Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yemin ediyorum üvey evlat muamelesi görüyoruz...

Eyyy yönetim ilgilenmediğin için sana da...

Eyyy hükümet bu statı bize zorla dayattığın için ve bize bunu müstehak gördüğün için sana da...

Sizin ben .......

Gerisini bizim taraftar doldurur artık...

Yorum

• Adamlar akustiği bile hesap ederken bizim Akyazı sahiline tarlanın ortası için projelendirilen stat dayatılıyor.En büyük suç Trabzonspor yönetiminindir projeyle hiç ilgilenmediler kamuoyu oluşturmadılar.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yapım aşaması geldimi nasıl detaylar düşünmüşler ne kadar ince şeyler düşünmüşler artık manşet manşet okuruz. Hatta aslında proje bizim için çizilmiş te Mainz'e onun için bile verilmemiş olabilir, o derece yani.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'un her yerine pankart asalım. Mainz'in reddettiği çakma stadyumu istemiyoruz die.Bakalım yapabilirler mi?
          o pankartı dakikasında kaldırttıracakları kesin de belki bir yürüyüş yapılabilir ama onuda engeller bu mahlukatlar...

Yorum

• Koşu pisti olacak mı?
            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Şampiyon olup , kupayı alınca , koşu pistinde topçularımız turlayamayacaksa... Koyayım kafasına, öyle stadın, bir odun...
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyon olup , kupayı alınca , koşu pistinde topçularımız turlayamayacaksa... Koyayım kafasına, öyle stadın, bir odun...
                Hiç komik değil.!!!!!
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• BJK'nin stadininin neresini begendiniz? Dümdüz bir stad.

Akustigi iyi olur, iste park sorunu filan olmaz, vs. orasini bilemeyecegim ancak bence stadin hic bir güzelligi yok. Tabii onlarin yer sorunu var, o yüzden pek kolay degil ama sehrin en güzel yerinde stadlari. Dengeliyor yani.

Yorum

• Şunun neresini beğendiniz ? Ciddi soruyorum.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o pankartı dakikasında kaldırttıracakları kesin de belki bir yürüyüş yapılabilir ama onuda engeller bu mahlukatlar...
                      Kendi evlerimize asarız oraya da gelecek değiller ya evt yürüyüş te güzel olur..
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendi evlerimize asarız oraya da gelecek değiller ya evt yürüyüş te güzel olur..
                        bunlardan her şey beklenir. Kaçak pankart astınız der zabıta yollarlar eve.. :d

Yorum

• bjk'nin stadı güzel bence

Yorum

• Bu stadyumun 42000 kişiliği'nin yapılmasını çok isterdim.

Yorum

• Beşiktaşın stadının neresini beğendiniz ya adamlar çadır resmen çadır kuruluyor. Onlarda stad projelerini eleştirirken bizim stadı örnek veriyor.

şu kuş türü şeylerin örneğini vermeyin artık.

Stadın çevresi ve yeri çok güzel inşallah taraftarın gelebileceği biryerdedir sadece stadın şekli ve akustiği için baskı yapalım bence stadın şeklinin bizim istediğimiz gibi olmaması imkansız biz isteklerimizi duyuralım yeter.

Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Yılmaz özdil veya Hıncal uluça mail atalım onlar bizim bu konu hakkımızdaki hassasiyetlerini köşelerinde yazsınlar bilmiyorum hani yılmaz özdilin bizim takım hakkındaki tutumunuda.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şunun neresini beğendiniz ? Ciddi soruyorum.
                                bjk stadı dış görünüm olarak çok çirkin bana göre. Ama ayrıntılara fena kafa patlatılıyor. Taraftar için bile mesela özel tribün yaptırmayı düşünüyorlar. Akustik meselesine kafa patlatıyorlar. Localar vs. için adamlar harıl harıl çalışıyorlar. Sanırım burada bjk stadı diyenler dış güzelliğinden ziyade projeyi oluştururken yapılan, yapılmak istenilen çalışmaları beğeniyor. Hemen hemen tüm statlarda bu var. Bizde ise gslilerin Mainz'a kakalayamadığı proje(!?) dayatılıyor. İşin kötüsü yönetimden de tık yok.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X