Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya beyle bırakın bu kapasite olayını. stat 40 bin yapılır . ileride ihtiyaç olursa kale arklaları yükseltilir ve kapasite 50 bine çıkarılır. bu zor bir olay değil..
    nou camp, old trafford v.s hep kapasiteyi bu şekilde yükseltti zamanla.. fb de kendi statını bu şekilde 60 bine çıkaracak..
    kapasite az diye tutupta şimdiiden 50 bin lik stat yapmaya gerek yok...

Yorum

• bu arada dolgu işlemi için mail kampanyası yapmıyormuyuz hala. çekindiğiniz bir şeymi var. uefa yua mail bombardımanı yaptık tüm avrupa sesimizi duydu. emin olun böyle bir olayı dolgu çalışması için mail kampanyası yaopsak çok daha etkili oluruz. 2 ay sonra stat inşaatı başlar emin olur. şeçim meçimi düşünmezler bile....

Yorum

• Janko ile bağlantılarını kullanarak RedBull ile sponsorluk anlaşması yapamaz mıyız?
        Hatta yapımı kısa sürede (!) bitecek yeni stadımızın isim sponsoru bile olabilirler.

Neden olmasın?

Yorum

• Stefan Polónyi isimli Macaristan dogumlu bir mühendisin 1. FC Köln icin cizmis oldugu bir proje. Firtina sembolü daha güzel bir sekilde tasarlanamazdi.

Rapid Wienin 2014e kadar stadinda bitirmeyi planladigi proje.

Buda yandan bir görüntüsü.

Ikisi arasinda bir tercih yap deseler bana tabiki su yukarda yapilmayani secerdim.
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.09.2012, 00:23.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arka sayfalarda taka seklinde olsun diyen arkadaslar abiler vardi.

Londra olimpiyatlarinda bisiklet pisti olarak kullanilan stadyumun futbol stadyumu versiyonun yapilamayacak bir sey olmadigini düsünüyorum.

Isin icinde rant olmasa, dogru dürüst bir ihale ile ülkenin en iyi stadyumuna sahip olabiliriz. Ama su an sadece bir hayal olarak görüyorum ben bu stadyum isini. Sirf yapmis olmak icin sacma sapan bir sey dikecekler gibi geliyor bana malesef...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Janko ile bağlantılarını kullanarak RedBull ile sponsorluk anlaşması yapamaz mıyız?
              Hatta yapımı kısa sürede (!) bitecek yeni stadımızın isim sponsoru bile olabilirler.

Neden olmasın?
              bunun için kanatlanmamız lazım.. malum macar takımı karşısında bile süründük, bırak kanatlanmayı...
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

böyle bakınca yarına öbür güne bitcek gibi geliyor
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• iki resimde aynı tarihde değil sanırım??

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iki resimde aynı tarihde değil sanırım??
                    iki foto arasında tam bilmiyorum ama beş ay dan fazla vardır. alttaki foto son foto
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 5 ayda ne kadar ilerleme yapmışlar , işin sonuna geldikleriende bi türlü bitiremediler dolguyu !!! 1 ayda biterdi emin olun şimdi kalan kısım..

Yorum

• ve bugüne kadar bu ilk resmin çekildiği açıdan ıkınci bir resim çekilmedi.yani kıyaslama falan yapma şansımız hiç olmadı bu yüzden.,sağolsun trabzonlu arkadaşlar çok ilgileniyorlar,çok zor bir olay iki kare resim çekip buraya koymak.tabiki bir kaç arkadaşımızı kesinlikle bunun dışında tutuyorum
                        ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Arkadaşlar hazırlık macı hangi sahada tesislerdemi 1461 -Trabzon maçı
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Evet arkadaslar inanmiyorsunuz bu projeye o yüzden ilgilenmiyorsunuzda ne resim koyuyosunuz ne bise haftalardir bi kac resimm varmidir diye bakioruz ama yok.. anca konusmasini biliyoruz dolgunun bitmesini bekliyoruz ama bi kac resim bile cekip suraya atamiyoruz (!)
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• arkadaşım çok güzel konuşuyorsun ama birşeyi bilmen gerek. artık insanımızın bu projeye olan güveni sarsılmıştır.. yetkililer dolgu başladığında hem stat inşaatı başlayacak bir yandan da dolgu devam edecek dediler ama olmadı... dolgu temmuzda bitecek dediler olmadı.. ağustosta bitecek dediler olmadı... avuç içi kadar yer kaldı isteseler 1 ayda bitir ve 2 ay sonra stat inşaatına başlarla ama.... yetkililer ;benim de ilk başta hak vermemiştim ama malesef işi yavaşlatıyorlar ve işi seçime kadar götürecekler... yazıklar olsunn. haliyle insanda bence foto çekme şevki kalmadı.. çok kızma Trabzondaki renktaşlara...
                              ben çooook dedim mail kampanyası başlatalım o yetkililer kendine gelsin diye.. kimse oralı olmadı.....
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 08.09.2012, 17:07.

Yorum

• Projeye olan inançtan ziyade, ilerlemenin karınca adımlarıyla olmasından dolayı resimler konusunda sıkıntı oluyor. 1 hafta arayla çektiğiniz resimlerde "7 farkı bul" yarışması yapılsa fark bulamazsınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X