Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sadık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önemli olan 40 bin kişilik stadı yapmak değil . o stadı doldurabilecek seyirci bumak. Heleki kentimizde...
    hay geyiğinize

Yorum

• Bence bizim taraftarın Juventus stadının aynı modelini isteme sebebi stadın boş hâliyele bile müthiş bir atmosfere sahip olmasıdır. Zaten dolduracağımız yok stadı, reklamlarda falan çok yakışıklı görünsün hesabındayız, yoksa staddan falan anladığımız yok
      9 # Osvaldo'

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son zamanlarda attığın en mantıklı mesaj. Tebrikler.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Cuma günü Trabzon'a gidiyorum, Akyazı'ya da uğrayıp fotoğraf çekme planlarım var. Kazıklardan kaçı çakıldı acaba.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne alaka arkadas git egolarini sohbet bolumunde paylas.siyasi olaylarin hepsi mide bulandirici
            Turkum dogruyum.. demek ne zaman siyaset oldu ?

( bu yorumun aynisini yaptim sagolsun yonetici sildi ustteki sacma sapan yorumlar dururken benimkimi konuya aykiri oldu ? )
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 07.10.2013, 12:59.
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cuma günü Trabzon'a gidiyorum, Akyazı'ya da uğrayıp fotoğraf çekme planlarım var. Kazıklardan kaçı çakıldı acaba.
              Kardeş, çok iyi olur. Trabzon'da yaşayan renktaşlarımızın çok işleri var herhalde. 5 dakikalık Akyazı'ya gidip birkaç resim çekemiyorlar. Biz de uzaklardan merakımızı gideremiyoruz. Sitemimdir...

Yorum

• Yapımı yılan hikayesine döndü. İktidar yalakalığına devam edersek çabuk biter ama. İzmir'in Üçkuyular metrosuna benzemez!
                https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak sadık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önemli olan 40 bin kişilik stadı yapmak değil . o stadı doldurabilecek seyirci bumak. Heleki kentimizde...
                  Avni Aker'de 10 Bin Trabzonspor taraftarının bağırdığı ses, Arena'da 2 bin taraftarın bağırdığı sesle aynı. Neden sence ?
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Yeni fotolar varmı? Konu ile ilgilenen arkilerden bekliyoruz..

Yorum

• Şu başlığı gördükten sonra aklıma bursanın gsnin hatta bjk nin yapılacak olan stadı geliyor aklıma kandırılmış hissediyorum kendimi yazık çok yazık.
                      2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                      Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                      https://twitter.com/U_TS1967
                      https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avni Aker'de 10 Bin Trabzonspor taraftarının bağırdığı ses, Arena'da 2 bin taraftarın bağırdığı sesle aynı. Neden sence ?
                        Avni Aker'deki 10 bin taraftar en az 2-3 parçaya bölünüyor, biri bir şey bağırırken öbürü bambaşka bir şey bağırıyor sonuçta ortaya tezahurat değil kuru gürültü çıkıyor.

Yorum

• Merak etmeyin, seçim sürecinde temel atılır, inşaata başlanır. Bilmem anlatabildim mi ...

Yorum

• Beğenirmisiniz bilmem ama bizim stadyumun içi çatı hariç buna benzeyecek sanırım .. Bir kaç adet daha böyle resim var ama ilk önce bunu koymak istedim.
                            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 08.10.2013, 02:57.

Yorum

• 40 bin çok fazla...25 bin ideal
                              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merak etmeyin, seçim sürecinde temel atılır, inşaata başlanır. Bilmem anlatabildim mi ...
                                İnşaat başlayalı 1 ay oldu zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X