sanırım bu foster modeli ve bence en güzel ve gösterişli olan model bu. Benim oyum buna olurdu eğer madridli olsaydım =) tahminen 600 milyon euroya mal olur diyorum
Stad yeniden yapılmayacak, mevcut stad bu hale getirilecek. 200 milyon Euro ayırmış Madrid. Çok güzel gözüküyor.
kıskanmıyorum o zaman külüstür bi yapının üzerine bunu ne kadar başarılı şekilde monte edebilirsin. harcanan paraya yazık.. neyse biz asıl meselemize dönelim
Burda reale yapılan stad konuşuluyor bunun muhabbetini yapanlar harbi klinik vaka alooooo hatırlatıyım konu bize yapılan ucunbe gerçi herkes alıştı burda bir admin çözülüyoruz demişti harbi olay budur ben daha görüş belirtmiyeceğim bu stad bize yapılcak görünen budur işin kötü yanı bizim gibi taraftarın bunu kabullenmesi haklısın adimin çözüldük ne birlik olabildik ne tepki koyabildik galiba fazla kurnazız hakketiğimiz buluyoruz
Burda reale yapılan stad konuşuluyor bunun muhabbetini yapanlar harbi klinik vaka alooooo hatırlatıyım konu bize yapılan ucunbe gerçi herkes alıştı burda bir admin çözülüyoruz demişti harbi olay budur ben daha görüş belirtmiyeceğim bu stad bize yapılcak görünen budur işin kötü yanı bizim gibi taraftarın bunu kabullenmesi haklısın adimin çözüldük ne birlik olabildik ne tepki koyabildik galiba fazla kurnazız hakketiğimiz buluyoruz
Sadri Senerin TRT'de dediklerini duymadin galiba. Kulüp halinden memnun. Nolmus yani Mainz kabul etmediyse biz edelim dedi adam resmen. Bi taraflarimizi satsak degitiremeyiz bu projeyi. Alan razi satan razi...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
simdi bu secilmeyen stadlardan bir tanesini bize proje olarak sunulsaydi, baskalarin begenmedigini bize kakalamaya calisiyorlar gibi laflar edilecekmiydi??
Yorum