Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben her gece saat 11 de oradan geçiyorum gece bile kamyonlar vızır vızır çalışıyo anlamadım mahkeme durdurmamışmıydı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben her gece saat 11 de oradan geçiyorum gece bile kamyonlar vızır vızır çalışıyo anlamadım mahkeme durdurmamışmıydı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
      ben daha resi yazının gelmediğini biliyorum. belge ulaşmadı biliyorum

Yorum

• Daha önce de yazmıştım burda. Antep maçından bir gün önce cumartesi aksam üstü Akyazı'daydım. İlk defa gitiim. Burdan gordügüm fotograflardan sonra gerçeğini görünce şaşırdım ve açıkçası gözüm korktu. Alan sandığımdan çok büyüktü. Dolgunun Trabzon tarafında dolmuştan indim, diğer tarafına yani Akçaabat Karayolları tarafına inatla yürüdüm ve tabanlarım resmen şişti. Normalde yürünecek bir mesafe değil yani ! Üstelik iki tarafta da yoğun şekilde çalışma vardı. Karayolları tarafında kantara çıkmak için 4-5 kamyon sırada bekliyordu. Hatta fotoğrafı da var bende... Ve kendi kendime soyle dedim. Bundan boyle her iki güne bir BMN den nasıl gidiyor diye bakmayacağım. Soyle 2-3 haftada bir bakmak lazım
        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        "Küçük bir kentin büyük savaşı"
        kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Bu arada idari bölümlerimizin stadyuma taşınması için başbakandan projede tadilat istemişiz. Umarım bu proje istediğimiz gibi yani tribünler dik, akustik iyi, localar çok, sahaya yakın vs vs istediğimiz gibi olur. Projeye hakimizdir umarım. İstemediğimiz gibi olmaz, gerekli yerlerde geç kalmadan müdahele ederiz umarım
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• -Erdoğan Bayraktar.

Siz hangi takımı tutuyorsunuz? Galatasaraylı mısınız?

Trabzonsporluyum ama Trabzon’dan sonra tuttuğum takım Galatasaray’dır. Özhan Bey çok yakın arkadaşımdı, kendi bana getirdi kongre delege kartını. Ben 1972 yılından beri Trabzonluyum. Zaten Trabzonlular'ın neredeyse yüzde doksanı ikinci takım olarak Galatasaray’ı tutar.
            --------

Arkadaşlar aranızda Galatasaray'ı tutan var mı

Bu yüzde 90'dan bizim niye haberimiz yok.

Ben anlamıyorum yaptığın hizmetler var onu anlatacağına sırf tepki çekmiyim diye diyemiyor yok Trabzonsporluyum fln diyor ama galatasaraylıları üzmüyüm diye çaktırmadan da 2. takımımdır diye ekliyor
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Zannettiğim gibi 2 sene sürmeyecek sanırım.

Hadi hayırlısı
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Giray, benim tahminime göre şuanki hızla sene sonuna kadar büyük çoğunluğu dolacak.

Biraz daha hız artarsa sene sonuna tamamen yetişebilir bile.

Diğer taraftan da dolguya başlandı.
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• La havle... sağda solda salak salak konuşup duruyor, iyiden iyiye kıl oldum adama Yok bir vatan evladı şu adamı uyaracak.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Demek ki şu sınırı çizme işiyle dolgu işi aynı anda yürüyecek. Çünkü sınırın çizilmesi bu hızla ancak sene sonuna doğru biter. Ancak diğer taraftan da dolguya başladıklarına göre dolgu zamanla sınıra yetişecek ve ikisi aynı anda bitirilmiş olacak.

Yalnız stad tam ortada olacaksa eğer, bu yaz stad temeli falan beklemeyelim. Ama biraz Beşirli tarafına kaydırırlarsa bu yaz temel atılabilir. Stad Beşirli'ye ne kadar kayarsa temel o kadar erken atılır

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      -Erdoğan Bayraktar.

Siz hangi takımı tutuyorsunuz? Galatasaraylı mısınız?
                      Trabzonsporluyum ama Trabzon’dan sonra tuttuğum takım Galatasaray’dır. Özhan Bey çok yakın arkadaşımdı, kendi bana getirdi kongre delege kartını. Ben 1972 yılından beri Trabzonluyum. Zaten Trabzonlular'ın neredeyse yüzde doksanı ikinci takım olarak Galatasaray’ı tutar.
                      --------

Arkadaşlar aranızda Galatasaray'ı tutan var mı

Bu yüzde 90'dan bizim niye haberimiz yok.

Ben anlamıyorum yaptığın hizmetler var onu anlatacağına sırf tepki çekmiyim diye diyemiyor yok Trabzonsporluyum fln diyor ama galatasaraylıları üzmüyüm diye çaktırmadan da 2. takımımdır diye ekliyor
                      Ya şimdi siyasete girmeyelim de, direk Galatasaraylıyım dese benim için sorun yok açıkçası ama böyle kıvırma işlerine girdi mi midem bulanıyor yahu

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Demek ki şu sınırı çizme işiyle dolgu işi aynı anda yürüyecek. Çünkü sınırın çizilmesi bu hızla ancak sene sonuna doğru biter. Ancak diğer taraftan da dolguya başladıklarına göre dolgu zamanla sınıra yetişecek ve ikisi aynı anda bitirilmiş olacak.

Yalnız stad tam ortada olacaksa eğer, bu yaz stad temeli falan beklemeyelim. Ama biraz Beşirli tarafına kaydırırlarsa bu yaz temel atılabilir. Stad Beşirli'ye ne kadar kayarsa temel o kadar erken atılır
                        Beşirli tarafında dolgu işleminin yeni başlamış olması dış dalgakıranda ordaki ilerlemeyle alakalı.

Kamyonlar otarafa gidecek şimdi. Akçaabat tarafında ise muhtemelen dalgakıran çalışması sadece hızlanacak.

Geceli vardiyalı hızlı çalışma ile sene sonuna ben inanıyorum dolgu yetişecek inşallah.

Stad temelinde neden Beşirli dediniz bilemiyorum ama o tarafta henüz ciddi bir dolgu yok.

Akçaabat tarafı demek istediniz sanırım
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşirli tarafında dolgu işleminin yeni başlamış olması dış dalgakıranda ordaki ilerlemeyle alakalı.

Kamyonlar otarafa gidecek şimdi. Akçaabat tarafında ise muhtemelen dalgakıran çalışması sadece hızlanacak.

Geceli vardiyalı hızlı çalışma ile sene sonuna ben inanıyorum dolgu yetişecek inşallah.

Stad temelinde neden Beşirli dediniz bilemiyorum ama o tarafta henüz ciddi bir dolgu yok.

Akçaabat tarafı demek istediniz sanırım
                          Yok Uğurtan,

azad53 arkadaşımızın verdiği bilgiye göre Akçaabat tarafında yapılan dalgakıran öyle kalacakmış, Beşirli tarafından gelen dalgakıran Akçaabat tarafındaki ile birleşecekmiş. Ortada birleşmeyecekler yani.

Dolgu işi artık Beşirli'den Akçaabat'a doğru ilerleyecek sadece, tabi ben bütün bunları uydurmuyorsam

azad53'ün şu yazısını bi daha okuyayım ama aklımda böyle kalmış yani, Akçaabat tarafındaki dalgakıran artık ilerlemeyecek.

Yorum

• Evet, sanırım doğru hatırlamışım. En azından aşağıdaki cümlelerden ben bu anlamı çıkarttım.

''Şu anda beşirli tarafından devam eden yay şeklindeki alanı belirleme işlemi trafik bölge kısmına kadar sadece burdan devam ederek diğer tarafla birleştirilecek. Bu arada trafik bölge kısmında yani sol tarafta içten dolgu işleminin başladığı söylendi.''

Ama aynı yazıda bu sınır çizme işi 2-2.5 ayda bitecek diye yazıyor, bu sürede bitmesi imkansız. Tek taraflı ilerleyecekse eğer bu hızla sene sonuna ancak biter ama dolgu da bir yandan dalgakırana yetişir. Çünkü dolgu dalgakırandan çok daha hızlı ilerliyor.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet, sanırım doğru hatırlamışım. En azından aşağıdaki cümlelerden ben bu anlamı çıkarttım.

''Şu anda beşirli tarafından devam eden yay şeklindeki alanı belirleme işlemi trafik bölge kısmına kadar sadece burdan devam ederek diğer tarafla birleştirilecek. Bu arada trafik bölge kısmında yani sol tarafta içten dolgu işleminin başladığı söylendi.''

Ama aynı yazıda bu sınır çizme işi 2-2.5 ayda bitecek diye yazıyor, bu sürede bitmesi imkansız. Tek taraflı ilerleyecekse eğer bu hızla sene sonuna ancak biter ama dolgu da bir yandan dalgakırana yetişir. Çünkü dolgu dalgakırandan çok daha hızlı ilerliyor.
                              Dolgu konusunda hemfikiriz.

Dalgakıran olayı muallak. Tek taraftan yetişmez gibi geliyor.

Elbet bir bildikleri vardır tabii.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dolgu konusunda hemfikiriz.

Dalgakıran olayı muallak. Tek taraftan yetişmez gibi geliyor.

Elbet bir bildikleri vardır tabii.
                                Yani, bırakalım yapsınlar bakalım. Hesap kitap yapılmıştır mutlaka.

Ama kısa zaman içinde stad temeli beklememek gerektiğini söylemek lazım. En iyi ihtimal ağustos...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X