stada isim aramaya gerek yok TSL 7.KUPASI STADI olsun kupanın karşılığında verilen stad olduğu belli olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kere trabzon şehrine 40bin kişilik stad çok fazla. 25-30 bin olsun. estetik olsun basık olsun. böylece bir nebze ambiyans yakalayabiliriz. o stadı asla dolduramayız. üstelik taraftar bütünlüğü olmadığı için kayserinin maçlarındaki gibi bir hava oluşur. bence küçük olmalı.
Yorum
-
Forumun birinde okumuştum. Bursasporlu bir taraftar kendilerine yapılan stadın ilk projesinde kale arkalarının çift katlı olduğunu ama kendi itirazları sonucunda şimdki kale arkalarının yapıldığını söylemişti. gs ye bursaya stad yapılırken insanların görüşünü alan zihniyet neden söz konusu Trabzon olunca bildiğini okuyor. İnsanların fikirlerini de dikkate alın ki ileride size de bu neden böyle oldu diyemesinler. Bunu bile düşünmüyorlar. Ya tepki gelmeyeceğine eminler ya da gelecek tepkiyi önemsemiyorlar.Tek açıklaması bu.
Yorum
-
Imdat- imdat
Sevgilli BMN sakinleri dünakşamki Kasımpaşa-şikebahçe maçını herkes gördü,bir önceki TSmaçını gördü.Antep maçını gördü.Kim görmedi şikecileri kayıran herkes ne olacak bu zulum madem üç istanbul takımı na Anadolu takımları figüranlık yapacaksa niye biz bu ligdeyiz.Bir bab yiğit topluluğu nezaman çıkacak İstanbul şikecileri kendi aralarında oynasın Anadolu kulüpleri kendi aralarında olsun bitsin bu zulum niye.Eğer Anadolu kulupleri birlikte hareket etsın bundan sonra biz yokuz desin bakalım yer yerinden oynamazmı biz bu ligde yokuz desin biri bile dese olay bitmiştir kimse bu taşın altına elini sokmayaccakmı.Ligin ikinci yarısından beri trabzonsporun her maçında haksızlık himsenin umurunda değil resmen küme düşme hattına itiliyor maksat haklı isteği olan kupasını istemekten vazgeçsin ayıptır,günahtır,haktır.Bizler böyle oldukça birlikten yoksun,beraberlikten yoksun,küfür ederek,takıma zarar verdikçe onların eli güçleniyor.Madem Anadolu kuluplerinin abisi TRABZONSPOR o zaman abilik yapacak bu kuluplere çağrıda bulun sayın ŞENER ya birlik olup haksızlıklara bir son vereceğz de ya şike çetesine esir olup kahrımızdan öleceğiz de.Yada biz bu ligde yokuz eğer oluyorsa başka bir avrupa liginde oynayacağız de.SAYGILARIMLA.
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe çatısı ne çimleri umrumda...
Eğer bir rüşvetse bu stad ve eğer çalınan kupamın diyetiyse yere batsın yapılmadan çöksün Akyazı Stadı..."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadla ilgili ayrıntılı görseller geldiğinde, fikirler değişecekhoryanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumdan 10-15 kişi bastırsa bir şeyler olur.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhteşem...
Yorum
-
Sürekli Bursa örneği veriliyor Bursay'la kıyaslanyoruz fakat şunu belirtmek isterim Bursa Türkiye'nin en önemli sanayi bölgesi ve Bursadaki Tofaş olsun Renault olsun Borusan,Borçelik,Bosch gibi Türkiye'nin önde gelen fabrikaları Bursaspor'a her açıdan destek oluyor her sene bu firmaların stadyumdan kombinleri var ve çalışanlarını her iç saha maçına gönderiyorlar.Bursada ikamet eden birsi olarak ve bu saydığım şirketlerden birisininin çalışanı olduğum için bunları belirtmek istedim Trabzonspor'a maddi açıdan kim destek oluyor.
Ayrıca şunu belirteyim bize yapılacak stadı bende beğenmiyorum fakat önyargılı'da değilim maketten ve animasyon'dan gördüklerimle karar vermek istemiyorum.En son paps tarafından düzenlendi; 25.02.2013, 15:07.
Yorum
-
İlk olarak meri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar çıktı şu stadı yapacaz,bu kadar kapasitesi olacak,rengi şu olacak,şu kadar loca olacak imini cimini anlattı.Bizden bir müslüman çıkıpta şunu yapacağız demiyor.İflit oluyorum arkadaş,bu kadar vurdum duymaz olunurmu ya?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum