Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hep diyordum yine diyorum...stad 50.000lik olsun ambiyansi iyi olsun varsin 10.000 kisi gelsin fark etmiyor. Mecburen yarinlari düsünmemiz gerekiyor bugün belki dolduramiyor olabiliriz stadi ama eminimki ileride hep dolacak...TT arenanin ambiyansi gibi ambiyansi olsun stadin 10000 kisi gelse bile 50.000 insan varmis gibi ses cikar
    ...imza...

Yorum

• Aynen ayrıca. O stad adam gibi olursa ve biletlerde de biraz indirim olursa stad dolar hem.
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Cem çok teşekkür ediyorum ben kendi adıma Fotoğrafları merak ediyor insan hep girip bakıyorum
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen ayrıca. O stad adam gibi olursa ve biletlerde de biraz indirim olursa stad dolar hem.
          Hafif raylı sistemle ulaşım sağlanırsa....

Çevre yolları , bağlantıları güzel yapılırsa.....

Sene başında uygun kombineler verilip 20 bin civarı kombineye ulaşılırsa...

her maç stadyum dolabilir.....

ama şehirle stadyumun bağlantısının kesilmemesi şart....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cem çok teşekkür ediyorum ben kendi adıma Fotoğrafları merak ediyor insan hep girip bakıyorum
            Böyle değişilik yoksa resim çekmiyorum ama istek oluyor çekiyorum yinede abi =)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Valla Cem büyük bir açlığı gideriyorsun burada Çok sağol...
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hafif raylı sistemle ulaşım sağlanırsa....

Çevre yolları , bağlantıları güzel yapılırsa.....

Sene başında uygun kombineler verilip 20 bin civarı kombineye ulaşılırsa...

her maç stadyum dolabilir.....

ama şehirle stadyumun bağlantısının kesilmemesi şart....
                Faik abi, ulaşım konusunda sana katılıyorum ama bu saydıkların mecburi olacak bir süre sonra zaten. Çünkü şehir o tarafa doğru genişliyor...
                Ayağa KALK!

Yorum

• şu yapılan alana öyle güzel projeler öyle güzel sanat eserleri yapılırki. inanın ömür boyu bakar yine doyamazsınız. ama o bakış açısına sahip mütahitler varmı yada bu işin başındakiler fikir babalarında o düşünce yapısı varmı..
                  u will need justice at the end..

Yorum

• arkadaşlar bu forumdaki fotoğrafları albüm yapacam ileride çocuğum olursa ona gösterecem bak bu stat böyle yapıldı diye
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• @bonanzia kardeş kaç x zoom la bukadar yaklaşabiliyorsun akyazıya ?
                      u will need justice at the end..

Yorum

• resimler için çok teşekkürler arkadaşlar....
                        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @bonanzia kardeş kaç x zoom la bukadar yaklaşabiliyorsun akyazıya ?
                          5x-25x arası ama genelde 5x yapıyorum. Görüntü çok bozuluyor elimde ki makine kötü olduğu için ama photoshop'da fotoğraf teknikleriyle düzenliyorum çözünürlük bozukluğunu öyle koyuyorum foruma.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5x-25x arası ama genelde 5x yapıyorum. Görüntü çok bozuluyor elimde ki makine kötü olduğu için ama photoshop'da fotoğraf teknikleriyle düzenliyorum çözünürlük bozukluğunu öyle koyuyorum foruma.
                            * Arada bir Trabzon tarafından da çekersin özlem gideririz
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şuan Beşirli tarafından çekiyorum hocam.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faik abi, ulaşım konusunda sana katılıyorum ama bu saydıkların mecburi olacak bir süre sonra zaten. Çünkü şehir o tarafa doğru genişliyor...
                                Geçen sayfalarda zannedersem Emirhan yazmıştı....

Dolgu alnının son nokrasına orta halli bir liman yapılsa büyük maçlarda İstanbuldan Samsundan millet gemiyle gelse çok güzel olurdu...

Ütopik şeyler istemiyoruz aslında gemiyle İstanbul işi 70 li 80 li yıllarda yapılan bir şeymiş...

3 tarafımız denizlerle çevrili ama dolgu haricinde birde hamsi tabi pek yararlandığımız söylenemez bu en ucuz ulaşım vasıtası ile......

Özellikle Trabzon Belediyesinin hafif raylı sistem hakkındaki olumsuz açıklamalarını duymuştum ve çok üzülmüştüm...

Oysa Fatih Eiğitim Fakültesi ile Ktü birbirine bağlansa en azından ne de güzel olurdu....

herkes minibüsçüleri söylüyor ama kurulacak şirkete ortak edersin belli oranda çok şeyler değil bunlar yeterki fikir fırtınası yapılsın...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X