Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oraya nasıl stad yapacaklar sabırsızlıkla bekliyorum

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oraya nasıl stad yapacaklar sabırsızlıkla bekliyorum
      Önce dolguyu haledelimde sorna stada bakariz abi

Asil dolgu nasil yapilacak onu merak ediyorum Dubai da felan gemilerle felan yapiliyor bizimkiler nasil yapacak acaba...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önce dolguyu haledelimde sorna stada bakariz abi

Asil dolgu nasil yapilacak onu merak ediyorum Dubai da felan gemilerle felan yapiliyor bizimkiler nasil yapacak acaba...
        Haule 40-50 pickup kiralayip pespese tökecekler kumi denize :P
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haule 40-50 pickup kiralayip pespese tökecekler kumi denize :P
          Bizimkilere belli olmaz bakarsin öyle yaparlar
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İsim sponsoru mutlaka olacaktır hele bir inşaat başlasın göreceğiz...
            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Uğraştığınız işlere bak. Stad en az 3 sene sonra yapılacak siz isim düşünüyorsunuz %99 sponsor ismi alacak zaten. Almazsada Avni Aker mükemmel bir isim zaten.

Yorum

• isim avni aker olmaz.trabzon arena gibi bir isim verirler heralde.sponsorda mutlaka alırız ismine...

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğraştığınız işlere bak. Stad en az 3 sene sonra yapılacak siz isim düşünüyorsunuz %99 sponsor ismi alacak zaten. Almazsada Avni Aker mükemmel bir isim zaten.
                  Baskan söylemisti zaten. Isim sponsoru kesin alacagiz duygu baska is baska demisti.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• tribünler öyle siradisi yapilmaliki, rakip takim bu stada gelmeden kaybetmeli... mac bitimindede bu resmiyete dökülmeli...

tribünlerin saha yakinligi en fazla nekadarsa okadar olmali, tribünler dik olmali, koyu bordo renkte olmali, akustik muhtesem olmali. az sayida taraftarla bile stad rakibi rahatsiz etmeli...

Yorum

• yaw arkadaşlar dolgu henüz başlamadı şu an alanı temizleyip düzzenliyorlar oraya prefabrik işçi odaları da gelmiş...
                      yani denizin dolgusu için önce haftaya alan şeritlerle sarılıp belirlenecek sonra dalgıçların işi başlayacak dolguya direk başlamazlar en az 10 gün var...belki de daha fazla acele etmemek lazım...
                      sağlam olması bizim açımızdan önemli.bu kadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz...
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşekkürler Fotolar için
                        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon Spor Kompleksi, Hüseyin Avni Aker Arena...

stadin ismi mutlaka Avni Aker olarak kalmali... Mutlaka!

gerci stadyum isim hakkini satarlar kesin.

ozaman: Avni Aker Spor kompleksi, .............. Arena olur

bu zaman sartlarinda maalesef hersey parayla yapiliyor. büyükler arasinda en az geliri olan takim biz isek, stadimizin adini da para karsiligi satmamiz lazim.
                          money rules the world.!!!
                          „Choose a lazy person to do a hard job.
                          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                          BILL GATES

Yorum

• bende bakıom bakıom bunlar ne diiom meeRsem stad yapıoLar
                            ƬƦƛƁȤƠƝƧƤƠƦ
                            SingNature By ``DcK
                            1461 SoN . . .
                            1967

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sorun kelimenin kökeni değil . Arena'ya alternatif öneri : "Akyazı deve güreşi meydanı" .
                              Üstad bayılıyorum sana..
                              Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Tamam da ,dolgunun bile bitiş süresi 1.5 sene iken proje için erken olmaz mı?
                                Başladıktan sonra gerisi gelir.
                                Ben yapılacağına inanıyorum çünkü, sahil yolu bile bu kadar çabuk bitirildiyse stadda bitilirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X