Ben de arena ismine karşıyım.Neden elin ispanyolunun boğaları katlettiği yerin ismi verilecek benim stadıma arkadaş.Ne kadar özentiye hasta bir milletiz.Mis gibi Türkçem dururken...
Tamerhan, salt bu proje için kaç mesajın var bu konuda? Bırakın artık ona buna laf atmayı da projenin keyfini çıkartın. Gına geldi artık.
Kişisel merakın da gitsin. Benim politik görüşüm yok. Senin mesajlarından daha çok laf attığın insanların mesajlarını silmişimdir. Geçiniz lütfen. Pazar günü maç var. Onu konuşalım.
- Aslında Trabzonda gerekli yerlerden hafriyat alınarak hem konutlar için yer açılır hem hafriyat için uzağa gidilmez , bugün geldi aklıma , çokmu uçuk bir fikir oldu
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Koşu pisti yapılırmı bilmem ama Saha ile Tribün arasına ses duvarı olsa fena olmaz
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Aslında Trabzonda gerekli yerlerden hafriyat alınarak hem konutlar için yer açılır hem hafriyat için uzağa gidilmez , bugün geldi aklıma , çokmu uçuk bir fikir oldu
Zaten öyle yapılmıyor mu Sedat abi.Ben bilmiyorum da..
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Aslında iyi fikir de şehrin içinde dinamit mi atsınlar inşaat sahası açmak için..
- Abi işyerimin etrafında 5-6 tane taş ocağı var , birgün barutu fazla basmış eleman , 200 metreden adam kadar taş geldi , revirin klozetini parçaladı , Allahtan tuvalette kimse yoktu
- Demek istediğim şu , Trabzon'un artık bi şekilde genişlemesi lazım , tribünlerin gelişmeside buna bağlı , konut olur fabrika olur , yer açmak lazım , denizi doldururken iyide dağı indirirken niye zor olsun
Yorum