Mainz'in kale arkaları ve çatısı güzel bence diğer tarafları kötü evet ama bizimki daha kötü bir kere simülasyonda merdiven altları görünüyor var mı böyle bir şey.Çatı desen yuvarlak ne akustik olur ne baskı.Ben bu statı ilk çıktığında da beğenmedim şimdide beğenmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde proje bitmez.Mainz için hazırlanan projeye takılmayalım belki de budur proje.
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Madem mimar öyle diyor demek ki kendi sitelerindeki 2010 yılına ait proje doğruymuş.
http://www.dbarchitects.com.tr/trabzon-arena/ En azından stadyumun dış cephesi yakından görünüyor
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad oldu da ismi kaldı kaldı
He ama notumuzu düşelim. Trabzon'da futbolun beşiği, doğum yeri; "Kavak Meydanı" ... Stadın adı bu olmalı. "Kavak Meydanı Stadı", "Kavak Meydanı Arena" gibi saçmalıklar değil. Sade, "Kavak Meydanı"u will need justice at the end..
Yorum
-
nedense çift katlı statlar hep daha çok hosuma gıtmıstır.. bu statta eksik olan daha dogrusu sacma olan en buyuk sey çatı sistemi.. umarım gorundugu kadar basit değildir. bu arada stadın çatısı baştan aşağı illimunati.....u will need justice at the end..
Yorum
-
9. Soru: Tribünlerin sahaya yakin olmasini istiyoruz, yakin midir? (Misal olarak yine Liverpool stadinin resimi eklemistim)
9. Cevap: Fifa kurallarina göre, 8.5 metre olarak planlanmistir...
Biri bunun saka oldugunu soylesin ya da yazim hatasi. Resmen olimpik stad oluyor bu 8.5 m ne demekHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
Eger Cihan Kardesimize verilen Cevaplar dogru ise - bizi salak yerine koyuyorlar demek olur bu... Mainz a Stad yap onlar istemeyince olsun sana Trabzonsporun Projesi... Oda güzelmis...En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 06:13.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Tottenham a yapilmasi planlanan Stad... Yeni White Hart Lane... Cok mu istedik Arkadas...
Su Kale Arkasina bir bakin... Allah Allah...En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 06:24.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
2. Soru: Sadece siz mi bu proje icin görevlendirdiniz, yoksa baskalari da var mi?
2. Cevap: Ön taslak (ASP Mimar bürosu, ankara), Planlama (Azaksu Mimarlik Ankara)
http://www.azaksu.com/turkce/ adreslerinde iletisim bilgileri var daha detayli bilgi alabiliriz sanirimHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
Mainz'ın kabul etmediği projeymiş değil mi? Şimdi tepki zamanıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu stadı istemiyoruz.yanlız gelen cevapta şu ayrıntı var stadın catısı resimdeki gibi olmiycakmış diyceklerki bu başka proje bizde yiyceğiz ama ici aynı arkadaşlar her alanda darbe üstüne darbe alıyoruz acaba ne zaman uyanıcağız birlik olup bu projeyi istemiyoruz diyelim gerek e mail gerek protestoyla sesimizi cıkaralım YETER ARTIK...!!!!!!!
Yorum
-
Benim tek kat çift kat tan ziyade tribün nasıl sahaya 8.5 metre uzaklıkta olur kafam ona takıldı.Son dönem stadların hiç birisinde bu kadar mesafe yok,eğer gerçekten böyleyse az sonra Karadeniz'den bir dalga gelsin dolguyu yutsun,ne lan bu iyice şamar oğlanı olduk anasını satıyım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum