Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belediyeye bir ziyaret gerçekleştirilebilir.

Bunun da ötesinde belediyenin telefonlarından başkana mesaj bırakılabilir.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belediyeye bir ziyaret gerçekleştirilebilir.

en mantıklısı eğer stadı istemiyorsanız değiştirmek istiyorsanız. birlik olalım çıkarım başkana değiştirse değiştirse o değiştir ben size söleyim.. kampanya başlasın. Not bursanın stadını ben beğenmedim ha bizimkinden iyi

Yorum

• arkadaşlar tepkimizi dile getirelim lütfen

Yorum

• mesela bursanın stadının

burası kötü bence tabi benim fikrim

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belediyeye bir ziyaret gerçekleştirilebilir.

Bunun bi ise yarayacagini pek sanmiyorum.. Gümrükcüoglu bu meselelere karisabilseydi bir iki ay önce gösterdigi projeyi konusuyor olurduk simdi..
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 21:04.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gümrükçüoğlu'nun gösterdiği stat sanki biraz birşeye benziyor.
              Başkan Sadri Şener yanlış hatırlamıyorsam mimar. Adam akıllı bir proje bekliyoruz. KTÜ gibi bir değerimiz var faydalanılması lazım.
              ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunun bi ise yarayacagini pek sanmiyorum.. Gümrükcüoglu bu meselelere karisabilseydi bir iki ay önce gösterdigi projeyi konusuyor olurduk simdi..
                en azından denemek lazım diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mesela bursanın stadının

burası kötü bence tabi benim fikrim
                  Hklısın renkdaş aslında.O üstedki çıkıntının kapılarıda yok.Özel günler ve bayramlarda merdiven dayayıp adam alacaklar oraya galiba
                  Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Bizim stat projesinin dikkatimi çeken yönü tribünler sahaya uzak. Standart mı bilmiyorum ama bana uzak geldi Rize stadı bile çok çok daha yakın..

Yorum

• Bu i$i ancak anket paklar
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• abi böle yapacaklarına hyapmasınlar avni akeri düzenleyelim cidden yazık ya bursanın stadına bak avni aker yeter bize
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• istemezükçülük yapmayalım arkadaşlar
                          biz kimiz ki stadın projesini ve görünümünü beğenmeyecek
                          birileri yapar olur

Yorum

• Sesimizi duyurmak istiyorsak, bizi sadece yönetim duyabilir ve projeye gereken müdahaleyi gerçekleştirebilir.

Kulube mail atmakla başlayabiliriz belki ?
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• localar biraz ilginç durmuş gerçekten
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                localar biraz ilginç durmuş gerçekten
                                komünizm döneminde sovyet ülkelerinde yapılan stadların vip bölümlerine benzemiş. o ülkelerin milli maçlarına dikkat edin göreceksiniz benzerliği.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X