Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir Baycan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben kulübün tesisleri para ile satabileceğinden şüpheliyim aslında. Eğer Akyazı ya tesisleri yaparsa TOKİ, bana göre MAY tesislerini de kendine alır. Ama inşallah planlandığı gibi olur tabi.
    o konu toki ile DHMİ arasındaki konu.aralarında anlaşacaklar sanırım... DHMİ hava pistini zaten genişleteceklerdi. şimdi akyazı dolgu alanı olunca daha çabuk gerçekleşecek..
    iyi oldu bu 60 milyon tl yahu. İnşallah parayı artık hayırlı ,işler için kullanılrar. boş transfer filan yapmazlar... yoksa bu yönetimin mantığıyla olursa; 60 değil 160 milyon tl gelse de bir işe yaramaz...
    En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 14:01.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu durdurma olayı nedir? Bugün kamyonlar çalışıyordu?..
      sanırım ufak prosedürleden ötürü yazışmalar filan bir kaç gün dolguyu aksattı. çok önemli olduğunu sanmam.. inşallah birdaha olmaz. tam havalar ısındı derken...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o alanı toki istese de alamaz.o alanı DHMİ alır.. havaalanını genişletir.. zaten genişleteceklerdi. şimdi akyazı dolgu alanı olunca daha çabuk gerçekleşecek..
        DHMİ alır da parayı kime verir önemli olan o. Akyazı'ya yeni tesis yaptırıp eski tesislerden 60 milyon lira alabileceksek helal olsun. Önceden dillendirilen fiyat 100 milyondu ama 60'a da razıyım ben, yedirmezler o parayı bize gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sanırım ufak prosedürleden ötürü yazışmalar filan bir kaç gün dolguyu aksattı. çok önemli olduğunu sanmam.. inşallah birdaha olmaz. tam havalar ısındı derken...
          İnşallah öyledir, ben de öyle düşünüyorum; dolguyu büyüteceğiz diyen zaten eski TOKİ başkanı. Yeni başkanın kabul etmeme gibi bir kudreti olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• herkesin aklını kurcalayan soru şu sanırım; toki hem kulüp tesislerini yapacak hemde may tesislerini aldığı için 60 milyon tl verecek. bu nasıl olur??
            emin olun hava alanının orda bulunan may tesisleri , akyazıda ki dolgu alanından kat be kat değerli bir arsadır.. muhtemelen may tesisleri arsası ile birlikte 100 milyon tl dir.. toki bize 30-40 milyon tl lik tesis yapar akyazıda.. geri kalan 60 milyon tl yide nakit alırız..
            sıkıntı olmaz..

Yorum

• May tesislerini devlet alacak havaalanı için. Toki nerden çıktı.

Yorum

• Dolguda sorun yok.Havalarda acti.Agustosa kadar biter.

Yorum

• calısmalar devam edıyormu ?
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    calısmalar devam edıyormu ?
                    evet devam ediyor gayet hızlı bir şekilde..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet devam ediyor gayet hızlı bir şekilde..
                      cok sevındım yaaa.....taz gaz ılerıı.....

bıran once su dolgu bıtsede su stadın temelı atılsa....bırde su projeyı bıran once tanıtımı olsa....

Yorum

• akyzı

dolgu calışmalrı ne oldu durmuştuya devam ediliyomu yoksa milleti rajatlatmak içinmi soyleniyo bide hep hızlı diyorlar yavaş calışma oluyoo

Yorum

• Taahhüt edildiği gibi Ağustos'ta tamamlanmalı bu proje.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Allahın izniyle şu dolgu bitsede stat projesine geçilse artık... gerisi zaten gelir...
                            unutmayın borusia dortmund yıllar önce bu seviyeye gelmek için devletten yüklü miktarda kredi çekmişti, herkes dortmun yönetiminin yüksek borçları ödeyeceğin sanmıştı.. halbuki borusia dortmund işe ilk olarak stat yapımından başladı.......

Yorum

• Bir fırtına çıksa da bütün dolguları yutsa şükür namazı kılmazsam şerefsizim.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir fırtına çıksa da bütün dolguları yutsa şükür namazı kılmazsam şerefsizim.
                                Çok garip ve sorgulanması gereken bir fikir dünyanız var..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X