Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hem bjk hem bizim stadyum projelerimiz çok kötü... bu takımlara yakışan projeler değil bence...
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Avni aker bu haliyle daha fantastik hic degilse şampiyon oldugumuz senelerdede bu haldeydi stadimiz...
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Fikret Orman şuan Genel Kurul'da İnönü Stadyumu ile ilgili bilgiler veriyor...hemen öncesinde de video oynatılıor...
        bizde stadla ilgili bilgi almak için illa genel kurul yapılmasını mı bekliycez...yazıklar olsun...
        gecem gündüzüm TRABZONSPOR...

Yorum

• Nasil bilgi versinlerki. Kendileridr almiyor bilgiyi.

Yönetim bazi kisiler tarafindan umursanmiyor belliki. "Alin la bu projeniz" bukadar...

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Membran çatı hakkında bazı bilgiler bu linkte mevcut ..

http://www.sporsanayi.com/urun-detay.php?u=40
            Teşekkür ederim.Çadır diyenler çok da abartmamış bu çatı Karadeniz fırtınasına ne kadar dayanıklı ne kadar uygun tartışılır akustik açısından da sorun olacak gibi.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Beşiktaş yönetimini stad projelerinden dolayı cani gönülden kutluyorum. Gerçekten helal olsun. Adamlar bir proje oluşturdular ve ortaya çıkardılar şimdide tanıtımını yapıyorlar. Yarın bütün Türkiye beşiktaş stadı nasıl olacak sorusuna verecek bir cevaba sahip. 1000 küsür sayfaya ulaşmış bu sayfada bile stad projemizin ne olduğu ortada ki mainz artığı proje mi olduğu tartışılıyor. O bile muallak. Trabzonsporumuza bir stad yapılacak bunun tanıtımını belediye başkanı yapıyor. Başkan veya yönetim siyasetin tam manasıyla "kucağına oturmuş". Stadına ve projesine sahip çıkan Beşiktaş yönetimini bir kez daha takdir ediyor ve darısı mevcut yönetimden sonra gelecek olan yönetimimize diyorum.
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Güzel... Bizim kale arkalari gibi iki katli tribün koy, üstünede cek cadiri, ohhhhhh misss...

Stadin detaylarini merakla bekliyorum... Cafeler, kulübler, toplanti salonlari, futbolcular icin lüks soyunma odalari, kapali isinma salonlari, gerekirse alisveris merkezleri olmasin o stadda ben ozaman görürüm o dehsetül vahset diye bize yutturulmaya calisilan projeyi.

Uefa standartlarinda avni akerimiz var zaten... UEFA'dan kac yildizli bir stad bu stad? Onuda bilmek istiyorum...

5 yildizli degilse bu stad, ve buna ragmen övülüyorsa, gercekten art niyet ararim.

Alper kardesim lafim kisisel degil yanlis anlama. Ama stadin tek gercegi, bize dolgu yapildigi icin fazla masrafli olmasin diye ucuz ve hicbir özelligi olmayan, ikidebir kapasitesi ve uefa standartlarinda oldugu gözümüze sokulan bir stad yapilmasidir...

Stadin altinda alisveris merkezleri olacakmisda bilmemne... Schalke, stadin altindan saha zeminini alisverise cikariyor. Adam kandirmasinlar burda enayi yok...

Stadin kendi özelliklerini bilmek istiyorum... Sampiyon Trabzonspora, Dünyanin en büyük Sehir takimlarindan biri olan Trabzonspor ve taraftarina bu stad hangi özellikleriyle layik görülmüs? Böyle bir futbol sehrine sirf stad olarak ne gibi bir özellik sunacak? Dolguda olan diger projeleri disarda tutup sirf stadla cevap versin yetkililer...
                En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 13:44.

Yorum

• http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...nu-stadi-tikla

Beşiktaş başkanının konuşması özellikle dinlenmeli adam gün gün gelişmeleri anlatıyor.Bilgilendiriyor.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Başkanımız yüksek inşaat mühendisi olmasıyla övünüp duruyor. İnsiyatif almasını bekliyoruz. Hala!
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...nu-stadi-tikla

Beşiktaş başkanının konuşması özellikle dinlenmeli adam gün gün gelişmeleri anlatıyor.Bilgilendiriyor.
                      bir kısmını izledim... feneve yakınlığına ifrit olmama rağmen işini hakkıyla yapıyor... helal olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanımız yüksek inşaat mühendisi olmasıyla övünüp duruyor. İnsiyatif almasını bekliyoruz. Hala!
                        inisiyatif alınca güzel şeyler yaptığını biliyoruz mesela avni aker'de yaptığı değişiklikler

ancak stad olayı boyunu aştığından müdahil olmuyor fikrimce !!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanımız yüksek inşaat mühendisi olmasıyla övünüp duruyor. İnsiyatif almasını bekliyoruz. Hala!
                          Ne yani insiyatif alıp ta Trabzonspor için siyasetle ters mi düşsün!? Bu işlerin yarını da var. O kadar kolay değil bu işler dimi Sadri başkanım bilip bilmeden kalın kalın zekalarımızla konuşup duruyoruz burada, sen bakma bize. Durmak yok, yola devam başkanım.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Ben hala klübün çıkıp bize yapılacak stad budur demesini bekliyorum.

Yorum

• BJK stadı bizimkinden iyi olduğu kesin.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• susan ve çekirdek çitleyen taraftar gruplarından kurtulacak aslında kulüp çok güzel bişi bu aslında otur göremiyoruz çık üst katta çekirdeğini çitle sen katlı tribün bu yönden ii olur aslında bizim tribünler bölünmeli her tarafı 2 katlı sadece kale arkaları tek katlı olabilir ama loca sistemini araya yerleştirp her tibün katlı olmalı.değişiklikler yapılır die düşünüyorum bu projede

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X