Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece duyum, aslı astarını bilmiyorum: 1 metre aralıklarla kimi yerde 26 metreyi bulan kazıklar çakılıyormuş.
    Kaybolan kazık bile var Gökçe abi

Bazı yerlerde 26 Metre olması doğal ama 1 metre aralık biraz fazla gibi geldi , dolguyu deliyor bide onun altında sağlam zemine soketlenmesi gerekiyor sağlam zemin 30 metrede çıkarsa kazık boyu 30 metre + soket boyu olur.
    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 10.10.2013, 20:59.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Arkadaşlar bu proje işlerini o kadar basite alıyorsunuz ki , bunun mimarisi değişse tadilat projesi diyoruz biz ona betonarmeside duruma göre tadilat olması gerekir bunun yanında mekanik projelerindeki detaylara ters denk gelirse o projelerde değişir. Öyle kafamıza göre hadi şurasını şöyle yapalım demekle hiç birşey değişmez, çoçuk oyuncağı değil bu işler nitekim burda bütün üyeler mimar-mühendis olsa bile herkesin beğeneceği bir proje oluşturmak imkansız . Yüklenici firma klasik biz bize verileni uygularız sözünü söylemiş, doğruda söylemiş , yoluda göstermiş baskı yapın becerebilirseniz projeye tadilat yaptırın olursa onu uygularız bizim için sıkıntı yok demiş.
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Kale arkaları tek kat olur umarım
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İhalesi yapılan bir iş üzerinde o işi alan müteahhitin değişiklik yapma şansı yoktur.
          Bizim baskı yapmamız gereken kişiler farklı aslında..
          Öncelikle Kulüpten başlamak gerek. Kulübe gerekçeleriyle olması gerekenleri izah edilmeli.
          Asıl baskıyı kulübün yapmasını sağlamalıyız.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Eyvallah Alper.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen bencede. Kulüp daha rahat yol alabilir. Ama Kulüp o kadar amatörce yönetiliyorki, akillarina stat projesi, ic dizayn vs. gelmiyordur bile.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İhalesi yapılan bir iş üzerinde o işi alan müteahhitin değişiklik yapma şansı yoktur.
                Bizim baskı yapmamız gereken kişiler farklı aslında..
                Öncelikle Kulüpten başlamak gerek. Kulübe gerekçeleriyle olması gerekenleri izah edilmeli.
                geçen hafta şirketi aradım banada buna yakın şeyler söylediler. projenin dışına kesinlikle çıkamayacaklarını söylediler. adres olarak ise tokiyi gösterdiler. eğer siz gerekli talepleri tokiye kabul ettirirseniz değişiklik yapılabilir dediler. bunun haricinde şirketin proje dışına çıkma şansı yokmuş.
                juventus arena örneğinin veren rektaşlar!! ah diyorum ..... 3 yıl önce dilimde tüy bitti. bmn olarak yetkilerin gözüne juventus arenayı sokalım dedim defalarca. kimse oralı olmadı. iş işten geçmeden, proje çizilmeden kendi taleplerimizi kabul ettirelim dedim.. ama maalesef yine geç kalındı ve pişmanlıklar başladı...
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 10.10.2013, 22:25.

Yorum

• herkes stadın dik olmasını istiyor saha yakın olmasını istiyoruz fakat kimse yönetime bunu bildirmiyor
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• yetkili firmanı ile yaptığım görüşmede; proje dışına çıkılamayacağını söylemesi ve adres olarak ta tokiyi göstermesi üzerine, ilk olarak kulübü aradım... amacım tokinin direkt olarak benimle muhatap olmayacağı için , kulübümüz devreye girerse işler daha kolay çözülür diye düşündüm..kulüpte telefonuma çıkan kişilere , stat projesi ile ilgilenen kimse onla görüşmek istediğimi söyledim.. ama maalesef telefonu hep başka kişilere aktardılar. ve muhatap bulamadım.. zaten stat projesi ile ilgilienen muhatapta yoktu koca kulüpte...

değerli başkanımız dışarda verdiği kavganın 100de birini stat projesi için verse daha kalıcı ve kesim bir çözüm olurdu. ama ne yazık ki ilgilenen yok..
                    ben buradan başkanı direk tanıyan, onu aradığını söyleyen renktaşlara sesleniyorum!! neredesiniz? ve stat projesi ile ilgili dileklerimizi başkana iletmek için neyi bekliyorsunuz?? keşke iho başkanın numarası bende olsa idi...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadin catisi veya kaplamasi ile ilgili bir seyler söylediler mi?
                      Abi yetkili kisilerle irtibata gecen arkadaslarin öyle bi derdi yok. Sen, ben ve bir kac kisiyiz iste bunu merak eden.

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu proje işlerini o kadar basite alıyorsunuz ki , bunun mimarisi değişse tadilat projesi diyoruz biz ona betonarmeside duruma göre tadilat olması gerekir bunun yanında mekanik projelerindeki detaylara ters denk gelirse o projelerde değişir. Öyle kafamıza göre hadi şurasını şöyle yapalım demekle hiç birşey değişmez, çoçuk oyuncağı değil bu işler nitekim burda bütün üyeler mimar-mühendis olsa bile herkesin beğeneceği bir proje oluşturmak imkansız . Yüklenici firma klasik biz bize verileni uygularız sözünü söylemiş, doğruda söylemiş , yoluda göstermiş baskı yapın becerebilirseniz projeye tadilat yaptırın olursa onu uygularız bizim için sıkıntı yok demiş.
                      Benim merak ettigim bir sey var. Dis cephede (kaplama+cati) olabilecek herhangi bir degisiklik stadin betonarmesine falan etki etmez diye düsünüyorum. Catinin ve dis kaplamanin bitisik ve seffaf oldugundan böyle düsünüyorum.

Yanlismi düsünüyorum acaba?
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.10.2013, 22:44.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi yetkili kisilerle irtibata gecen arkadaslarin öyle bi derdi yok. Sen, ben ve bir kac kisiyiz iste bunu merak eden.
                        yazdıklarımız okuyormusunuz?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazdıklarımız okuyormusunuz?
                          Yok abi senin yazdiklarini biliyorum. Mesaji editledim. (Gecende yukardaki gibi sormustum sana, cevap vermemistin.)

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok abi senin yazdiklarini biliyorum. Mesaji editledim. (Gecende yukardaki gibi sormustum sana, cevap vermemistin.)
                            yetkililerle görüştüm. bir çok şey soracaktım. sağolsunlar onlarda topu tokiye attılar (haklı olarak)
                            daha önce yaptığım görüşmede yetkiliye sormuştum, dış cephenin camla kapatılması, locaların iki trbüne eşit dağıtılması, ve diğer konuları sormuştum. kale arkaları harç diğerlerinin olabileceğini söylemişti.. hatta bana statla ilgili kendilerinin çok güzel bir düşünceleri olduğunu söylediler ( bana kimseye söylememi dediler bende söz verdim )
                            ama bu değişikliklerin olabilmesi için "toki" nin oluru şart.. şu an tokiyle kulübün temasa geçmesi şart...

Yorum

y ve diğer konuları sormuştum. kale arkaları harç diğerlerinin olabileceğini söylemişti..
                              Olabileceğini söylüyorlar evet ama sonuçta onlar da ellerinde ne varsa şantiye sahasına onu yapmak durumundalar. Bize söyledikleri, taleplerimizi iyice somutlaştırarak firmanın elini kuvvetlendireceğiz. Başka yolu yok gibi görünüyor. Bu konuda BMN haricinde hiçbir topluluğun en ufak bir etkisi olacağını da sanmıyorum.

Yorum

yetkililerle görüştüm. bir çok şey soracaktım. sağolsunlar onlarda topu tokiye attılar (haklı olarak)
                                daha önce yaptığım görüşmede yetkiliye sormuştum, dış cephenin camla kapatılması, locaların iki trbüne eşit dağıtılması, ve diğer konuları sormuştum. kale arkaları harç diğerlerinin olabileceğini söylemişti.. hatta bana statla ilgili kendilerinin çok güzel bir düşünceleri olduğunu söylediler ( bana kimseye söylememi dediler bende söz verdim )
                                ama bu değişikliklerin olabilmesi için "toki" nin oluru şart.. şu an tokiyle kulübün temasa geçmesi şart...
                                Abi aradin, sordun, cevap aldin Allah razi olsunda bizim bahsettigimiz sey dis kaplamadaki bos alanlarin nasil degerlendirilecegi degil. Kaplamanin komple degistirilip degistirilemeyecegini merak ediyoruz. Cati ve dis cephenin seffaf olmasi ve degistirilmesinin stadin statigine etki etmeyecegi ihtimali olabilirligini yükseltiyor bu istegimizin.

Senin dedigin sey bizim bu istegimizin kabul görmediginden sonraki adim. Yani en kötü ihtimal. Anlatabildimmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X