Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.skyscrapercity.com/showth...455926&page=61 bu sayfada statın teknik projesi bilgileri var (mühendis arkadaşlar için)
    http://www.emlakinsaat.com.tr/index.php?page=video&id=1 burdada statın animasyonu belli.

zaten yetkili bana dedi ki , animasyonda gördüğümüz statın %90-95 i hemen hemen aynı olacak dedi.olacak dedi.. yani ufak değişiklikler olacak. bizde bu ufak değişiklikler peşindeyiz işte
    Bu komplekste otopark yok mu ben mi göremiyorum?

Yorum

• otopar var projede ama 3 bin kişilik otoparkmış ve şirlet yetkilileri yetersiz görmüşler. ilave olarak katlı otoprk yapılması planlanıyormuş.
      ahmet arkadaşımız localı tribünü halletsin. bir mail kampanyası yapalım.. olacak bu iş olacak

Yorum

• Serdar abinin kastettigi gibi yapilirsa ve bordo mavi isiklandirmali (cam kisimlar bordo agirlikli mavili, cati kismi acik mavi gibi) olursa ses bile etmez kimse. Modern bir görünüme sahip bir stadimiz olur.

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad mimarisi olarak artık asgari beklentim kırmızı çizgilerin arasında kalan , kaplama olmayacak kontrüksiyonun cam levhalarla giydirilmesi ve bu yolla da tribün altlarındaki alanlarında stadyum kapalı kullanım alanı olarak kazandırılması .
        Çok büyük maliyet farkı üretmeyecek bir çözümle taraftarın en çok tenkit ettiği konulardan birini de çözüm üretilmiş olacak . Makul ve bütçe içerisinde ulaşılabilir bir çözüm .

Çatı altı komple cam cephe volkswagen arena
        Ahmet arkadasimiz birde o sekil gösterse cok güzel olur.
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 21:24.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üstteki temsili fotoğrafa bakınca, kalearkalarının tek kat olması yaklaşık 10.000 kişilik kapasite kaybı anlamına geliyor. Yanlış mıyım?
          aslında dahada buyuyecek çünkü 4 metre 2 kat arası boşluk vardı oda tribün olacak bide ben temsili çizdim isterseniz onu diğer tribün boyuna kadar çekerim bekleyin yapiim hemen
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aslında dahada buyuyecek çünkü 4 metre 2 kat arası boşluk vardı oda tribün olacak bide ben temsili çizdim isterseniz onu diğer tribün boyuna kadar çekerim bekleyin yapiim hemen
            Eline koluna sağlık, kim bilir ne kadar iş güç arasında zaman ayırıyorsundur

Yorum

• son değişikliklerle tek kale arkası ve loca işini geceye kadar bitiririm ışıkladırma ve deş kaplama ise yarını bulur. umarım dediklerimizi yapalar bide en yakın zamanda organizasyon yapıp mail atmamız lazım gerkli yerlere.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eline koluna sağlık, kim bilir ne kadar iş güç arasında zaman ayırıyorsundur
                yok aslında bu ara müsaitim gerçi ilk yaptığım projeyi çok yoğunken yaptım
                yeter ki takımımıza bir şeyler kazandıralım..

Yorum

• hep destek tam destek. istediğimiz makul talepler inşallah karşılanır. at deve değil sonuçta. yeter ki çizim bittikten sonra mail konusunda herkes duyarlı olsun. ahmetim birde şu var. bence stat çatısının rengine dokunmayalım beyaz iyidir. önemli olan kaplamadaki boşluklar cam olunca zaten orası bordo- mavi ışık olacak. gece olunca statın çevresi ve çatısı beyaz ışıklı , olunca( temizliğin simgesi) alt kısındaki cam kaplama bordo- mavi oluncada mükemmel olacak..
                  En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 21:59.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hep destek tam destek. istediğimiz makul talepler inşallah karşılanır. at deve değil sonuçta. yeter ki çizim bittikten sonra mail konusunda herkes duyarlı olsun. ahmetim birde şu var. bence stat çatısının rengine dokunmayalım beyaz iyidir. önemli olan kaplamadaki boşluklar cam olunca zaten orası bordo- mavi ışık olacak. gece olunca statın çevresi ve çatısı beyaz ışıklı , olunca( temizliğin simgesi) alt kısındaki cam kaplama bordo- mavi oluncada mükemmel olacak..
                    tamam serdar abi

Yorum

• yav arkadaş millet stadın temelini atıyor hatta açılış yapanlar var biz hala stadın bir tanıtım videosunu bile yapamadık burdaki arkadaşlara hak veriyorum kala arkaları tek kat oup localar ortadada değil üstte olmalı trübin bütünlüğünü bozuyo ve çatı daha iyi olabilir bu hali sanki üzerini tenteyle örtmüşsün gibi gözüküyor.
                      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• 2014 Martta yerel seçimler var Trabzon siyasetinin en önemli malzemesi yine Akyazı olacak.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• akyazı projesinin olduğu devasa pankartlar hazırlanacak.
                          o devasa pankartların önünde mitingler yapılacak. stat sözleri ve daha bir çok sözler verilecek..
                          öyle kolaymı. daha çok seçim kaldırır bu stat. acele etmeyin.
                          En son Burçak tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 10:37.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            akyazı projesinin olduğu devasa pankartlar hazırlanacak.
                            o devasa pankartların önünde mitingler yapılacak. stat sözleri ve daha bir çok sözler verilecek..
                            öyle kolaymı. daha çok seçim kaldırır bu stat. acele etmeyin.
                            Bizimki gibi tencereye akp ninki gibi kapak az bile, iyi yapıyorlar, başbakan birde şu uefa kararlarının önüne geçse feneri kurtarsa, kupayıda bize vemedimi ohhh ne hoş olacak, böyle haşırt diye alsın onun yılmaz savunucuları. 10 sene daha yönetsinler devleti 10 sene daha kitlesinler Trabzona

hüloğğğğğğoğoğoğoğ
                            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizimki gibi tencereye akp ninki gibi kapak az bile, iyi yapıyorlar, başbakan birde şu uefa kararlarının önüne geçse feneri kurtarsa, kupayıda bize vemedimi ohhh ne hoş olacak, böyle haşırt diye alsın onun yılmaz savunucuları. 10 sene daha yönetsinler devleti 10 sene daha kitlesinler Trabzona

hüloğğğğğğoğoğoğoğ
                              Başbakan şikeye müdahil olmadıki

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başbagan şikeye müdahil olmadıki

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Doğru diyorsun

"şikeye müdahil olduğumuzu söyleyenler şerefsizdir"

"şikeye biz müdahil olmadık devlet müdahil oldu"

"şikeye müdahil olana ben ol dedim bir derdiniz varsa bana gelin"

Gördünüz mü be helal be yürü be. Endamın yeter be yiğidim. Hüloğğğğğğğ
                                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X