Yönetim stad konusunda tek kelime etmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerek yok diyor bizim ici rahat, mezhebi genis taraftarlarimiz.
Su görüntüyü mete arat beyin projesindeki görüntüye tercih ederim.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
bir kere trabzon şehrine 40bin kişilik stad çok fazla. 25-30 bin olsun. estetik olsun basık olsun. böylece bir nebze ambiyans yakalayabiliriz. o stadı asla dolduramayız. üstelik taraftar bütünlüğü olmadığı için kayserinin maçlarındaki gibi bir hava oluşur. bence küçük olmalı.
Yorum
-
-
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimim stadı bu GurpasForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Bize yapılacak stadı met etmek için söylemiyorum ama. Fiziksel olarak bizim stadda bu duruma gelince bu kadar güzel gözükür. Bence bu stadın kale arkaları dışında ki yerleri çok da güzel değil. Şahsi olarak tek katlı tribünlerden hoşlanmıyorum pek.horyanli
Yorum
-
Bizim stadın içinin seyircisiz bir fotoğrafı var mı?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum