ozel sektor varda biraz gelisme oluyor yoksa bizim belediye baskani trabzonun 90% park yapardi
        Trabzonda potansiyel yuksek ama bunu degerlendiren kimse yok malesef

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugünden
          Bu Gözükenler kazıkların dökülmesi için gerekli olan kılıflar , döküldükten sonra bu kılıflar sökülüyor.

Bazı yanlış yorumlar gördümde açıklama yapma gereği duydum.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yukardaki cadir projesinden daha güzel bi görüntü bence. Antik caglardan kalma arenalara benziyor. Burda oynanir.

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugünden
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Stadın dışı Mersin stadı gibi mi olacak? Öyle olacaksa TAM UCUBE desenize...
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın dışı Mersin stadı gibi mi olacak? Öyle olacaksa TAM UCUBE desenize...
                Serdar abi (Atasoy) kullanilacak malzemeye göre degistigini söylemisti.

Membranin ne cesitleri oldugunu bilmiyorum. Bilenler aciklarsa iyi olur.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mersin stadının çatısı membran, dış çebhesi farklı bir membran dan kaplanmış. Proje aşamasında zaten bunu görmüştük mersin stadyumu için diyorum. Bizim stadyumun projesine baktığımızda bu tip bir kaplama olamayacak çatı ile dış kaplaması bütün olacak.

Yorum

• Mersin Stadı ile karşılaştırma yapmak sağlıklı mı?

Teknik bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir.

Sonuçta çok kısa sürede yetiştirilmek zorunda olan bir yapıydı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mersin stadının çatısı membran, dış çebhesi farklı bir membran dan kaplanmış. Proje aşamasında zaten bunu görmüştük mersin stadyumu için diyorum. Bizim stadyumun projesine baktığımızda bu tip bir kaplama olamayacak çatı ile dış kaplaması bütün olacak.
                      Iste benimde merak ettigim sey bu. Nasil bir membran kullanacaklar?

Su asagidaki stadyuma bak mesela. Stadin icinden yukariya bakinca kendini cadirda gibi hissediyorsun. Biz komple dis cepheyi ayni örtüden yapacagiz. Dandik durmasindan korkuyorum o yüzden.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hayır yani toki bugüne kadar hangi projesinde başkasının istediğini yapmışta bize sormadı diyosunuz. senin hangi başkanın hangi yöneticin gitmiş tokiyle stad konusunu konuşmuş, stadla ilgili taraftardan bilgi almış veya taraftarı bilgilendirmiş? bu sitede bir avuç ilgili insan da olmasa stadın tam kapasitesini bile bilmiyor olacaktık şimdi.

ya resmi siteye ne demeli? kaç defa stadla ilgili bilgi belge paylaştılar? "aman yapılsında nasıl olursa olsun" modunda ki yönetimlerle bu stadı bize yapmaları bile büyük iş bence..
                        sadri sener zamaninda bu durumdan sikayetini ustu kapalida olsa soylemisti...stadtan buyuk beklentilerim vardi.cafeler alisveris merkezleri falan olsun isterdim ama olmadi ne yapalim demisti...yani arkadaslarin dedigi gibi bildiklerini okuyorlar.

Yorum

• [QUOTE=ibrahim;1919377642]Iste benimde merak ettigim sey bu. Nasil bir membran kullanacaklar?

Su asagidaki stadyuma bak mesela. Stadin icinden yukariya bakinca kendini cadirda gibi hissediyorsun. Biz komple dis cepheyi ayni örtüden yapacagiz. Dandik durmasindan korkuyorum o yüzden.

Dostum yeni nesil stadyumlar hepsi bu şekilde yapılıyor. Türkiye de sadece GS stadyumunda farklı bir sistem kullanmış oda SCHALKE 04 stadyumu gibi üstü kapalı olması için. Üstü kapalı olması gibi bir düşünceleri olmasaydı emin ol o stadyuma da membran uygulanacaktı. Ayrıca resimlerde paylaştığın stadyumun çatısı benim düşüncem tabi ki gayet şık bir tasarım.

Yorum

• Yorum

• Tam 1 sayfadır bu stad iki seçim daha götürür gibi cümleler yazılmamış. Neyse bayram tatilindendir.!
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serdar deyince nerde ki Farabi,
                                uğramaz mı oldu ben mi denk gelmiyorum acaba
                                2-3 gündür aklımda bi bakıyım en son ne zaman yazmış diye düşünüyordum.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X