Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tt avni aker ! nokta
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tt avni aker ! nokta
      eğer isim hakkı kaybolmayacaksa sponsporluk anlaşmasında; tabiki tt avni aker olsun..

Yorum

• bu arada resim yükleme butonu açılmıyor. yetikililere duyrulur. resim yükleyecektim...

Yorum

• akyazı sondurum ne ve dolgu ne raftan yapılıyo cok merak ediyorum lütfen bilgi verin tşekürler

Yorum

• agasarlı kardesim dolgu nasıl gidiyo biten yer varmı bn bilgi verirsen sevinirim tşekkürler

Yorum

• Turkish airlines park

Yorum

• 7 nisana ait görüntüler

İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En son only ts tarafından düzenlendi; 19.04.2012, 22:28.

Yorum

• dolgu şu anda trabzon tarafında yapılıyor çok hızlı doluyor alan

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1. si. laz konusunda yaptığım espiriyi çoğunluk anladı..kendimize yönelik bi espiri.. benim bu tarz espirilere karşı kopmlexim yok. insan kendisisiyle ilgili mizah yapabilir.. ( ama art niyetli insan benim bu espirimden yola çıkarak bana belden alta vurabilir.. stresini atabilir o ayrı konu... dediğim gibi şakamı çoğunluk anladı zaten).........
                    2.si.. renktaşım söylediklerinin hepsinin doğru olduğunu varsayalım; peki neden avni akerde taraftarımız" bhyt" atkıları taşıyor slogan yapıyor?? oldu olacak "BHYT" sloganı Trabzonda hiç söylenmesin. zaten orası Trabzon !!!neyse biz daha takım ile ilgili maskotu seçemedik, kaldı ki slogan seçip ve stat girişine bu sloganı koyup kurumsallığa adım atacaz çok yolumuz var.... bu konu sanırım çok spesifik bir boyut alacak...
                    1 - "Neden anlamıyorsunuz, laz mısınız?" tarzı bir cümle şaka değil ırkçılıktır. Ülke çapında ötekileştirilmiş ve "salak" etiketi yapıştırılmış Lazları küçük düşürücü bir cümledir. Acı olansa, bunu gerçekten bir espri olarak görmen. Ben stres atma derdinde değilim. Yok "ben bu espriyi kullanırım, kimse de karışamaz" diyorsan Emre'yi kınamaya da hakkın yok.

2 - BHYT sloganı Trabzon'da mantıksızdır. Taraftarların bu sloganı Trabzon'da dile getirmesi bu mantıksızlığı mantıklı yapmıyor. Ben armaya bir slogan ekleme fikrini kötü bulmuyorum. Aksine, armayı güzelleştireceğini düşünüyorum. Ama BHYT bunun için uygunsuz bence. Sebeplerini anlattım ve daha uygun öneriler sundum. Kazım Koyuncu'nun Dalga Dalga Fırtına şarkısı baştan sona kadar bu fikre uygun sloganlarla süslü mesela.

İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şarkının Liverpool ve taraftarları için her zaman ayrı bir yeri vardır ancak asla birebir Liverpool tarihinde yaşanan iki büyük facia olan Heysel ve Hillsborough facialarıyla alakası bulunmamaktadır. 1989 yılında Nottingham Forest ile Sheffield Hillsborough stadında oynanan FA Cup yarı final maçının ilk yarısının 6. dakikasında çıkan olaylarda 96 Liverpool taraftarı hayatını kaybeder. Bu olaydan birkaç gün sonra Real Madrid ile AC Milan arasında oynanan Avrupa Kupası yarı final maçının 6. dakikasında maç Hillsborough’da ölenler için 1 dakikalık sessizik için durdurulur. Sessizliğin 20. saniyesinde tüm AC Milan taraftarları You’ll Never Walk Alone’ı söylemeye başlar.
                    Evet ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler Sonuç olarak YNWA'nun BHYT'dan daha derin bir anlama sahip olduğunda hemfikiriz heralde
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• adam pis zenci diyor ırkçı olmuyor neden anlamıyorsun lazmısın demek ırkçılık oluyor öylemi ?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam pis zenci diyor ırkçı olmuyor neden anlamıyorsun lazmısın demek ırkçılık oluyor öylemi ?
                        BENCE laz mısın demek ırkçılık,hakaret veya benzer bir eylem değildir.Sadece ülkemizde yerleşmiş bir mizah kültürü,espiridir.
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 - "Neden anlamıyorsunuz, laz mısınız?" tarzı bir cümle şaka değil ırkçılıktır. Ülke çapında ötekileştirilmiş ve "salak" etiketi yapıştırılmış Lazları küçük düşürücü bir cümledir. Acı olansa, bunu gerçekten bir espri olarak görmen. Ben stres atma derdinde değilim. Yok "ben bu espriyi kullanırım, kimse de karışamaz" diyorsan Emre'yi kınamaya da hakkın yok.

2 - BHYT sloganı Trabzon'da mantıksızdır. Taraftarların bu sloganı Trabzon'da dile getirmesi bu mantıksızlığı mantıklı yapmıyor. Ben armaya bir slogan ekleme fikrini kötü bulmuyorum. Aksine, armayı güzelleştireceğini düşünüyorum. Ama BHYT bunun için uygunsuz bence. Sebeplerini anlattım ve daha uygun öneriler sundum. Kazım Koyuncu'nun Dalga Dalga Fırtına şarkısı baştan sona kadar bu fikre uygun sloganlarla süslü mesela.

Evet ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler Sonuç olarak YNWA'nun BHYT'dan daha derin bir anlama sahip olduğunda hemfikiriz heralde

Katılıyorum.
                          Laz mısın? sorusunun kullanım amacı da önemli tabi.
                          Hangi ortamda ve nasıl bir durumun akabinde sorulduğuna bağlı olarak değişir.
                          Bazı kımıl zararlıları, Laz Mısın? diyerek Karadeniz'i, Karadenizlileri ötekileştiriyor, aklınca laf sokuyor.
                          Ben bunu espri olarak almam, kimse kusura bakmasın.
                          He oldu ya, birileriyle tanıştım ve benim Trabzon'lu olduğumu öğrenince Laz mısın? diye sormuşsa zaten bunda artniyet aramak manasız.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• ırkçılık yapacak olsam . ben zaten trabzonluyum. kendi kendimemi ırkçılık yapacam... ne içtiysen aynısından bende istiyom.
                            bu arada resim yüklenmiyor.forum yöneticilerine duyrulur....

Yorum

• resmen hayalimi yapmışlar.. hem üstü kapalı. hemde çatısı cam olduğu için çimler zarar görmeyecek.. yapsın toki bunu bence...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                resmen hayalimi yapmışlar.. hem üstü kapalı. hemde çatısı cam olduğu için çimler zarar görmeyecek.. yapsın toki bunu bence...
                                http://www.leblogdu16.fr/wp-content/...es_princes.jpg
                                ooooooooooooooo işteeeeeeeee budurrrrrrrrr
                                bu stad tam bize göre
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X