İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMainz sehri karadeniz bölgesinde oldugunu bilmiyordum.
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa kardeş forum yöneticisi olduğunuz görülüyor şu site yönetimiyle görüşsenizde toplanıp belediye binasına gitsek bu ihale firmaların yeterlilik durumuyla ilgili iş işten gecmedi daha,
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç karışmasın bence o bunu dedi yok hilal şeklinde marina falan bunlar milletin işkembesinden salladıkları.Biz devler erkanı ne diyor ona bakmalıyız ve onlar bu olacak diyor farklı bir proje sunduklarını gördünüz mü?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan bir arkadaş irtibata geçmişti Mete Arat ile. Çatının değişebileceği cevabını vermişti ona epostayla. Ben bi ihtimal olabilir diye düşündüm.
Yorum
-
Koskoca Trabzon şehrinin her şeye burnunu sokan, beğenmeyen gazeteci geçinen kesimi nerde?! Hadi biz taraftarız burda yazıp çiziyoruz, bişeye bir etkimiz yok. Yahu arkadaş bir tane gazeteci merak edip araştırmaz mı, bu proje nedir ne değildir. Ulaş Özdemir sorsan büyük gazeteci, TS ile ilgili twitter da filan atar dururlar. Gidin bitaneniz bakana, belediye başkanına, kulüp başkanına sorun.horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca Trabzon şehrinin her şeye burnunu sokan, beğenmeyen gazeteci geçinen kesimi nerde?! Hadi biz taraftarız burda yazıp çiziyoruz, bişeye bir etkimiz yok. Yahu arkadaş bir tane gazeteci merak edip araştırmaz mı, bu proje nedir ne değildir. Ulaş Özdemir sorsan büyük gazeteci, TS ile ilgili twitter da filan atar dururlar. Gidin bitaneniz bakana, belediye başkanına, kulüp başkanına sorun.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca Trabzon şehrinin her şeye burnunu sokan, beğenmeyen gazeteci geçinen kesimi nerde?! Hadi biz taraftarız burda yazıp çiziyoruz, bişeye bir etkimiz yok. Yahu arkadaş bir tane gazeteci merak edip araştırmaz mı, bu proje nedir ne değildir. Ulaş Özdemir sorsan büyük gazeteci, TS ile ilgili twitter da filan atar dururlar. Gidin bitaneniz bakana, belediye başkanına, kulüp başkanına sorun.
Gazetecilerin kafası o kadar basmaz teknolojiyi, özellikle yerel basın
yeni stadyumun bir an evvel hayata geçmesi gerekiyor, hem de çok acil
Yorum
-
orhancavusoglu (@orhancavusoglu)
@cenguzhan Akyazı stadı Mainz projesi yazan arkadaşlardan bilgi istiyorum. bu bilgi doğrumu.Proje o mu lütfin haber61 iletişim kutusuna bilg
Dun yazmış Orhan aga bu mesajı. Ben gönderiyorum burdaki kopyayı. Bakalım ne yapacak.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
ara sıra bazı arkadaşlar dile getiriyor o stad yapıldığında en büyük sorun ulaşım olacak
modern 40 bin kişilik bir stada Trabzon şehri ortalama 30 bin taraftar toplayabilir ama sahil yolu kenarında ve raylı sistemi olmayan bir şehirde bu insanlar oraya nasıl gidecek
stad projesiyle birlikte raylı sistemin de devreye sokulması lazım
yomra-Trabzon, akçaabat-Trabzon belediye otobüs seferlerinin kaldırılarak yomra-akçaabat arası tramvay vs mantıklı olmazmı ki bu güzergahta ktü,havalimanı,otogar vs de var.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorhancavusoglu (@orhancavusoglu)
@cenguzhan Akyazı stadı Mainz projesi yazan arkadaşlardan bilgi istiyorum. bu bilgi doğrumu.Proje o mu lütfin haber61 iletişim kutusuna bilg
Dun yazmış Orhan aga bu mesajı. Ben gönderiyorum burdaki kopyayı. Bakalım ne yapacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum