Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• İş makinesinin devrilmesiyle vefat eden kardeşimizin görüntüleri çıkmış ortaya,dün tv.lerde vardı.Ecel işte makinenin altında kalmıyor da bildiğin çok yüksekten düşüyor,zıplayıp beton bariyere çarpıyor.Keşke hiç o görüntüler çıkmasaydı ortaya,biz dayanamıyoruz ailesi ne yapıyordur Allah bilir.Rabbim sabır versin ailesine,mekanı cennet olsun kardeşimizin.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Arkadaşlar, sizleri temsilen yetkililere attığım e-postaya uzun bir cevap geldi. Onu sizlerle paylaşacağım ancak şimdi derse gitmem gerekiyor saat 10.30 gibi görüşürüz

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar, sizleri temsilen yetkililere attığım e-postaya uzun bir cevap geldi. Onu sizlerle paylaşacağım ancak şimdi derse gitmem gerekiyor saat 10.30 gibi görüşürüz
        Alper yaktın bizi, dersi falan boşver şimdilik.

Yorum

Arkadaşlar, sizleri temsilen yetkililere attığım e-postaya uzun bir cevap geldi. Onu sizlerle paylaşacağım ancak şimdi derse gitmem gerekiyor saat 10.30 gibi görüşürüz
          Alper hayırlı bir haber vereceğini bilsek gece 10.30 a kadar da bekleriz ama sanki olumlu bişi yok gibi bir izlenim aldım mesajından
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Tamam buçuk oldu yazabilirsin.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim öncelikle.

Gelen cevap içerik olarak şöyle:

1- Öncelikle, Trabzonspor'un taraftar grubu olarak kendileri ile iletişime geçmemizden çok memnun oldular.

2- Daha önce stad projesinin Akyazı'daki o dolgu alanına pek uygun olmadığı için güvenlik sorunları olduğunu söylemişlerdi ve ben de sizlerle paylaşmıştım, birtakım değişikliklerle yeni projeyi (yeni stad projesi değil mevcut projedeki değişiklikler) onaylatmışlar ve bu güvenlik, uyumluluk sorunları halledilmiş.

3- Şu anda Akyazı'da çalışma alanında 200 personel varmış. Kazık çakma işlemi 1-2 aya tamamlanacak ve kazık çakma işlemi tamamlandıkça bir yandan üst yapı işine geçilecek ve bu süreçte personel sayısı 1200-1500'e kadar çıkacakmış.

4- İnşaat alanına kamera konulması isteğinin yapım işini yürüten firmanın tüm çabasına rağmen gerçekleşecek gibi olmadığı iletildi. Bu konuda internet sitesi kurulması işine dahi tepki gösterilmiş. (Tepkinin kaynağını bilmiyorum)

5- Bu madde Ertan abim için Stadın mevcut projesinde bodrum olarak yapılan kısımlar, mevcut dolgunun yetersizliği sebebi ile direkt su altında kalıyormuş. Burada bir proje uyumsuzluğu var sanırım. Bunu halletmek için de 2 yol öngörüyorlar (seçmeli). Birincisi stadyumun komple yükseltilmesi düşünülüyor (Ertan abinin istediği gibi heybetli bir stad ortaya çıkacaktır) İkincisi de iptal edilen kısımları diğer katlara sıkıştırma düşüncesi.

6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)

7- İnşaatın yürütülmesi konusunda gerek TOKİ gerekse diğer idari kurumlar ve siyasetçilerin konuya çok olumlu baktığı ve yapım işini üstlenen firmaya büyük destek oldukları da iletildi.

8- Son olarak yapım işini üstlenen firmanın mali yapısının son derece güçlü olduğu ve "iş ucuza alında firmanın batma tehlikesi var" gibi söylemlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Saygılarımla

Yorum

• Ben şu 5. maddeye takıldım, stadyumun alt kullanım alanları olmayacak mı yani, bu dolgu işi de oldukça riskliymiş.

Yorum

• Sadece duyum, aslı astarını bilmiyorum: 1 metre aralıklarla kimi yerde 26 metreyi bulan kazıklar çakılıyormuş.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Artık gazuk mazuk ne dikerler bilmiyrim de bitirsinler su stadı arkadas.

Yorum

• Locaların kat arasına dağıtılması konusu geçmemiş sanırım Alper?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Aslında taraftarın da yönetimin de stadyum işini pek taktığı yok, bize müstehak valla.

Yorum

• Ula Alper alem adamsın valla,demek 5. madde benim haa

Öncelikle çok çok teşekkürler emeklerin için sonrasında da bizlerle paylaştığın için,
                          önemsediğimiz şeyler için bastırılsa bişiler olacak gibi sanki ama zaman da sürekli daralıyor,
                          iş işten geçmek üzere,
                          -kale arkasının tek olma olasılığı hala varmış demek ki,
                          -benim maddeye gelirsek yerden daha da yükselirse,dış boşluklar da Farabi'nin dediği gibi cam la kaplanırsa hem heybetli hemde modern bir stad görünümü kazanabilir.

diğer maddeler firmanın gücüyle alakalı ve güzel haberler,
                          kamera olsa iyi olurdu ama olmasa da sorun değil Trabzondaki can lar halleder o işi,
                          bizi habersiz gomazlar
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 10.10.2013, 11:18.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben şu 5. maddeye takıldım, stadyumun alt kullanım alanları olmayacak mı yani, bu dolgu işi de oldukça riskliymiş.
                            Bana atılan cevap e-postası pek fazla teknik detay içermiyordu ama proje resimlerine bakınca bir kısım altta kalıyor ya; işte o kısım su altında kalıyormuş. Çünkü proje Akyazı'daki dolgu alanına göre değil. Bu yüzden ya stadı komple yukarı çıkaracaklar iptal edilmesi düşünülen alanlarla birlikte ya da bunu yapmadan iptal edilen bölümleri başka alanlara sıkıştıracaklar.
                            İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Locaların kat arasına dağıtılması konusu geçmemiş sanırım Alper?
                            Ben bunu yazmıştım ama bu konuda yanıt verilmedi. Aslında bunu tekrar tekrar onlara söylemekte bir fayda da yok bana göre. Burada ortak akılla bir sonuca ulaşıp neticesinde de hepimizi temsilen bir abimizin (tercihan ismi kalın ve bordo yazılan )) firmayla direkt yüzyüze görüşmesi çok daha etkili olacaktır. Yetkilinin bana ilettiği üzere, biz taleplerimizi teknik ve sportif olarak gerekçelendirip firmaya gidebilirsek (ama nihai ve tüm taleplerimizi içerir şekilde) firma yetkilileri de stad projesini revize edebilirler. Ben öyle anladım, yani köklü değişiklikler olmasa da istediklerimizi dikkate alacaklardır. Çünkü firma, "ben işimi yapar paramı alırım, projeyi aynen oraya diker işime bakarım" mantığında bir firma değil kesinlikle. Bir kere defaatle söyledikleri üzere Trabzonspor taraftarı kişiler ve düşüncelerimizi dikkate alıyorlar. Sorun tamamiyle bizden kaynaklanıyor; ne birlik olup taleplerimizi dile getirebiliyoruz ne kamuoyu oluşturabiliyoruz.

Yorum

• Sağlam zemine kadar kazık çakılması gerekir, 27. mt de yakalanması normaldir sanırım. Dolgu alanlarda inaşşatın en büyük problemi oturmanın sonsuz olmasından kaynaklanır. Oturma ilk yıllarda çok hızlı olur daha sonrasında sürekli olarak devam eder.
                              Asıl problem şu anda fb'nin stadında da yaşadığı yer altı suyunun çimlere karışmasını önlemek. İzolasyonun çok iyi detayları ile çözülmesi gerekir. Aksi takdirde deniz tuzundan çim yetiştiremezsiniz. fb stadındaki problem boklu derenin yağmurlarla su seviyesinin yükselmesi ve çimler zarar vermesi. Yani başları boktan hiç kurtulmuyor
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Bana atılan cevap e-postası pek fazla teknik detay içermiyordu ama proje resimlerine bakınca bir kısım altta kalıyor ya; işte o kısım su altında kalıyormuş. Çünkü proje Akyazı'daki dolgu alanına göre değil. Bu yüzden ya stadı komple yukarı çıkaracaklar iptal edilmesi düşünülen alanlarla birlikte ya da bunu yapmadan iptal edilen bölümleri başka alanlara sıkıştıracaklar.

Ben bunu yazmıştım ama bu konuda yanıt verilmedi. Aslında bunu tekrar tekrar onlara söylemekte bir fayda da yok bana göre. Burada ortak akılla bir sonuca ulaşıp neticesinde de hepimizi temsilen bir abimizin (tercihan ismi kalın ve bordo yazılan )) firmayla direkt yüzyüze görüşmesi çok daha etkili olacaktır. Yetkilinin bana ilettiği üzere, biz taleplerimizi teknik ve sportif olarak gerekçelendirip firmaya gidebilirsek (ama nihai ve tüm taleplerimizi içerir şekilde) firma yetkilileri de stad projesini revize edebilirler. Ben öyle anladım, yani köklü değişiklikler olmasa da istediklerimizi dikkate alacaklardır. Çünkü firma, "ben işimi yapar paramı alırım, projeyi aynen oraya diker işime bakarım" mantığında bir firma değil kesinlikle. Bir kere defaatle söyledikleri üzere Trabzonspor taraftarı kişiler ve düşüncelerimizi dikkate alıyorlar.
                                Sorun tamamiyle bizden kaynaklanıyor; ne birlik olup taleplerimizi dile getirebiliyoruz ne kamuoyu oluşturabiliyoruz.
                                Kesinlikle sorun bizde,
                                birlik olup ortak akıl üretemediğimiz için neticeye gidemiyoruz,
                                tam istediğimiz gibi bir şirket var stad yapımını üstlenen,
                                taraftarı önemsiyorlar çünkü kendileri de bu takımın taraftarı anladığım kadarı ile,ama biz bunu lehimize çeviremiyoruz malesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X