Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler and hanimlar hadi bakalim soyle en az 100 kisilik bi tahmin baslatalim,

ben diyorumki
    dolgu eylul 2012 biter
    stat ihalesi mart 2013
    stat acilisi nisan 2015

admin buraya bir anketde koyabilir,bilmem cok mu zor yada gereksiz birsey ama bi gorelim herkesin fikrini....
    çok iyimsersin bence )

Yorum

• stadyumun dolgusu gece saat 10 'da oradan geçtiğimde hala devam ediyordu.....

bu hızla devam ederlerse Ağustos sonunda en azından dolgusu biter....

Beni asıl düşündüren ihale sürecinin hiç başlamış olması.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Alnımıza yazılmış bu 'karayazı'
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.07.2012, 15:38.

Yorum

• Katardaymış bu stad, özeniriz bu inşalara inşallah.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bursa:

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• 2012 dolgu idi ihale idi öyle geçer,
              2013 inşaat işleriyle geçer,
              2014 ortalarında stat tüm ihtişamı ile hizmete girer diye tahmin ediyorum.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2012 dolgu idi ihale idi öyle geçer,
                Çok iyimsersin Ertan Abi
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok iyimsersin Ertan Abi
                  Yapma yaa
                  aman diyim valla ben de diyorum ki stat dediğin ne ola ki inşaatı 3 ay anca sürer 2013 ün sonu-2014 ün başları mı yazsam ki diyordum,gerçekten uzarmı daha

Gerçi az biraz uzasın da Allah belki nasip eder çok hayalini kurduğum Avni Aker de bir maç seyrederim,Trabzonu görürüm
                  En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 09:00.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

2012 dolgu idi ihale idi öyle geçer,
                    Abicim keşke işler böyle hızlı yürüse....

Daha ihale sürecine başlanmadı bile.....

Dolgu bitecek , ihale süreci başlayacak , itirazlar olucak plan proje derken önümüzdeki yılın ortalarını bulacağız gibi geliyor....

yine en iyi ihtimalle 2 senede biteceğini varsayarsak en iyi ihtimal olarak 2015 haziranı görünüyor ama her şey yolunda giderseki bu bizde hiç bir zaman öyle olmuyor maalesef....

Yorum

• Stadyum işi tamamda ,
                      Stadyum karşılığı verilecek arazilerin mücadelesi yapılmalı .
                      Bu dolgu alanının üzerinde yaklaşık 400 dönüm ticari amaçla kullanılacak .
                      Zaten burada büyük vurgun yapılıyor , üzerine de arazi de veriliyor ki hepsine istedikleri gibi imar çıkaracaklar . Ama bu vurgunu , bahşedilmiş bir hediye gibi sunanlara ne demeli .
                      En azından Trabzonspor'un -stada bitişik/entegre olabilir- bir rezidans iş merkezi olmalı . Bjk'ye Fulyanın imar planını rezil ederek kazandırılan yılda 20 milyon dolar civarı gelire sahip tesisler var , Trabzon şehrinin söz sahipleri de bu vurgunu büyük hediye gibi sunmaktan artık vazgeçip ticari pastadan Trabzonspor'un alması gereken paya mesai harcamalılar . Taraftar olan biteni görüyor .

Yorum

• Önce Hamdi'yi sonra da Faik seni kınıyorum gardaşım

stat dedim gaza geldim 2014 dedim,2 mesajla bitirdiniz beni,iyi hadi 2015 olsun,fazlası valla olmaz

Yorum

Önce Hamdi'yi sonra da Faik seni kınıyorum gardaşım

stat dedim gaza geldim 2014 dedim,2 mesajla bitirdiniz beni,iyi hadi 2015 olsun,fazlası valla olmaz

Abi güya bazı vatandaşalra göre dolgunun yarısına gelindiğinde ihale yapılacak bir taraftanda inşaata başlanıcaktı.....

şimdi dolgu bittikten sonra ihale yapılacak deniyor......

sadece bu kafadan 1 sene kaybettiriyor bize.....

Sahilde toprak, taş taşıyan kamyonları sayan birisi olarak dolgunun bir an önce bitmesini dört gözle ( gözlüklüyümondan ) bekiyorum....

Yorum

• (hadi iyimser davranayım Ertan Abi kızmasın ) Bana göre en iyi ihtimalle 2016 yılının başında (ligin ikinci devresi) yeni stadımıza kavuşuruz. Tabi Faik in de dediği gibi ;
                            her şey yolunda giderseki bu bizde hiç bir zaman öyle olmuyor maalesef....
                            En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 09:17.
                            diğerlerinden farklı...öteki...
                            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• burada en önemli konu şu: bir rivayete göre dolgu bu seviyede tamamlanacak,diğer rivayete göreyse asfalt seviyesine çıkacak.şu anki seviyede tamamlanırsa 2 yılda bitme ihtimali tabikide var.yalnız eğer gerçekten asfalt seviyesine çıkacaksa dolgu.buda 800 dönüm genişliğinde bir yeri 3 metre yüksekliğinde doldurmak demektir ki sadece 2 yılda ancak bu dolgu biter.
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Arkadaşlar seçimle paralel gider bu stad =)
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X