Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burasi sohbet bölümüne döndü.. ben buraya girdigimde bilgi ve resim görmek umuduyla giriyorum ama gördügüm tek sey lak lak

bu sayfanin icerigine giydirmekte moda oldu. ara ara cani sIkIlan gelip giydiriyor.

gereksiz gordugunuz yorumlari yok sayarsiniz, varsa bilgi degeri tasiyan okur bilgilenirsiniz, olur biter.
    En son ESER tarafından düzenlendi; 05.10.2013, 13:52.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burasi sohbet bölümüne döndü.. ben buraya girdigimde bilgi ve resim görmek umuduyla giriyorum ama gördügüm tek sey lak lak
      Sen kimsin arkadaş ? Adam mı tuttunuz gitsin fotoğraf çekip buraya koyması için ? Bu ne ukalalık ? Kimden neyin hesabını soruyorsun. Ya sabır.

Makine sayısı 6 dan 11 e çıkmış. Fore kazık çakıyorlar. Tatmin oldun mu ? Düzenli olarak Mail de atalım mı sana tüm gelişmeleri ?

Yorum

• RAHATSIZMI OLDUN
        "Türk'üm
        Doğruyum,
        Çalışkanım,
        İlkem; küçüklerimi korumak,
        Büyüklerimi saymak,
        Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
        Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir.
        Ey büyük Atatürk!
        Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe,
        Durmadan yürüyeceğime and içerim.
        Varlığım Türk varlığına armağan olsun.
        Ne mutlu Türk'üm diyene!"
        Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          40 bin çok fazla. Lazio ile oynadığın UEFA kupası maçında 25 binlik stadı dolduramayan bir taraftarın var senin. Maksimum 20 bin kişi olmalıymış. Malesef bu stad bittikten sonra tribünümüz Kayserispor tribününe dönecek. Bomboş.
          Yapmayın etmeyin ... Bugün gs'e 55bin yetmiyor, neden 80 bin yapmadık diyorlar.. NEredeyse 50bin kombine sattılar..

Maç günü gelirlerini küçümsemeyin, 40bin hasılat az buz bir gelir değil.. Kaldıki bu stad yıllarca kullanılacak..

Kayseri gibi hayatta olmaz.. Ulaşımı, giriş-çıkışı ve de konforu düzgün olan stad derbilerde çok rahat 40bin doldururur.. Hele takım da iyiyse bilet bulunmaz.. 40bin Trabzon için ideal bir kapasite olur..

30 bin vizyonsuzluk olur, 50bin fazla gelir..

Bir de 10 yıldan önce biterse fena olmaz.. Çok şey istiyorum farkındayım ama, neden olmasın
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak hüseyin toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            RAHATSIZMI OLDUN
            "Türk'üm
            Doğruyum,
            Çalışkanım,
            İlkem; küçüklerimi korumak,
            Büyüklerimi saymak,
            Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
            Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir.
            Ey büyük Atatürk!
            Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe,
            Durmadan yürüyeceğime and içerim.
            Varlığım Türk varlığına armağan olsun.
            Ne mutlu Türk'üm diyene!"
            Ne alaka arkadas git egolarini sohbet bolumunde paylas.siyasi olaylarin hepsi mide bulandirici
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen kimsin arkadaş ? Adam mı tuttunuz gitsin fotoğraf çekip buraya koyması için ? Bu ne ukalalık ? Kimden neyin hesabını soruyorsun. Ya sabır.

Makine sayısı 6 dan 11 e çıkmış. Fore kazık çakıyorlar. Tatmin oldun mu ? Düzenli olarak Mail de atalım mı sana tüm gelişmeleri ?
              Kardeş, adam tutmadık ama arada sırada böyle bilgiler verilse iyi olur. Yani, Trabzon dışında yaşayan renktaşlar merak içindeler. Merakları, bordo-mavi sevgisiyle yaşayan Trabzonlu hemşerilerimiz tarafından giderilse fena olmaz yani.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                juventusun kale arkasına hayran kaldım 2 golü attıkları
                e okdr dedik stadmz juvntus gibi olmlı 40 bin

Yorum

• Bazen çalışmalar gece devam ediyor bazen devam etmiyor dikkatimi çekti ama yoğun çalışma olduğu kesin.
                  Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    juventusun kale arkasına hayran kaldım 2 golü attıkları
                    Katları eşit oranda bölmeyerek harika bir iş yapmışlar. Bizim stadında kale arkası böyle olursa üste çekirdekçiler alta tribün grupları

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Yahu arkadaşlar saçmalamayın lütfen, sadece bunun tartışılacağı yer burası değil diyoruz. Stadyumla ilgili başlığın altına bunları yazarak sadece bu olayı sulandırıyorsunuz. Bu konunun yeri bu forum olabilir ama bu başlık değil. Ben buraya girince birbirinizle çekiştiğiniz mesajları görmek değil stadyum ile ilgili görüşleri görmek istiyorum.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Katları eşit oranda bölmeyerek harika bir iş yapmışlar. Bizim stadında kale arkası böyle olursa üste çekirdekçiler alta tribün grupları

Tek kelime ile mükemmel bi stad, bunu yapmak hicde zor degil aslinda, ama sagolsun birileri bize layik görmüyolar iste
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tek kelime ile mükemmel bi stad, bunu yapmak hicde zor degil aslinda, ama sagolsun birileri bize layik görmüyolar iste
                          Televizyondan taraftarların görünüşü de mükemmel, fazla şey mi istedik, şöyle bir stadyumumuz olsa yeterdi.

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Televizyondan taraftarların görünüşü de mükemmel, fazla şey mi istedik, şöyle bir stadyumumuz olsa yeterdi.
                              Hatta dis görünüsü önemli bile degil, icini bu sekil yapsinlar benim icin yeterli.
                              Acayip dik bi stad
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Önemli olan 40 bin kişilik stadı yapmak değil . o stadı doldurabilecek seyirci bumak. Heleki kentimizde...
                                En son sadık tarafından düzenlendi; 06.10.2013, 16:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X