Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rusya'da 2018 dünya kupası için yapılacak stadlar 44-45 bin kapasiteli hepsi.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak renkdaş, bizim yıllık toplam gelirimiz 60-70 milyon civarı. bjk senelik 13.5 milhon dolar alacak senelik. bu da yaklasik 27 milyon lira yapar. yani bizim yıllık her şey dahil gelirimizin yüzde 40'ini sadece buradan alacaklar.

bak bakayım bir daha, tırnak makası mı yoksa bağ makası mı?

siz 10 küsür milyon dolarları az para zannediyorsunuz.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      eyw dostum

Yorum

• resim var mı arkadaşlar ?
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Rusya statlarından en üstteki pavyon gibi olmuş
          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• miting yapılmadan bu stad hız kazanmaz. trabzona gelince 2 kozu var 1. büyükşehir yaptık sizi diyecek 2. stadınız yapılıyor diyecek. Trabzon ve doğu karadeniz bu ülkenin üvey evlatları bu böyle.
            YA SEV YA TERKET

Yorum

• Az önce inşaatı yapacak olan ortaklığın temsilcisi ile 20 dakikalık bir görüşme yaptım.
              Kafamda toparladıktan sonra öğrendiklerimi sizlerle paylaşacağım.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence tribünler sahaya çok uzak daha yakın olabilse keşke...

Yorum

• Ben de dün bir e-posta atmıştım. Ona telefonla geri dönüş yaptılar.

Öncelikle söylemek istediğim şu ki en az bizim kadar heyecanlı ve istekliler. Bu işin mümkün olan en kısa zamanda bitirilmesini amaçlıyorlar. Kendilerine işin süresinin 700 gün olduğunu hatırlattım bana, bu süreden daha kısa sürede bitirmeyi planladıklarını söylediler.

Kazıkların dikilmesiyle ilgili tüm inşaat sahasında birden çalışacaklarını ilettiler.

Ancak her ihalede olduğu gibi orada da birtakım sorunlar varmış. Örneğin inşaat makinalarını koyacakları ya da bu araçları geçirecekleri yerleri kamulaştırmadıkları için ücret ödeyerek geçiyorlarmış. Ayrıca stadın çatısı stada uygun değilmiş, çökme tehlikesi varmış. Stadın içinde 40.000 kişiyi barındıracak nitelikte bir yapı olduğunu bu sebeple çok güvenli olması için ciddi ve yoğun bir ekip çalışması yaptıklarını ilettiler. Ayrıca 1000 kişilik otoparkın yetersiz olduğunu ve bunu da artırmak istediklerini söylediler.

Tam toparlayamadım ancak özetle, stadyumlar yapılırken genelde şartların değerlendirilerek sıfırdan bir çalışma yapıldığını ve böylelikle işin bitirildiğini; oysa bizim stadyumda proje hazır geldiği için birtakım uyumsuzluklar olduğunu belirttiler. Öncelikle bunlar giderilecek ve inşaat açısından sağlam bir yapı oluşturacaklar. Bana söyledikleri buydu.

Benim de sorularım oldu.

Öncelikle inşaat sahasına kamera koymalarını ve çalışmaların bizlerle paylaşılması fikrini kendilerine açtım. Onlar da zaten bu yönde bir çalışmaları olduğunu söylediler.
                  Daha sonra hepimizin bildiği kalearkalarının tek kat olması, çatının şeklinin değişmesi gibi şeyleri kendilerine ilettim. Ancak bunların her birinin inşaatın bitirilmesi açısından büyük zaman kaybı olduğunu ilettiler. Yukarıda da yazdığım gibi proje hazır geldiği için bu tip değişiklikler çok zor; zaten kendilerinin de böyle değişiklikleri arzu etmediklerini bana ilettiler.

Ancak ufak tefek değişikliklerin yapılabileceği izlenimini edindim. Bunun için de resmî başvuru yapmamızın gerekli olduğunu söylediler. Bir önerileri oldu, aranızdan bir temsilci seçin, süreç ilerledikçe o kişiyi bilgilendirelim o da sizlerle paylaşsın dediler.

Ayrıca, akyazitrabzon.com websayfası olsun ya da diğer görseller olsun, onların stadı tam olarak yansıtmadığını ilettiler. Esasında ben onlardan stadın iç yapısını temsil eden bir görseli benimle paylaşmalarını rica etmiştim, bunun üzerine beni aradılar. Bana söyledikleri bu tip ayrıntılı çizimlerin ve temsili görsellerin (render diyorlar) hazırlanabilmesi için autocad çizimleri (ne olduğunu bilmiyorum) hazır olmalıymış. Ben yine de ricamı tekrar dile getirdim, onlar da web sayfasının henüz çok yeni olduğunu ve bir süre içerisinde o sayfayı da yenileyeceklerini ilettiler.

Firmanın işe ve bizlere yaklaşımı beni çok memnun etti. Bu işin en geç 2 sene içerisinde biteceğine olan inancım arttı

Yorum

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence tribünler sahaya çok uzak daha yakın olabilse keşke...
                    En iyisi. Bizim futbolcular baskıda oynayamıyor.

Yorum

• 40.000 kişilik stadı doldurabilecekmiyiz?
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• autocad bende var autocad cizimi varsa bana ulastirin bende buraya bir resmini yapar eklerim isterseniz ...

Yorum

• Alper autocad proje programıdır projenin çiziminde kullanılan detaylı profesyonel bir programdır. Da benim anlamadığım her mail atana dönüş yapmaları beni biraz düşündürüyor.!

Yorum

• Neden tereddüt ettiniz ki? Ben de beni aradıklarında çok şaşırdım ama zaten bu işle ilgilenen 10-15 kişi ya varız ya yokuz

Yorum

• Projenin autocad çizimi yokmuş. Bu yüzden bir render yayınlayamıyoruz diyorlar doğru mu anladım.Stadın son halini kendileri de bilmiyor anlaşılan gözlerinde canlandırıyorlar herhalde !
                              En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 20:12.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden tereddüt ettiniz ki? Ben de beni aradıklarında çok şaşırdım ama zaten bu işle ilgilenen 10-15 kişi ya varız ya yokuz
                                Tereddüt ettiğim şu bir parmak bal çalınıp umutlar verilmesi ve sonra bu umutların unutulması . Umarım dediklerini yaparlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X