Stadın etrafına yaparsan çift kat olacağını sanmıyorum.
Bu stadyum insanları bir araya getirmek için bir çekim merkezi olmalı. Onun için çalışılmalı. Yoksa tekdüze bir yaklaşımı ben kabul etmiyorum. Biz dolduramayız demek geleceği karanlığa boğmaktır
100 tane zengin geleceğine 20000 tane beş parasız gelsin. Trabzonspor halkın takımı loca bence bu kadar da önemli değil. Bize para yaramaz zaten.
Örneğin sponsorluk anlaşmaları yaparsın. Tribünlere isimlerini verirsin. Karşılığında para alır, localarını yapar döşersin... Sonra o locaları Trabzonsporlu işadamlarına açarsın. Onları çekmek için sorumluluklar verirsin. Sponsorlara loca satarsın. Onlar da Türkiye'den Gürcistan'dan Azerbaycan'dan vs konuklarını orda ağırlar...
Loca konusunda hemfikirim sizinle, zira Trabzondaki ekonomik durumu düşününce bilet fiyatlarını hep belli bir seviyede tutmanın ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Oysa locayı İstanbul'daki Trabzonlu godamanlara satarsın, yurtdışına satarsın. Locaların lüks olanlarını 5 yıllık satarsın, alanın ismini verirsin...Yönetimini bunun arkasına düşmemesine şaşıyorum doğrusu.
Benim locayı önemsememin en önemli nedeni 40.000 kişilik bir statta tribünleri her maç dolduramazsın, ekonomik getirsi zayıf olur, bu kondua İstanbul takımları ile yarışma şansın yok. Ama loca alacak zenginler camiada var bildiğim kadarıyla.
Stadın etrafına yaparsan çift kat olacağını sanmıyorum.
Bu stadyum insanları bir araya getirmek için bir çekim merkezi olmalı. Onun için çalışılmalı. Yoksa tekdüze bir yaklaşımı ben kabul etmiyorum. Biz dolduramayız demek geleceği karanlığa boğmaktır
Basit bir matematik hesabı yaparsak; 1 tribünde 2 katlı loca 49 adet oluyorsa tek katta 25 adet olur demek ki.
Bunu 4 tarafa yerleştirirsen (ki kale arkaları daha kısadır). en fazla 100 adet yapar max.
GS gibi 100-150 tane yapacaksan, her tribünde 2 kat loca olmak zorunda. Ki TT Arena'da şuan da böyle. Bundan kimsenin farkında olmadığından eminim. Özellikle apartmancıların üzgünüm biraz laubali oldu ama öyle yani.
arkadaşlar daha önce sordum cevap alamadım, stad işinde son durum nedir? ayrıca o stad yapılırsa renkleri bordo mavi olmayacak mı? stad çakma onu anladıkta bari renkleri bordo mavi olsun
Basit bir matematik hesabı yaparsak; 1 tribünde 2 katlı loca 49 adet oluyorsa tek katta 25 adet olur demek ki.
Bunu 4 tarafa yerleştirirsen (ki kale arkaları daha kısadır). en fazla 100 adet yapar max.
GS gibi 100-150 tane yapacaksan, her tribünde 2 kat loca olmak zorunda. Ki TT Arena'da şuan da böyle. Bundan kimsenin farkında olmadığından eminim. Özellikle apartmancıların üzgünüm biraz laubali oldu ama öyle yani.
gs gibi tribünlerin arasına yaparsan sorun yok. 2 kat olsun. Hem böylece gs'nin yaptığı gibi bazı locaları altlı üstlü tek olarak daha pahalıya da satabilirsin
Ya da bir kısmını Bursa'nın yaptığı gibi tribünlerin üstüne etrafına yaparsın sorun değil ki bu?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Emlak İnşaat'a attığım e-postaya cevap geldi. Aktarıyorum:
Kıymetli Arkadaşlar,
İçinizdeki fırtınayı yürekten hissediyoruz ve bir an önce yeni statta ilk maç heyecanını sizlerle birlikte yaşamayı bizler de çok istiyoruz.
Bu mail adresimi kullanmadığım için maillerinizi ancak görebildim.
Şirketimiz bir kamu ortaklığı olduğundan dolayı konu ile ilgili detaylı bilgi taleplerinin “İsim, Adres ve TC No” bilgileriniz ile birlikte info@emlakinsaat.com.tr adresine resmi olarak gönderilmesi durumunda sizlerle paylaşabileceğimiz tüm bilgileri açık paylaşıma açabileceğimizi ve tüm resmi müracaatların hassasiyetle cevaplandırılacağını da ayrıca belirtmek isterim.
Proje arkadaşın da dediği gibi kozmik odada bekletiliyor sanırım ucundan azıcık azıcık açıklayacaklar en son stat bittiğinde neyin ne olduğunu öğreneceğiz sanırım.
Akyazı projesi ile ilgi ana sayfamızda ki anketimiz.
Ana sayfamız camia tarafından takip edilmektedir. Buradaki anket sonuçları onlar içinde önemli olacaktır.
Yönetim resmi sitemizde projeyi sunup, taraftarımızın beğenip beğenmediğini öğrenmek için bir anket açMIŞ olmasını gönül isterdi.
Hele sükür...
Yeni gördüm bunu. Aynisini diyorum kac gündür.
Sadece camiamiz degil, ulusal medyada takip ediyor burayi.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum