Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye utansinlar? Istenirse 15 dakikada halledilirmis. Istemeyenler utansin (!)
    yok canım 15 dakika çok uzun bur süre muhtemelen içi dolu bir canta verip çıkma süresi 3 dakikadır o çantayı vermeyenler utansın!!!!

Yorum

• bu başlıktan nefret ediyorum!
      bir stadı yapmaya karar verirsin, yeri belli olur başlarsın en fazla 2 seneye bitirirsin, topunu oynarsın, bizim bu başlık sadece en az dört sene daha burada! yok dolgu, yok ihale, yok mimarlar odası...!
      "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• - Mimarlar odası he arayıpta bulunamayan kuruluş , ohh mis ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stadın büyüklüğünü görüşüyorlar herhalde...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• cok fazla uzadi... hizlanmasi lazim

Yorum

• “Akyazı Projesi mutlaka tamamlanacak”
              Akyazı Projesi’nin mutlaka yapılacağını dile getiren Bakan Bayraktar, Trabzon’un büyük bir çoğunluğunun istediği bu projenin takipçisi olduklarını ve mutlaka sonlandıracaklarını ifade etti.
              “Siyaset yapma zamanı geride kaldı”
              --
              Hadi bakalim yazdik bunu bir kenara. Bi dahaki secime kadar ne kadarini bitireceksiniz...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ben inanıyorum bu stad yapılacak...
                2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Çok acil yeni stadımızı hayata geçirmeliyiz..

Avni Aker'in hali gerçekten çok vahim.. stadın içi tribünlerin alt kısmının bizim köyde ki eski evin çatısından farkı yok.. tamam eski bir stadyum ama bu kadar da olmaz..

yeni stadın bir an önce yapılması gerekiyor..
                  hiç vakit kaybetmeden bir an önce hayata geçmeli bu proje..
                  kimler neyi bekliyor, niye bekliyor anlamak mümkün değil..

Yorum

• Bunlar değil stad, halı saha bile yapamaz.

Yorum

• Bu stad projesi başlamadan çoook önce de söylemiştim. Bu stad 5-10 seneye zor biter. Bizim yapacağımız bir şekilde Avni Akeri restore etmek. Herbir yanını kapatıp, önümüzdeki sezon da çatısını hallederek Akyazının bitirilmesini rahat rahat stres yapmadan beklemek

Kutu gibi Avni Aker , buna müsait..Gayet de boğucu bir stad haline gelir .

Yorum

• Teknik konu hakkında bilgi sahibi değilim fakat olayı mantıksal açıdan değerlendirdiğimde gecikmenin büyük boyutlara ulaşacağı kanaatine varıyorum. Trabzon'da yağmur sezonu da erken açılırsa hepten ele yüze bulaşır gibi bu iş.

Bu arada sabrımıza hayranım. 28 sene şampiyonluk bekle, 10 sene stad bekle...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• bizi iyi kandırdılar kimse kusura bakmasın

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu stad projesi başlamadan çoook önce de söylemiştim. Bu stad 5-10 seneye zor biter. Bizim yapacağımız bir şekilde Avni Akeri restore etmek. Herbir yanını kapatıp, önümüzdeki sezon da çatısını hallederek Akyazının bitirilmesini rahat rahat stres yapmadan beklemek

Kutu gibi Avni Aker , buna müsait..Gayet de boğucu bir stad haline gelir .
                            1sene önceki mesajim, is uzadikca uzuyor malesef

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            22 eylülde x ihaleyi kazansa, calismalara baslama tarihi bellei degil zaten.
                            diyleimki 2011´in nisan ayinda baslasalar, 2012 ekiminde normal sartlarda bitmesi gerekir dolgu alaninin.
                            hadi bunlara 2 ay kötü hava kosullari ve 2 ayda baska bir mazeret eklersek falanda eklersek eder 22 aya yakin bir calisma zamani. yuvarlasak 2 sene diyelim. yani dolgu 2013 yilinda ancak biter stadta 2 sene sürse 2015 te ancak biter hersey düzgün giderse.

bana sorarsaniz 2015 degil daha uzun sürer.

Yorum

• Şimdiye yarısı dolmuştu gitti güzelim yaz ayları en verimli doldurulabilecek dönemdi.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teknik konu hakkında bilgi sahibi değilim fakat olayı mantıksal açıdan değerlendirdiğimde gecikmenin büyük boyutlara ulaşacağı kanaatine varıyorum. Trabzon'da yağmur sezonu da erken açılırsa hepten ele yüze bulaşır gibi bu iş.

Bu arada sabrımıza hayranım. 28 sene şampiyonluk bekle, 10 sene stad bekle...
                                Yazın çalışma olmaması en iyi ihtimalle stadyumun bitmesini 1 yıl ileri atacak....

Çünkü dolgu çalışmaları devam ederken ağustos ayı gibi ihale yapılan dolgu yapılan yerden stadyum çalışmalarıda başlayacak ve en erken 2 yılda bitecekti....

Bu yıl dolgu yeniden başladıktan ve kabaca yarısı olduktan sonra ihale yapılacakki en iyi ihtimalle yeni yılı bulur bu....

Bu arada kışın geleceğinide hesaba katarsak üzerine 2 yılda daha koyuyoruz ve en erken bitme tarihi olarak 2013 yılının ortalarına geliyor...

Tabi her şey yolunca giderse....

Yaniş en erken 2013-2014 sezonuna yetişecek maalesef....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X