arkadaş ilk biz başladık en son biz bitircez herhalde hedef 2061
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stadın dışı çok geometrik ya onun için bir türlü içi ısımadı milletin,
(ben çok taktım mesela bu duruma)
ha dış cephenin ne önemi var diyebilirsin ki çok haklısın,
trübün dik olsun,akustiği olsun,sahaya yakın olsun önemli olan bu dışının pek önemi yok,
haklısın ama o elektrik alınamadı böyle homurtu sürüyor da sürüyor.
Gerçi bunları konuşmanın bir yararı olmuyor,
olan olmuş bari bir an önce ilk kazma vurulsa da dünya gözü ile görebilsek stadımızı.
forumdan bir kardeşimizden okumuştum çok hoşuma gelmişti,
''sevdiğuni alamaysan,aldiğuni seveceisun''
bizde öyle yapacağız seveceğiz stadımızı başka çare yok.
Yorum
-
En büyük sorun, kale arkası ile korner çzgisine olan 10 m'lik mesafa bu mesafe minimum 7.5'm ye kadar inebiliyor en azından bu konuda baskı yapmalıyız sayın yetkilier çok etki edicektir stadın atmosferini
Tabiki yan tabiri ise taç çizgileri ile maraton tribünü arasında daki mesafe 7.5'm, buda minimum 5 metreye kadar inebiliyor FıFa nın koydu kurallar gereyince.
Lütfen yönetici ve sevdalı arkadaşlarım bu konu üstünde uzun bir süre baskı yapmalıyız yoksa 10'm ve 7.5'm mesafeleri çok uzun bukadar uzak olmasını kimse istemez.
Gelecek bizim vericemiz tepkiler ve kararlarda bunu unutmayın lütfen.
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiktidar partısıne gebe kalırsak böyle olur ıste...herkese sapur supur bıze yarabbı sukur...
Yorum
-
Bursa'nın stadının yapımına başlayalı iki yıl oldu ve ön görülen süreden 8 ay sonra bitirebilecekler, yani 2014 Nisan gibi. Ama kimse burda bağırıp çağırmıyor. Ha tabi bu durum bizim stadın çok geciktiği ve stad konusunda taraftardan fikir alınmadığı gerçeğini değiştirmiyorVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Usta'nın stad konusunda fikirleri vardı, yeni yönetimimizin bu konuda bir fikri var mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
benim bi onerim var. konu 2020 ye kadar kapatilsin. tam 2020 1 ocakta konu acilsin. cunku 2023 e 3 sene kalmis olacak. 3 senede stati bitireceklerine gore 2023 kutlamalarina anca yetismis olur... bol ironi icerir.....u will need justice at the end..
Yorum
Yorum