* Bişey temsil etmesine yada figüre gerek yok, hiç değilse Kayseri stadı gibi olabilirdi. Şu projeyi Trabzonspor'a yakıştıran var mı gerçekten çok merak ediyorum ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
En son kamaleyte tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 20:00.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Bişey temsil etmesine yada figüre gerek yok, hiç değilse Kayseri stadı gibi olabilirdi. Şu projeyi Trabzonspor'a yakıştıran var mı gerçekten çok merak ediyorum ?
Mesela locaların olduğu kat, üstündeki 5 sıra altındaki beş sıra. Bütünlüğü bitirmiş. O stadda kesinlikle atmosfer olmuyor.
Yorum
-
Benim önerim 'projeyi değiştirmek mümkün değilse' tribün altı kısımların cam giydirme ya da ikinci kat tribününden çatıya doğru uzanan geometrik yapının zemine kadar indirilmesidir .
Hoffenheim stadı örneğini bu sebeple vermiştim .
3. ve son örneğim ise 2002'de yeniden inşa edilen Volkswagen Arena .
Görüldüğü gibi ana giriş tarafından stadyumun yüzü komple cam giydirme ile kaplanarak bu bölümün tribün altı da kazanılmış . Akyazı projesinde yer alan stadyumun dış cephesi dört kenarından yarıya kadar inmekte ve daha aşağıya doğru aynı geometrinin kontor hatlarıyla tamamlanmakta . Bu yarı bel cam giydirme ie kaplanabilir ve stadyum içi kafetarya resteron dinlence alanları olarak kazanılabilir . Örnek resimler :
Akyazı projesi
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 20:13.
Yorum
-
Varlıbaş'ın girmemesi normal değil.
Kesin hükümetle aralarında bir sorun yaşanmıştır.
Bu adamlar Ankara'da az devlet ihalesi kaldırmadı.
Var bir tuhaflık.
Keza Süleyman Varlıbaş,sürekli stat yapma isteğini yineliyordu.
Nasıl bir şey olmuşsa ihaleye bile girmedi.
Bakalım kimlere peskeş çekilecek.Altından fenerli biri çıkarsa nedense hiç şaşırmam.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ibrahim
Mainz olayını bırakalım. Yeter, daha o kulübün neden projeyi yapmadığını bilmiyoruz.
Üstüne üstlük o projeyi beğenmedi diye Akyazı'yı eleştiriyorsunuz ama şimdiki Coface Arena çok mu iyi?
Sen bırak Mainz'i falan; bu proje senin ihtiyacını görüyor mu? Eksikleri neler, nasıl giderilir?
Localar kötü diyorduk, gördüğümüz kadarıyla arada 2 kat loca var onun dışında 34 sıra (25+9) tribün var. O kadar mı kötü?
Kale arkası tek kat değil diyorsun, FB stadında her yer iki kat 16 senedir orada boğuluyoruz atmosfer olarak.
Biraz da sende biter iş.
Belki Serdar Atasoy'un dediği gibi o merdiven kısımlarını doldurarak oluşacak alanları başka şekilde değerlendirebiliriz.
Ben bunlar dışında kesinlikle ortalığı ayağa kaldıracak bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
EK.
Yöreyi temsil eden ne olabilir merak içindeyim. Sorduğumuz zaman bir kere cevap alamadık mantıklı?
Bir yapı yöreyi nasıl temsil eder?
Deniziyle meshur Trabzonumuzu taka seklinde süslesek ne kaybederdik?
Sembolü Karadeniz Firtinasi olan takimimizin stadini dalga sekline yapamazmiydilar?
Biraz kreatif olunca bunlar gibi daha neler üretilebilirdi neler...
Bizim stadimizin aciklamasi sudur "Mimarin elinde kalmis onu kullandik". Baskada bir sey degil...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 20:18.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ed61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTAV Tepe Afken Yatırım İnş.Ve.İşl.A.Ş
yanlış bilmiyorsam sadri şenerin kardeşi bu firmanın ceo suHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Ya aslına bakarsanız bize verilen stadın kötü tarafı loca tarafı.... maalesef öyle olacak... ama burada çok abartıldığını düşündüğüm kısım bursasporun stadı... kale arkası tmm tek ama kale arkası ile maratonun birleşme kısmı bence itici. ayrıca maratonun üst kısmında bir kat var bence bütünlük olarak berbat görüntü var....
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre en büyük problem stadın altına kurulu ticari alanların çatısının taraftar kullanımına açık tribünlere giriş güzergahı olarak kullanılması .
Stadın altındaki yapı belki biraz büyütülerek , stadyum içi alanlara girişlerde buradan sağlansa ( farklı yönlerden giriş çıkışlar ile ) ve dış cepheyi saran geometri yarıya kadar değil , stadyumu tamamen sarsa ( yani tribünler dışarıdan görünmese ) tribün altında oluşacak bu antrelerde kafetarya ve dinlence alanları olarak hizmet verebilir .
Stadın üzerine oturduğu o yapının terası da , yeşillendirilebilir, tribün girişine imkan vermemek kaydı ile park olarak değerlendirilebilir .
O camları, kim ve kaça sigorta eder?!.
Okuduğumdan yorumladım.
Kadir Yeter.
Yorum
-
Ön yeterlilik ihalesine giren ortaklıklardan birinde yer alan Belda İnşaat Türkmenistan'da faaliyet gösteren en önemli Türk inşaat firması konumunda .
Yaptıkları işlere örnek olarak ;
Kontrat bedeli 160 milyon dolar olan Türkmenistan Merkez Bankası İktisadi İdari Bilimler Enstitüsü
Kontrat bedeli 30 milyon dolar olan Avaza Rehabilitasyon Merkezi
Kontrat bedelleri 35 milyon dolar olan Aşkabat Garı renovasyonu etaplarını verebilirim .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 20:36.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum