Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Proje isteriz!

Yorum

• Muhtemelen bu bölgede bir de benzin istasyonu için girişim olur . Umarım belediye durumdan vazife çıkarıp 4-5 tane A lejant çıkartmaz .

O bölgede kurulacak benzin istasyonunun sadece intifa satışı dahi bir kaç milyon lira eder . Yıllık kazancı da ufak bir plazaya eş değerdir .

İlk projede benzin istasyonu vardı . Yönetim şimdiden çalışmalara başlayıp yaz döneminde istasyonu hayata geçirebilir .

Yorum

• Arkadaşlar koşu pisti olayı gündemden düştüğüne göre artıkolası projeleri tartışmaya başlayabiliriz

Ben bu resime baktıkça mutlu oluyorum. Yalnız 5 tane normal büyüklükte futbol sahası görüyorum, gerekli mi bu sizce?

Ayrıca otoparkın altta olması çok güzel olmuş, açık alandaki otoparklardan nefret ediyorum, boşuna yer kaybı.

Ayrıca stadın zemini diğer yapılardan daha yüksekte olursa da çok klas olur.

Yalnız yazıları tam okuyamıyorum ben, resmi büyütmek mümkün müdür acaba kaliteyi bozmadan?

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeş 40.000 az diyorsun ama şunu da belirteyim şuanki stadımız 20.000 kaç bin bedava kombine dağıtılmasına rağmen zar zor doluyor.mesela Fadıl amcanın kombineleri valilik kombineler vb toplu alınıp sağa sola dağıtılan kombineler olmasına rağmen stad tam dolmuyor 40.000 bile fazla Trabzona 20 yılda bir defa alınacak bir uefa finali için o kadar maçı boş tribünlerde oynamak mantıksız.Birde yeni stadda ücret de biraz olsun değişecek bu ucuz haliyle bile dediğim gibi zar zor doluyor Avni Aker.Ha stadı İstanbul Kocaeli Ya da Bursada yapacağız derseniz ozaman gönül rahatlığıyla 40.000 derim.Ama Trabzon!Sakın Trabzondaki hemşehrilerim alınmasın ama böyle yani.
          hemserim suna inanıyorum eger stadın durumu iyi ulaşım sorununu klup halletsin o stad dolar diye tahmin ediyorum yeni stad demek yeni heyecan demek. şahsen ben yeni stad yapılcaksa min. 45 bin olmalı diye düşünüyorum yanlış düşünebilirim orası tartışılır katılan olur katılmayan olur, ama 750 bin nüfuslu trabzon sehri 40 bin kapasiteli stadı dolduramayacaksa kimse kusura bakmasın yeni stad trabzona yapılmasın hatta daha ileri gidicem takım istanbula taşınsın derim....
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam sana katılmıyorum avni aker'in durumu belli her yer dökük maçlar raat seyredilmiyo,konfor yok bu tür sebeblerden dolayı ama akyazıya yapılan projeyle gezilen yerler olacak stad olacak trabzon sadece meydana sınırlı bi yer olmayacak 24 saat yaşayan bir stad olacak bu durumda bırak 42 bin kişiyi 61 bin kişi kapasiteli bir stadı bile doldururuz çok raat...
            Ahmet kardeş biraz önce yazmıştım muhalefet gibi oldum ama şunu söyliyeyim sana da Avni Aker eski olabilir ama restorasyondan sora kırığı döküğü kalmamıştır dış tarafı dersen de oralar içeriyi etkilemiyor maç çok süper seyrediliyor stadımızda bu haliyle hakkını verelim.kale arkalarından maç izlemek bile zevk veriyor.Nasıl bir konfor arıyor Trabzondaki taraftarımız ki tribünler konforsuz diye dolmuyor diyorsun.Yeni stad olsa yine aynı şeyler olacak koltuk olcak plastikten vb. Yani Trabzonda Stad 61.000 olsa sadece derbilerde bir de final maçlarında dolar.Çünkü şuanki stadımız şehrin olabilecek en rahat yerinde bütün dolmuşlar stadın altından ve üstünden gidiyor normalde sadece stad etrafındaki mahallelerin bile doldurabileceği bir kapasiteyi zorla ucuz bedava kombinelerle dolduruyoruz.61.000 ancak istanbulda olur...
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...

Ben bu resime baktıkça mutlu oluyorum. Yalnız 5 tane normal büyüklükte futbol sahası görüyorum, gerekli mi bu sizce?

...
              Kamp ve antreman tesisleri , gençlik spor müdürlüğüne ait . Yapıldıktan sonra muhtemelen Trabzonspor'a devredilir . Detayları bilemiyoruz tabi , karşılığında yine kullanma hakkını elinde tuttuğumuz Haluk Ulusoy tesisleri ihaleyi alan kuruluşa bırakılabilir . Yakın gelecekte Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden de çıkmamız gerekecek . Trabzon'da acil olarak antreman tesislerine ihtiyaç var . Hem amatör kulüplerimiz için hem de profesyonel takımlarımız için .

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet kardeş biraz önce yazmıştım muhalefet gibi oldum ama şunu söyliyeyim sana da Avni Aker eski olabilir ama restorasyondan sora kırığı döküğü kalmamıştır dış tarafı dersen de oralar içeriyi etkilemiyor maç çok süper seyrediliyor stadımızda bu haliyle hakkını verelim.kale arkalarından maç izlemek bile zevk veriyor.Nasıl bir konfor arıyor Trabzondaki taraftarımız ki tribünler konforsuz diye dolmuyor diyorsun.Yeni stad olsa yine aynı şeyler olacak koltuk olcak plastikten vb. Yani Trabzonda Stad 61.000 olsa sadece derbilerde bir de final maçlarında dolar.Çünkü şuanki stadımız şehrin olabilecek en rahat yerinde bütün dolmuşlar stadın altından ve üstünden gidiyor normalde sadece stad etrafındaki mahallelerin bile doldurabileceği bir kapasiteyi zorla ucuz bedava kombinelerle dolduruyoruz.61.000 ancak istanbulda olur...
                estağfurullah hocam ne muhalefeti herkes burda Trabzonspor'u daha iyi biyere getirebilmek için tartışıyoruz. Dedigini göz önüne alarak bende şunu demek istiyorum yanlış bilmiyosam trabzonun merkez nüfusu 230 bin civarında genel nüfus 750 bin civarında maçlara komşu illerden gelenlerde var şimdi bu kadar insan 40 bin kapasiteli staddın %90'ını dolduramayacaksak kimse kusura bakmasın yeni stadı falan hiç Trabzon'a yapmayalım direk istanbul'a yapalım....
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kamp ve antreman tesisleri , gençlik spor müdürlüğüne ait . Yapıldıktan sonra muhtemelen Trabzonspor'a devredilir . Detayları bilemiyoruz tabi , karşılığında yine kullanma hakkını elinde tuttuğumuz Haluk Ulusoy tesisleri ihaleyi alan kuruluşa bırakılabilir . Yakın gelecekte Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden de çıkmamız gerekecek . Trabzon'da acil olarak antreman tesislerine ihtiyaç var . Hem amatör kulüplerimiz için hem de profesyonel takımlarımız için .
                  Doğru aslında. Yavuz Selim'deki görüntüyü hatırladım şimdi. Işıklandırma unutulmasın lütfen

Bu arada bir öneri: Limanın (eğer yapılacaksa) ucundaki deniz feneri büyükçe bir top şeklinde olabilir mi acaba?

Yorum

• hiç bir zaman olmayacak hayali bir stadın tartışmasını yapıp kalp kırmayın sora banlar sizi admin abileriniz! tıpkı ben medeni bi şekilde adam gibi bu stadı yapmayacaklar deyip banlandığım gibi....
                    Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• Misal veriyorum , o bölgede bir benzin istasyonu olsa ve ortalama 10.000 litre/gün üzerinde satış yapsa yıllık net geliri 300.000 liraya yaklaşık olur . Bu da en azından bir iki amatör branşımızı ayakta tutmak demek . Kuruluşta kiralanacak intifa hakkından kazanılacak gelir en azından 2 milyon lira olur , bu da ciddi bir para . Mutlaka değerlendirmemiz gerek . Tabi belediye o bölgede 100 metrede bir A lejant çıkarırsa söylediklerimin bir kıymeti yok .

Eğer Akyazı'nın masterplanı hazırsa bir iki ay içinde çalışmalara başlanabilir . Neticede istasyon ana yola cephe olacak .
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 23:16.

Yorum

• İlk olarak TraBz1o61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiç bir zaman olmayacak hayali bir stadın tartışmasını yapıp kalp kırmayın sora banlar sizi admin abileriniz! tıpkı ben medeni bi şekilde adam gibi bu stadı yapmayacaklar deyip banlandığım gibi....
                        Hayal etmek de mi yok kardeş?

Yorum

Misal veriyorum , o bölgede bir benzin istasyonu olsa ve ortalama 10.000 litre/gün üzerinde satış yapsa yıllık net geliri 300.000 liraya yaklaşık olur . Bu da en azından bir iki amatör branşımızı ayakta tutmak demek . Kuruluşta kiralanacak intifa hakkından kazanılacak gelir en azından 2 milyon lira olur , bu da ciddi bir para . Mutlaka değerlendirmemiz gerek . Tabi belediye o bölgede 100 metrede bir A lejant çıkarırsa söylediklerimin bir kıymeti yok .
                          Abi A lejant tam olarak ne demek?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi A lejant tam olarak ne demek?
                            Parselin niteliğini gösteren bir anahtar .Çeşitli gruplamalar var , benzin istasyonu için aranan kriter öncelikle A lejant , çevre güvenliği konum vs pek çok kritere göre verilen bir not olarak düşünebiliriz . Ancak ülkemizde durum biraz farklı , biraz çevre sahibi , bir kaç milyon lira rüşvet dağıtabilecek gücün varsa , arazinin durumunu değiştirebilir hatta değiştirmeye gerek kalmadan da istasyon ruhsatı alabilirsin .

Akyazı bölgesine bir mafyacık dadanmadan ,Trabzonspor oraya dükkanını açmalı , benim söylemek istediğim bu .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 23:27.

Yorum

• Mimarlik Sirketine Mail attim cevap vermediler

artik haftaya

Yorum

Parselin niteliğini gösteren bir anahtar .Çeşitli gruplamalar var , benzin istasyonu için aranan kriter öncelikle A lejant , çevre güvenliği konum vs pek çok kritere göre verilen bir not olarak düşünebiliriz . Ancak ülkemizde durum biraz farklı , biraz çevre sahibi , bir kaç milyon lira rüşvet dağıtabilecek gücün varsa , arazinin durumunu değiştirebilir hatta değiştirmeye gerek kalmadan da istasyon ruhsatı alabilirsin .

Akyazı bölgesine bir mafyacık dadanmadan ,Trabzonspor oraya dükkanını açmalı , benim söylemek istediğim bu .
                                Anladım abi, sağolasın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X