Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen bence de Başkanın son günlerdeki açıklamaları bu işin savsaklanmasında etkili oldu. Gözler Gümrükçüoğlunda bakalım 15 gün önce Ağustosta bitecek dediği dolgu için şimdi ne açıklamalar yapacak. Nasıl bir bürokrasiyse sanırım iktidarda başka bir parti var da bürokrasiyi aşamıyorlar! Ama karşılarında koyun var sanıyorlar kandırmak her zaman bunların işi. Mimarlar Odası için etmedikleri laf kalmadı durdurma için şimdi çıkın bunlar içinde ağzınıza geleni söyleyin. Sıkar!

Yorum

• ben size diyordum ki: bu stat karşılığında devlet baya yer alacak bizden .. onun için statın üstü açılır-kapanır olsun. şu olsun bu olsun . koparabildiğimiz kadar koparalım diyordum da... bana bizim ne işimi var üstü açılır statla diyordunuz.... bize bi stat yapacaklar ama burnumudan getirdiler.. bizde koparabildiğimiz kadar koparmalıyız. şimdi anladınız mı beni????

Yorum

• kardeş koparalım demekle koparılıyorsa yapalım.. burda şöyle böyle olsun demekle oluyorsa yapalım. trabzona demiryolunu getirelim.. Bizde en güzeli olmasını isteriz, ama reele bakmamız lazım.

Yorum

• Şu Stad Tamamlansın , Önünde birgün yatacam. İlla bunu söyletecekler stadı yapmak için illa adak edecez
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• yapmasınlar anasını satayım kalsın öyle

Yorum

• Trabzonspor’un büyük hayali olan Akyazı projesinde dolgu çalışmaları devam ederken, bordo mavililer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni de bu projeye dahil ederek en az 60 milyon liralık bir gelirin de kapısını açtı.
              Trabzon’un Akyazı Beldesi’nde 40 bin kişilik stadyum, marina, restoranlar ve konaklama tesislerinin yer alacağı Akyazı projesinde dolgu aşaması devam ediyor. Bordo mavili kulüp, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bulunan kulüp idari binası ile antrenman ve sosyal tesisleri de projeye dahil ettirmek için TOKİ ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. TOKİ’nin Akyazı stadyumunun yanında inşa edilmek üzere projeye dahil ettiği kulüp idari binası ve antrenman tesislerinin yapımı da stadyumla birlikte tamamlanacak. Trabzon Havalimanı'nın alt kısmında bulunan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden Akyazı kompleksine taşınacak olan bordo mavililer, mevcut tesisleri de havalimanı genişletme ve ikinci pist çalışmaları kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne devredecek. Bu devirden kulüp kasasına yaklaşık 60 milyon liralık bir gelir girmesinin beklendiği ifade edildi. Böylece bordo mavililer hem yeni bir tesise kavuşacak, hem de mevcut tesisi kulüp için çok iyi bir gelir kapısı açacak şekilde devredecek.

sporx - AA
              Bu çok güzel olur eğer yapılabilirse, hem havaalanının büyümesi hemde kulübün daha modern tesislere kavuşması sağlanır. Akyazı tam anlamıyla Trabzonspor'un merkezi olur.

Yorum

• Trabzonspor’un büyük hayali olan Akyazı projesinde dolgu çalışmaları devam ederken, bordo mavililer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni de bu projeye dahil ederek en az 60 milyon liralık bir gelirin de kapısını açtı.
                Trabzon’un Akyazı Beldesi’nde 40 bin kişilik stadyum, marina, restoranlar ve konaklama tesislerinin yer alacağı Akyazı projesinde dolgu aşaması devam ediyor. Bordo mavili kulüp, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bulunan kulüp idari binası ile antrenman ve sosyal tesisleri de projeye dahil ettirmek için TOKİ ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. TOKİ’nin Akyazı stadyumunun yanında inşa edilmek üzere projeye dahil ettiği kulüp idari binası ve antrenman tesislerinin yapımı da stadyumla birlikte tamamlanacak. Trabzon Havalimanı'nın alt kısmında bulunan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden Akyazı kompleksine taşınacak olan bordo mavililer, mevcut tesisleri de havalimanı genişletme ve ikinci pist çalışmaları kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne devredecek. Bu devirden kulüp kasasına yaklaşık 60 milyon liralık bir gelir girmesinin beklendiği ifade edildi. Böylece bordo mavililer hem yeni bir tesise kavuşacak, hem de mevcut tesisi kulüp için çok iyi bir gelir kapısı açacak şekilde devredecek.

SECIMLERE DAHA COK VAR NE IS??

Yorum

• Tesislerin stat'a yakın olmasını desteklemiyorum neden derseniz , bizim milletimizin sağı solu belli olmaz şimdiki tesisler sote bir yerde üşeniyorlar gitmeye ama atıyorum yenildik önemli bir maçta hemen herkes tesislerin önüne gidip kötü tezahürat yapar .

Takımı olumsuz etkiler bence bu kadar yakınlık
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Girise kupanin heykelide dikilecekmiymis??
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu olaya iyi tarafından bakıyorum, bakmak istiyorum şöyle ki;

MAY ismi tarihe gömülebilir.

Öyle sevineceğim ki şayet gerçekleşir ise...
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu olaya iyi tarafından bakıyorum, bakmak istiyorum şöyle ki;

MAY ismi tarihe gömülebilir.

Öyle sevineceğim ki şayet gerçekleşir ise...
                        Aynen aynen.Tam kafamdaki hayalimdeki öneri ve proje olacak bu da. MAY diye bir tesis kalmayacak.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Emin değilim ama tesisler için 60 milyon TL az değil mi?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emin değilim ama tesisler için 60 milyon TL az değil mi?
                            Abi birim fiyattan bakılmıştır hepsine, o kadarda büyük hata yapamazlar
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emin değilim ama tesisler için 60 milyon TL az değil mi?
                              Ben kulübün tesisleri para ile satabileceğinden şüpheliyim aslında. Eğer Akyazı ya tesisleri yaparsa TOKİ, bana göre MAY tesislerini de kendine alır. Ama inşallah planlandığı gibi olur tabi.

Yorum

• Bu durdurma olayı nedir? Bugün kamyonlar çalışıyordu?..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X