Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ihaleyi alan firma bende trabzonsporluyum bu toprağın aşığıyım, çalışmaya başlamak için gerekli belgeleri bekliyoruz, demogjisini bıraksın. Kendi gidip başvursun gerekli mercilere hemen başlasın çalışmalara.
    Abi birine de kızmayalım ya, ben o şirketin sahibi olsam şu mesajını görünce hiçbişey olmasa ''moralim bozulur''.

Yapmayın Allah aşkına, doğmadan gömüyoruz insanları, biraz yapıcı olalım lütfen, rica ediyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi birine de kızmayalım ya, ben o şirketin sahibi olsam şu mesajını görünce hiçbişey olmasa ''moralim bozulur''.

Yapmayın Allah aşkına, doğmadan gömüyoruz insanları, biraz yapıcı olalım lütfen, rica ediyorum.

Arkadaş sabrımızı sınıyorlar sanki yıllardır başlayamayan bir projeden bahsediyoruz. Neden hep biz.

Yorum

• Doğru diyosun da abi adamların ne suçu var

Yorum

• bu ne ya neredeyse 10 yıl olacak,daha temeli atılmadı....

trabzon hariç diğer şehrlerde,2 ay içinde stad lafı geçmiyordu,şimdi bir bakıyorsun bütün şehirlerde stadlarının 2.katları atılmış bile

sanki dersin nou camp yada bernabau yapacaklar,,,
          alt tarafı 40 bin kişilik stad yaa
          En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 06.06.2013, 17:36.
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• http://futbolig.org/Haber/sezonun-tribun-rakamlari.html

bir ara tartışma vardı stad ortalamamız düşük deniyordu,

şu berbat geçen sezonda ortalamamıza dikkat çekerim.

çok güzel bir tablo, inceleyiniz...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben hala dolgunun 'ne olacağı muamma' diğer yarısındayım.
              O alan iyi değerlendirilmeli. Bir şehir sadece spor tesisleriyle kalkınmaz.

Hiçbir yerde olmayan tesisler var bizde ancak şehir olarak gerideyiz. Tartışılmalı bu konu.

Yorum

• iyi güzelde orasi 2.derece deprem bölgesi deniliyordu, bende buna takilikaldim.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://futbolig.org/Haber/sezonun-tribun-rakamlari.html

Bu istatistikler doğru değil...
                  Bu sene Avni Aker'de kaç maça gittiniz bilmiyorum ama ben size şunu söyleyeyim. 15.000 rakamının üzerine en fazla 6-7 maçta çıkabildik...
                  Belki bu kadar bile değildir...

Bu yayınladığınız istatistiğin ayrıntılı olanına bakmıştım.
                  Hiç alakasız maçlarda 15.000 seyirci yazmışlar. Bazı gittiğim maçlardan biliyorum çoğu yalan ve yanlış...

O nedenle bu rakamlara güvenmeyin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sene Avni Aker'de kaç maça gittiniz bilmiyorum ama ben size şunu söyleyeyim. 15.000 rakamının üzerine en fazla 6-7 maçta çıkabildik...

Hiç alakasız maçlarda 15.000 seyirci yazmışlar. Bazı gittiğim maçlardan biliyorum çoğu yalan ve yanlış...

haberi yapana kaynağı sorcamda ulaşamıyorum

istanbuldayım bizim stadın taraftar sayısı hakkında hiç bilgim yok ancak ekranlardan izlediğim kadarıyla küme düşmemeye oynayan büyük bir takım için normale yakın bir seyirci görüyordum. boşluklar bazı önemsiz maçlarda göze çarpıyordu... biraz düşününce 17 bin ortalama banada saçma geldi....

siz daha yakınsınız stad işine tabi benim yorum haberden öteye gidemez...
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 06.06.2013, 23:03.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• * Şike sus payı arenada durum nedir başımızın göğe ermesine ne kadar kaldı ?
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tartan pisti olacaksa hic yapmasinlar bu stadi bursa enfes atad yapiyor kale arkasi cok fena olcak kale arkalari her zaman tek kat olmali
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu rakamlar sadece bizim için değil bütün takımlar için yanlış.. şikecilerin çoğu maçı boş tribüneydi aynı şekilde beşiktaşta bursada..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://futbolig.org/Haber/sezonun-tribun-rakamlari.html

Rakamlar çok gerçekçi durmuyor renkdaş.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok methettikleri G.Sarayın türk telekom arena stadına bir bakın ..içi güzel olabilir ama dışı tam bir rezalet,adeta beton yığını gibi..ne bir estetik ne bir güzellik var..çevreyolundan geçen herkes bu ne çirkin bir yapı diyor..
                              kaplama işi galatasaray kulubüne aitti yapmadılar.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• mersine yapılan stat 300 günde bitirilmiş bizimki 5 yıldır konuşuluyo alan doldu bitek
                                ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                                Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

Yükleniyor...
                                X