beyler benim merak ettiğim şu. ben otogarın oraya yapılacağını kesin olduğunu bilmiyordum. stad otogar otel olan o alanda, trafik sorununu çözmek için ne yapacaklar. en az 4 şeritli bir yol lazım ekstaradan. bana öyle geliyor. bu yol olayını nasıl halledecekler acaba. yoksa akyazı bölgesi , olimpiyat stadındaki gibi trafik çilesi olur sanki...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik la sen bu projeye muhalif değil miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum, en arızalı adamı da forum yönetici yapmışsınız. Bakmayalı baya değişiklikler olmuş. Tabi dolguda da öyle.Mimarlar Odası'na yine selamlar anladı onlar.
Ben yeni stadyumun yapılmasına karşı değildim sadece yapılacağınan inanmıyordum......
Seninle tartıştığımız yıllar 2006-2007 yılları idi ve ben gençlik olimpiyatlarına kadar kesinlikle yetişmeyeceğini söylüyordum.....
Kanuni altyapısı filan....
2011 yılının sonuna geldik ve dolgunun daha % 30 u bitti.... Stadyum ne zaman biter Allah bilir....
Yani 5-6 yılda sadece temelinin atabilmişiz benim dediğime çok daha yakın bir noktadayız....
Bize bir stadyum lazım mevcut yerinde olsa çok daha makbul olurdu ama stadın rantının yiyecek olanlar Akyazıda yapmaya karar vermişler...
benide şu an itibarıyla sadece yeni bir stadyumun yapılması ilgilendiriyor...
tekrar hoşgeldin umarım saçlarını kesip gelmişsindir.......En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 08:27.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler benim merak ettiğim şu. ben otogarın oraya yapılacağını kesin olduğunu bilmiyordum. stad otogar otel olan o alanda, trafik sorununu çözmek için ne yapacaklar. en az 4 şeritli bir yol lazım ekstaradan. bana öyle geliyor. bu yol olayını nasıl halledecekler acaba. yoksa akyazı bölgesi , olimpiyat stadındaki gibi trafik çilesi olur sanki...
Bakın Yomrada hastane yapıldı 2 senedir yesyeni hastaneye kimse gidemiyor çünkü yolu yok....
Bizde usul böyle maalesef....
5 sene temel atılmasını bekledik....
3-4 sene stadyumun yapılmasını bekleriz....
2 senede yolu bekledikmi tamamdır...
Plan yok , proje yok bildiğim kadarıyla...
Hatta dolgu alanına ne yapılacağıda tam belli değil.....
Bize yani Trabzonsporada düşen pay da belli değil....
Kesinleşen bir proje yok henüz...
Ama ne demişler Umut fakirin ekmeği.....
Sahilden geçen kamyonların sayısından bile mutlu oluyoruz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sahilden geçen kamyonların sayısından bile mutlu oluyoruz....
şurdaki videonun 4. saniyesinde durdurup baktığımda yolun 3 şeritli olduğunu ve ekstradan yollarda eklendğini gördüm belki yollar genişletilir ki bence kesinlikle genişletilmeli 4+4 yapılmalı bunun için yer müsaait yeterki istesinler zaten normal şartlarda bugün bile trafik oluyor 2+2 yolda maç günlerini veya terminal hastane otel gibi trafik yükünü artıracak yapılarla orası yükü kaldıramaz..
Yorum
-
Bizde usul böyle maalesef....
Sahilden geçen kamyonların sayısından bile mutlu oluyoruz....[/QUOTE]
ben size katılmıyorum dolgu bittikten sonra satadyum 18 ayda bitirilecek 5-6 yılı bulmaz yani en geç 2014 sonlarında bitmiş olacak stadyum otagarı akyazıya alacaklarmış ancak 3 -5 yıllığına ondan sonra bu tanjat 2nin devamı olan ta akçaabattan başlayan bir yol var tanjanta eklenen o yola yani yukarı taşınacakmış belediye başkanı söyledi bir konferansta tekrar yola gelecek olursak akyazıya başladıkları anda 660 dönümlük bir arazi doldurulacaktı ancak yolun yetmiyeceğini anlayınca yetkililer 800 dönümlük araziye çıkardılar(ki bunada ben inamıyorum çünkü doldurulan yerin uzunluğu 2km genişliği ise en dar yeri 300m hesabı yaptığınızda bakın 800 dönüm mü çıkıyor) çıkarmalarının sebebi yol dodurulan yerden 4 şeritli bir yol yapacaklar bununda genişliği en fazla 25m tekabül eder yani doldurulan yerede sinek kadar kalır
Yorum
-
Böyle proje hakkinda bilgisi olan kisiler gelince, proje dahada devasa geliyor
Oranin hep canli kalmasi icin,
AVM sart...
Sinema sart..
Yürüyüs yolu...
Halka acik spor alani...
* Yusuf senin bu Mimar hangi proje yapilacak bilir.. Bir dahaki sefere sorarmisin
Yorum
-
İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde usul böyle maalesef....
Sahilden geçen kamyonların sayısından bile mutlu oluyoruz....
ben size katılmıyorum dolgu bittikten sonra satadyum 18 ayda bitirilecek 5-6 yılı bulmaz yani en geç 2014 sonlarında bitmiş olacak stadyum otagarı akyazıya alacaklarmış ancak 3 -5 yıllığına ondan sonra bu tanjat 2nin devamı olan ta akçaabattan başlayan bir yol var tanjanta eklenen o yola yani yukarı taşınacakmış belediye başkanı söyledi bir konferansta tekrar yola gelecek olursak akyazıya başladıkları anda 660 dönümlük bir arazi doldurulacaktı ancak yolun yetmiyeceğini anlayınca yetkililer 800 dönümlük araziye çıkardılar(ki bunada ben inamıyorum çünkü doldurulan yerin uzunluğu 2km genişliği ise en dar yeri 300m hesabı yaptığınızda bakın 800 dönüm mü çıkıyor) çıkarmalarının sebebi yol dodurulan yerden 4 şeritli bir yol yapacaklar bununda genişliği en fazla 25m tekabül eder yani doldurulan yerede sinek kadar kalır[/QUOTE]
İnşallah öyle olur Sevgili Dostum......
Bunu bende sizin kadar isterim...
Biz sadece şimdiyer kadar yapılan örneklerden fikir fırtınası yapıyoruz.....
Güney Çevre Yolu 2014 te bitecek onada bağlantı yapılıp yoğunluğun şehre dağıtılmasıda sağlanabilir.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=tLcKOAuG7Ds
şurdaki videonun 4. saniyesinde durdurup baktığımda yolun 3 şeritli olduğunu ve ekstradan yollarda eklendğini gördüm belki yollar genişletilir ki bence kesinlikle genişletilmeli 4+4 yapılmalı bunun için yer müsaait yeterki istesinler zaten normal şartlarda bugün bile trafik oluyor 2+2 yolda maç günlerini veya terminal hastane otel gibi trafik yükünü artıracak yapılarla orası yükü kaldıramaz..
Maç günleri trafiğin yoğunluğu nasıl azaltılır.....
Çünkü 40 bin kişilik bir stadyuma maç günü en az 5-6 bin araç gelir....
Helede Otogar filanda yapılırsa extra yük olur...
Neyse bizim aklımıza gelen yetkililerinde geliyordur diye umuyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Bayraktar projenin detayları hakkında şu bilgiyi vermişti...
40 bin kişilik stad ,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili tenis kortu, kamp eğitim merkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol, tenis sahası, otel ve fuar alanı ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi...görünen o ki dolgu alanı planlanan da büyük olacak..
Yorum
-
Biz sadece şimdiyer kadar yapılan örneklerden fikir fırtınası yapıyoruz.....
Güney Çevre Yolu 2014 te bitecek onada bağlantı yapılıp yoğunluğun şehre dağıtılmasıda sağlanabilir.....[/QUOTE]
Güney Çevre Yolundan kastınız 2.tanjantsa o yol 2020'de ancak biter.En son mavituğ tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 16:20.Trabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
bir kere avm olayını akyazıya unutun.. çünkü toki bize stadı yaptığında karşılığında avniaker in arsasını alacak? ee ne yapılabilir sizce buraya ki toki hemen yaptığı stadın parasını çıkarsın??? bence oraya çay bahçesi yapmayacaklar. belki bir avme olacak avniakerin olduğu yer, yada plaza..
Yorum
-
bu arada akyazı projesi olan alana denizin kenarına reina tarzında first class bir mekan olsa fena olmazdışardan gelen yabancılar en azından gideceği mekan olur. trabzonda sıkılmazlar :d . mekanın ön cephesi direkt karadenize bakacak. adı ise "462 "...şimdilik hayalim bu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum