Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad'da dolgu bitti, stad yapildi koltuklari mi takiliyor ki isim muhabeti cikti

Yorum

• Forumda yaklaşık 3,4 gün önce bir renktaş her sabah işe giderken foto çekip koyarım demişti ama yapmadı...
      O renktaş niye yapmıyor anlamadım...
      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Ben de arena ismine karşıyım.Neden elin ispanyolunun boğaları katlettiği yerin ismi verilecek benim stadıma arkadaş.Ne kadar özentiye hasta bir milletiz.Mis gibi Türkçem dururken...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad'da dolgu bitti, stad yapildi koltuklari mi takiliyor ki isim muhabeti cikti
          İşte bu durum, stadın bir an önce biteceğine olan inancı göstermekte

Yorum

• Yarın bir baksam başlığa stat olmuş görsem ne olur))))

Yorum

• yapıldığına inanamıyoruz arena . isim bu olsun : )
              u will need justice at the end..

Yorum

• Boş lafları bırakalım. Projeyi takip edelim.

Silinen mesajlara istinaden.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forumda yaklaşık 3,4 gün önce bir renktaş her sabah işe giderken foto çekip koyarım demişti ama yapmadı...
                  O renktaş niye yapmıyor anlamadım...
                  mehdi kod adlı sahıs o . binlerce kişiyi bu yolla kandırmıstır ...
                  TRABZONSPOR
                  Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                  Mesut Keleş (19)

Yorum

• Tamerhan, salt bu proje için kaç mesajın var bu konuda? Bırakın artık ona buna laf atmayı da projenin keyfini çıkartın. Gına geldi artık.

Kişisel merakın da gitsin. Benim politik görüşüm yok. Senin mesajlarından daha çok laf attığın insanların mesajlarını silmişimdir. Geçiniz lütfen. Pazar günü maç var. Onu konuşalım.

Yorum

• - Aslında Trabzonda gerekli yerlerden hafriyat alınarak hem konutlar için yer açılır hem hafriyat için uzağa gidilmez , bugün geldi aklıma , çokmu uçuk bir fikir oldu
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Uçtun Sedat..

Aslında iyi fikir de şehrin içinde dinamit mi atsınlar inşaat sahası açmak için..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• - Koşu pisti yapılırmı bilmem ama Saha ile Tribün arasına ses duvarı olsa fena olmaz
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Aslında Trabzonda gerekli yerlerden hafriyat alınarak hem konutlar için yer açılır hem hafriyat için uzağa gidilmez , bugün geldi aklıma , çokmu uçuk bir fikir oldu
                            Zaten öyle yapılmıyor mu Sedat abi.Ben bilmiyorum da..
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uçtun Sedat..

Aslında iyi fikir de şehrin içinde dinamit mi atsınlar inşaat sahası açmak için..
                              - Abi işyerimin etrafında 5-6 tane taş ocağı var , birgün barutu fazla basmış eleman , 200 metreden adam kadar taş geldi , revirin klozetini parçaladı , Allahtan tuvalette kimse yoktu
                              - Demek istediğim şu , Trabzon'un artık bi şekilde genişlemesi lazım , tribünlerin gelişmeside buna bağlı , konut olur fabrika olur , yer açmak lazım , denizi doldururken iyide dağı indirirken niye zor olsun

Yorum

• Şehir içindeki küçük tepelerden birini kesmek lazım. Akyazı tepesi iyi aslında.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X