Yapma yaa
aman diyim valla ben de diyorum ki stat dediğin ne ola ki inşaatı 3 ay anca sürer 2013 ün sonu-2014 ün başları mı yazsam ki diyordum,gerçekten uzarmı daha
Gerçi az biraz uzasın da Allah belki nasip eder çok hayalini kurduğum Avni Aker de bir maç seyrederim,Trabzonu görürüm
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 09:00.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
2012 dolgu idi ihale idi öyle geçer,
2013 inşaat işleriyle geçer,
2014 ortalarında stat tüm ihtişamı ile hizmete girer diye tahmin ediyorum.
Abicim keşke işler böyle hızlı yürüse....
Daha ihale sürecine başlanmadı bile.....
Dolgu bitecek , ihale süreci başlayacak , itirazlar olucak plan proje derken önümüzdeki yılın ortalarını bulacağız gibi geliyor....
yine en iyi ihtimalle 2 senede biteceğini varsayarsak en iyi ihtimal olarak 2015 haziranı görünüyor ama her şey yolunda giderseki bu bizde hiç bir zaman öyle olmuyor maalesef....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Stadyum işi tamamda ,
Stadyum karşılığı verilecek arazilerin mücadelesi yapılmalı .
Bu dolgu alanının üzerinde yaklaşık 400 dönüm ticari amaçla kullanılacak .
Zaten burada büyük vurgun yapılıyor , üzerine de arazi de veriliyor ki hepsine istedikleri gibi imar çıkaracaklar . Ama bu vurgunu , bahşedilmiş bir hediye gibi sunanlara ne demeli .
En azından Trabzonspor'un -stada bitişik/entegre olabilir- bir rezidans iş merkezi olmalı . Bjk'ye Fulyanın imar planını rezil ederek kazandırılan yılda 20 milyon dolar civarı gelire sahip tesisler var , Trabzon şehrinin söz sahipleri de bu vurgunu büyük hediye gibi sunmaktan artık vazgeçip ticari pastadan Trabzonspor'un alması gereken paya mesai harcamalılar . Taraftar olan biteni görüyor .
(hadi iyimser davranayım Ertan Abi kızmasın ) Bana göre en iyi ihtimalle 2016 yılının başında (ligin ikinci devresi) yeni stadımıza kavuşuruz. Tabi Faik in de dediği gibi ;
her şey yolunda giderseki bu bizde hiç bir zaman öyle olmuyor maalesef....
En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 09:17.
diğerlerinden farklı...öteki... Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
burada en önemli konu şu: bir rivayete göre dolgu bu seviyede tamamlanacak,diğer rivayete göreyse asfalt seviyesine çıkacak.şu anki seviyede tamamlanırsa 2 yılda bitme ihtimali tabikide var.yalnız eğer gerçekten asfalt seviyesine çıkacaksa dolgu.buda 800 dönüm genişliğinde bir yeri 3 metre yüksekliğinde doldurmak demektir ki sadece 2 yılda ancak bu dolgu biter.
Yorum