Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki.
    Avni Aker dolana kadar konuyu kilitliyorum.
    Sabır.
    En son Mehdi tarafından düzenlendi; 26.01.2011, 10:24.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fırtına Arena..Arena kelimesi özenti gibi dursa da Fırtına'nın yanına başka bir kelime de yakışmıyor..
      Tdk da Arenanın Türkçe eşanlamlısını araıdm bulamadım,benim becerisizliğim sanırım ama bence Türkçesi kullanılmalı Arena kelimesini,eminim Türkçeside havalı olur

Avni Aker Spor Kompleksi adı altında Bordo Mavi Fırtına Arena olabilir
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasarayin stadindaki atmosferi gordukmu ? Ondan daha iyisini istiyorum, kosu pisti olmasin. Taraftar yakin olsun, ustleri mumkun oldugu kadar kapatalim. Statta igne dusse duyulsun
        Aslında Akustik ayrı bir bilimdir, gerçek bir akustik çalışma yapılsa ki bu mümkün sahanın ortasında bulunan adamları ses yüzünden orta sahada kitlersin valla...Benim tek düşüncem inşallah bu projeyi bu işi bilen insanlar yapar...Çok isterdim bu projede çalışmak
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• bence isim aramaya gerek yok büyük ihtimal isim hakkını kiralıcaklar gelir olsun diye bizde oraya onun adını diyecez türk telekom gibi ama illa bişe diceksek akyazı gayet güzel bence Akyazı Spor Kompleksi içindeki stadyuma ne isim verilirse verilsin akyazı olacak herkesin ağzında..

Yorum

• Akyazı,Karayazı'dan iyidir..
            Herkese Merhaba

Yorum

• DRAGO GABRIC

Yorum

• taraftarın sesi ve dalgaların sesiyle yıkılcak stad..)

Yorum

• trabzon park adı sizce nasıl??

Yorum

• Yeni stad la yeni taraftar da şart, Grup falan işi artık kalksın, o ona bu buna...
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• milyon avroların yatırıldığı bir yapıda hele günümüzde romantik bir isim verilmesi imkansız.öyle bir lüx yok günümüzde.yıllık 10 milyona isim hakkını 10 yıllığına 100 milyona versen kimse hayır demez.
                      günümüzde en ufak birşeyi bile sponsporlara veriyorlar.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Bence stadin adi..

BlackSeaStorm Arena

KaradenizFirtina Arena

Yorum

• İlk olarak LaZCiHaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence stadin adi..

BlackSeaStorm Arena

KaradenizFirtina Arena
                          Niye Türkiyede yaşarken İngilizce bir isim kullanma gereği duyalım... Zaten yeterince ingilizleştik. Önce TS Clubtan kurtulalım derken bi de ingilizce isim korkunç
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• NTVSpor' da Beşiktaş Belediye Başkanı konuşuyor. Beşiktaş' ın stadı 40 bin civarı olacakmış.
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye Türkiyede yaşarken İngilizce bir isim kullanma gereği duyalım... Zaten yeterince ingilizleştik. Önce TS Clubtan kurtulalım derken bi de ingilizce isim korkunç
                              katılıyorum.
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sabah dalgınlığıma geldi,babam söylediğinde geçmiştik bile.
                                Yarın ayarlarım Murat abi.
                                Mehdi oldu olacak her sabah bir tanede taş atarsan baya katkın olur kardeşim
                                En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                                En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X