Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad olur mu olmaz mı bilmem ama olsada olmasa artık şu kombine işine bir son verilmeli. Kombine ynetimlerin taraftar yönetme şeklidir. Bir kere bir sezonda her maca aynı kişilerin gitmesi çok sacma. Ikincisi kombineleri sadece belli bir bütçe üzerinde olanlar alabiliyor. Trabzonda bir hafta harçlğını biriktirip maca gidenler var. Nasıl kombine alsın. Kamu kurumları ve bezeri kurumlara toplu verilen kombinelerin sadece parasal katkısı var. Birde sezon başlamdan parası alınan biletlerin hemen harcanması var. .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad olur mu olmaz mı bilmem ama olsada olmasa artık şu kombine işine bir son verilmeli. Kombine ynetimlerin taraftar yönetme şeklidir. Bir kere bir sezonda her maca aynı kişilerin gitmesi çok sacma. Ikincisi kombineleri sadece belli bir bütçe üzerinde olanlar alabiliyor. Trabzonda bir hafta harçlğını biriktirip maca gidenler var. Nasıl kombine alsın. Kamu kurumları ve bezeri kurumlara toplu verilen kombinelerin sadece parasal katkısı var. Birde sezon başlamdan parası alınan biletlerin hemen harcanması var. .
      kombine demek takım kötü gitse de biletleri satmış olduğundan belli sayıdaki seyircinin parasını almış olmaktır

peşin olması o parayı bir yerde kullanabilmektir

kulübün büyüklük simgelerindendir

taraftarı takıma bağlamaktır

tabi bizde çok ucuz olunca ve az satılınca pek faydasıda olmuyor

örn. gs 40000 kombineyi ortalama 2000 eurodan satsa

80 milyon euro yapar

Yorum

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emir mi ediyorlardı Başkanlarının içeri alınıp nasıl sus pus ettirildiğini de biliyoruz.
        Başbakan'ın Bakanına - Belediye başkanına ses çıkarabilen mı var ülkede, kaldı birde emretmek
        Mecazi anlamda diye editlemistim. Olmadi nedense.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kombine demek takım kötü gitse de biletleri satmış olduğundan belli sayıdaki seyircinin parasını almış olmaktır

peşin olması o parayı bir yerde kullanabilmektir

kulübün büyüklük simgelerindendir

taraftarı takıma bağlamaktır

tabi bizde çok ucuz olunca ve az satılınca pek faydasıda olmuyor

örn. Gs 40000 kombineyi ortalama 2000 eurodan satsa

80 milyon euro yapar
          hangi taraftarı takıma bağlamak ama. Takım psikolojik olarak bitmiş motive olmaya ihtiyacı var ve statta sırf kombinesi olduğu için gelen taraftar. Uuuvvv.

Büyüklük simgesi olması konusuna kesinlikle katılmıyorum.

Taraftar tepki bile veremiyor. Bu seneki süreci hep beraber izledik. şikeci diye doğru dürüst bağırılmadı stadta. .
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hangi taraftarı takıma bağlamak ama. Takım psikolojik olarak bitmiş motive olmaya ihtiyacı var ve statta sırf kombinesi olduğu için gelen taraftar. Uuuvvv.

Büyüklük simgesi olması konusuna kesinlikle katılmıyorum.

Taraftar tepki bile veremiyor. Bu seneki süreci hep beraber izledik. şikeci diye doğru dürüst bağırılmadı stadta. .
            iyi taraftar demedim zaten

önemli olan kombine satmaktır başta

sonrası pek düşünülmez

takımın gidişatı önemlidir ve takım kötü giderse kombine alan gelmez olur gelse de dediğin gibi takımına köstek olur

ama kombie satmazsan ve kötü gidersen ne olur bi düşün

ya bilet fiyatını dip yapıp geliri neredeyse sıfırlayacaksın yada 5000 kişiye oynayacaksın

büyük takımlar taraftarlarıyla vardır vekazanır

biz ne fb ne gs ne bjk taraftarı kadar ürün almayız alamayız

gelirde de yarışamayız bu yüzden

şampiyon olduğumuz sene sattığımız ürün gs nin küme düşeceği sene sattığı ürüne eşittir

o bilince sahip olmadığımız zatı muhterem zenginlerimizden de bellidir zaten

80 li yıllar gibi takımı sahiplenen taraftar,yönetim,teknik heyet ve futbolcu grubu olursa takım başarı kazanır

Yorum

• Bakan bayraktar şuanda Habertürkte stad hakkında mail yollayabiliriz...

Yorum

• Projeden rahatsız olan renkdaşlar @TvHaberturk 'e mesajları yollayalım...
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İhaleye son 1 gün. Bakalım ihale kime kalacak.
                  Neyleyim BORDO deyince MAVİ demeyen sevgiliyi.

Yorum

• * Yazılanları halen nasıl okudukklarını anlayamadığım arkadaşlar var. Bir daha anlatalım.

* Bursaspor bizden büyük demedik ama hali hazırda Şehir olarak camia olarak Stad olarak bizden ilerdeler.

* Stad'ları bizimkisinden güzel'ki bana göre bizim'ki en berbat olanı şahsen.

* Taraftar olarak baz alalım diyeceğim de bizim baz alınacak yanımız neresi onu hiç anlamadım !

* Futbolcu olarak da bizden hiç kötü değiller en azından bazı konularda istikrarlılar.

* Sürekli Büyük klübüz diye diye bir dönüm bostan yan gel yat osman olduk böyle gitmez diyoruz ama bazı arkadaşlar güzel olmayan şeyi zorla bu güzel beğeneceksin modundalar Yahu beğenmiyorum arkadaş doğru olduğuna inanmıyorum zorlamı ? Sen herşeye eyvallah demeye alışmışsın ben alışmamışım zorla mı ?
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Yazılanları halen nasıl okudukklarını anlayamadığım arkadaşlar var. Bir daha anlatalım.

* Bursaspor bizden büyük demedik ama hali hazırda Şehir olarak camia olarak Stad olarak bizden ilerdeler.

* Stad'ları bizimkisinden güzel'ki bana göre bizim'ki en berbat olanı şahsen.

* Taraftar olarak baz alalım diyeceğim de bizim baz alınacak yanımız neresi onu hiç anlamadım !

* Futbolcu olarak da bizden hiç kötü değiller en azından bazı konularda istikrarlılar.

* Sürekli Büyük klübüz diye diye bir dönüm bostan yan gel yat osman olduk böyle gitmez diyoruz ama bazı arkadaşlar güzel olmayan şeyi zorla bu güzel beğeneceksin modundalar Yahu beğenmiyorum arkadaş doğru olduğuna inanmıyorum zorlamı ? Sen herşeye eyvallah demeye alışmışsın ben alışmamışım zorla mı ?
                      Ana sayfadaki ankettende görülüyorki tek degilsin bu konuda. 800 küsür oy kullanan kisilerin 600'ü senle ayni fikirde.

Kendi capinda anket yapan haber sitelerindede oranlar ayni. Ama burdaki bazi arkadaslara göre biz hepimiz yanlis yoldayiz, tek dogru düsünen kendileri. Oh ne güzel dünya...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İçime bir sıcaklık geldi nedendir bilmem
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İçime bir sıcaklık geldi nedendir bilmem
                          * 2 Gündür cezalı değilsin ya ondandır
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * 2 Gündür cezalı değilsin ya ondandır
                            Yok yok ondan değil başkan,
                            Anladın sen
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu kardeşim Bursaspor stadyumunu kendisi yapıyor, Belediye ile yapıyor...

Adamlar tabiki de istediğini yapacak, istediği şekilde olacak...

Neyi kıyaslıyorsunuz ya?

Yazıktır......

Devlet sana hiç bir şehire yapmadığı kadar tesis yapmış bu ülkede...

Akyazı'da da yapıyor şimdi... Hala neyin feryadı bu?

Siz bu kadar bağırıyorsanız diğer şehirler ne yapsın?

Az biraz aynaya bakın...

Bedava stadyuma geçiyorsun, her türlü ekonomik karın olacak hala çığlıklar atıyorsunuz...

Kusura bakmayın ama bunun adı nankörlüktür!

İstemiyorsan kendin yapardın stadyumunu tesisini falan...

Var mı böyle bir gücün? Elli yıl geçse Trabzonspor kendi imkanı ile tesis falan yapamaz...
                              Bursa para mı ödüyor stada ?

Öyle bir şey söylemişsin ki. Bursa'nın stadını Belediye yapıyor seninkini Toki fark bu.

Mantık aynı. Eski stat yerleri alınıyor ki bunlar zaten GSGM'nin yerine yeni yerde yeni stat..

Bursa söz geçirmişse, Galatasaray geçirmişse sende geçireceksin ki senin umrunda bile değil..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursa para mı ödüyor stada ?

Öyle bir şey söylemişsin ki. Bursa'nın stadını Belediye yapıyor seninkini Toki fark bu.

Mantık aynı. Eski stat yerleri alınıyor ki bunlar zaten GSGM'nin yerine yeni yerde yeni stat..

Bursa söz geçirmişse, Galatasaray geçirmişse sende geçireceksin ki senin umrunda bile değil..
                                Güzel kardeşim mantık aynı değil...

Stadyumu Belediye ve Klüp ortak yapıyor. Bursaspor şuan para ödemiyor.

Fakat Stadyumun isim sponsorluğu ile ilgili parayı, kiralama bedellerinin büyük kısmını Bursa Büyükşehir Belediyesi alacak... Herhalde maddi kısım olarak seni tatmin etmiştir bu bilgi...

Kaldı ki Projeyi ortak yapmak demek (para vermeden de ortak olunur) üzerinde söz sahibi olmak demektir.

TOKİ ile Belediyeyi kıyaslamak biraz tuhaf oldu bu açıdan...

TOKİ, Trabzonspor'a değil Trabzon şehrine bu projeyi yapıyor fark burada...

Trabzonspor projenin hiç bir şekilde ortağı ve tarafı değil...

Medya üzerinden Trabzonspor'a stadyum yapılıyor haberi yapılıyor.

Fakat bu stadyum inşasının Trabzon'a yapılan herhangi bir kamu binasından pek farkı yok... Tek fark Trabzonspor Klübü burayı kiralayacak...

TOKİ kaldı ki sadece Trabzon'a yapmıyor stadyumu, birçok şehire stadyum yapıyor...

Kusura bakma kardeşim. Trabzonspor Klübü ve Belediye biz stadyumu yapıyoruz dediler de elini mi tuttu birileri? Madem bir stadyumu yapacak gücü bulamıyorsun. O zaman da sana yapılan bedava stadyum ve başka şehirlere yapılmayan tesisleri eleştirmeyeceksin. Bana göre bu nankörlüktür.

Trabzonspor ve Belediye hayır kardeşim biz istediğimiz gibi bu stadyumu yaparız deseydi bu söylediklerimin hepsini geri alırdım. Ama maalesef durum böyle...

Yanlış da anlaşılmasın. Yapılan stadyumu öyle aman aman çok beğenmiyorum.
                                Hemen bir tarafa yaftalamayın beni...

Yorum

Çalışıyor...
                                X