Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu stad çok hoş tam deplasman havası yaşatılır...
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu stad çok hoş tam deplasman havası yaşatılır...
      Genoa'nın sahasındaki atmosfer gerçekten çok iyi . Her futbolseverin favori stadyumlarından biridir .

Luigi Ferrari stadı 37000 kapasiteye sahip ,110 adet vip ve basın locasına sahip . 42000 kapasiteli , 200 civarında vip locaya sahip bir uyarlaması yapılabilir . Köşelerinde yükselen kuleler olabilir . Kapalı ve maraton tabir ettiğimiz bölümlerde de iki tribün katı arasında vip-salon bölümler eklenebilir .

Bu mimarinin bir benzeri de Portekiz'deki Boavista kulübünün kullandığı Estadio de Bessa . 30.000 kapasiteli ve Uefa 4 yıldız kriterlerine sahip .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 19:02.

Yorum

• bence gsnin stadının 42binlik versiyonu yapılsın bize.. kayserininki gibi olacağına hiç olmasın koltuktan çok merdiven var bence bütünleşmek adına merdivenler oldukça az yer kaplamalı gerçi bizde merdivende oturma adettendir ama olsun yinede merdiveni az bol açılır kapanır koltuklu bir stad olsun ha birde otururken önünden geçen adam oturanı rahatsız etmesin avni akerdeki kale arkaları gibi maça başlarken oturuyorum bi daha maç bitince kalkıyorum sırf milletin ayağınıı ezmiyim diye..
        En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 19:11.

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu stad çok hoş tam deplasman havası yaşatılır...
          Aynen , müthiş olur gerçekten böyle bir stadımız olsa.

Yorum

• Bu Genoa stadının çatısını daha kapalı yap.Tam boğucu stad işte.

Yorum

• Madem bir stad yapıcaz Doğru dürüst bir stad yapalım Herkesin fikri gayet güzel bende fikrimi söyleyeyim Allianz Arena gibi bir stad düşünülebilir kapasitesi çok fazla ama bize 40bin kişilik yeter olmadı.Westfalenstadion (Dortmund),Estádio do Dragão (FC Porto)nun stad cinsleride düşünülebilir.
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• stat da belli bir yere kadar ambiyans sağlar, bu konuda asıl görev taraftara düşüyor yarın görürsünüz bir grup birşey diyor öbürleri başka bir şey sonuçta birbirlerini bastırıyorlar ortaya da hiç bir şey çıkmıyor

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Madem bir stad yapıcaz Doğru dürüst bir stad yapalım Herkesin fikri gayet güzel bende fikrimi söyleyeyim Allianz Arena gibi bir stad düşünülebilir kapasitesi çok fazla ama bize 40bin kişilik yeter olmadı.Westfalenstadion (Dortmund),Estádio do Dragão (FC Porto)nun stad cinsleride düşünülebilir.
                  Verdiğiniz iki örnek birbirinden çok alakasız. Kendi adıma konuşayım porto nun stadını hiç beğenmiyorum olimpiyat stadının koşu pisti olmayan hali gibi geliyor bana. Dortmund stadı ise gerçekten örnek alınabilicek ambiyansı çok iyi bir stad

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Verdiğiniz iki örnek birbirinden çok alakasız. Kendi adıma konuşayım porto nun stadını hiç beğenmiyorum olimpiyat stadının koşu pisti olmayan hali gibi geliyor bana. Dortmund stadı ise gerçekten örnek alınabilicek ambiyansı çok iyi bir stad
                    Fikrinize saygı duyuyorum Bende aralarında en çok dortmundun stadını beğeniyorum gerçekdende çok büyük ambiansı var
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• Bu stad nasıl dolacak merak ediyorum yer olarak uzak Avni Aker bile zor 20 bin oluyor 42 binlik stad nasıl dolacak anca şampiyonlar ligi maçlarında 30 bini geçer çoğu zaman stadın yarısı boş olucaktır.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stad nasıl dolacak merak ediyorum yer olarak uzak Avni Aker bile zor 20 bin oluyor 42 binlik stad nasıl dolacak anca şampiyonlar ligi maçlarında 30 bini geçer çoğu zaman stadın yarısı boş olucaktır.
                        Yer uzak değil aslında. Ayrıca Avni Aker'in durumuyla ve dolma oranıyla yeni stadın muhtemellerini karşılaştırmak büyük yanlış olur. Ben maç öncesi ve sonrası eziyetleri yüzünden maça gitmeyen çok insan tanıyorum. Yeni yapılacak statta bu tip sorunların olmayacağını varsayarsak en basidinden, kapasitesel bir sıkıntı olmaz asla...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Yer uzak felan değil. Arabayla Trabzon'un en uzak yerinden 15 dakika mesafede. Çünkü sahil yolunun üzerinde. Kaldı ki yeni yapılan yürüyüş yolunun da üzerinde. Millet atacak kendini sahile, deniz kenarından yürüye yürüye gidecek stadına. O kadar zahmete katlanacak.

Bizim taraftar profilimiz de yavaş yavaş düzelmeye başladı. Resmi ürüne ilgi arttı. Kombineye arttı. Şenol hoca bile Manisa maçında bu kadar taraftar beklemiyordu. Maçın açık kanalda yayınlanmasına ve havanın soğuk olmasına rağmen. O maçta daha ilk dakikalarda gol yememize rağmen taraftar harika tezahürat yaptı. Çünkü takımına inanıyordu.

Yeni stadın ambiansı, heyecanı, havası harika olacak. İnanın o stad dolar. Yeter ki takım kendini taraftara küstürmesin. Şu an geçiş dönemindeyiz, taraftar takıma küfretmek yerine sahip çıkmayı da yavaş yavaş kabullenecek.
                          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 22:18.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu stad nasıl dolacak merak ediyorum yer olarak uzak Avni Aker bile zor 20 bin oluyor 42 binlik stad nasıl dolacak anca şampiyonlar ligi maçlarında 30 bini geçer çoğu zaman stadın yarısı boş olucaktır.
                            hocam sana katılmıyorum avni aker'in durumu belli her yer dökük maçlar raat seyredilmiyo,konfor yok bu tür sebeblerden dolayı ama akyazıya yapılan projeyle gezilen yerler olacak stad olacak trabzon sadece meydana sınırlı bi yer olmayacak 24 saat yaşayan bir stad olacak bu durumda bırak 42 bin kişiyi 61 bin kişi kapasiteli bir stadı bile doldururuz çok raat...
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Şunu da unutmayalım. Stad dahil o kompleksin oraya yapımıyla Akyazı'nın yapılaşması çok farklı bir yapıya bürünecek. Yerleşim kesinlikle artacak. Akçaabat için bile hayat, yaşam daha basit ve modern olacak... Bunlar aklıma gelen kısmı şimdilik. Sadece stad değil etrafına ne yapılacak ona da bakalım, orada salt bir stad projesi yok...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bekir kardeşim 35 bin demişsin ama bana göre bize 40 bin bile az niye bu kadar küçük düşünüyoruz ilersinide düşünmeliyiz trabzon yakın zamanda büyükşehir olmaya aday kentlerden biri yatırımlarında gelmesiyle nüfusda gözle görünür artışlarda olur buna rağmen 35 bin kapasite trabzonspor için çok ufak bi rakam daha yeni istanbulda 65 bin kişi doldurduk......
                                Kardeş 40.000 az diyorsun ama şunu da belirteyim şuanki stadımız 20.000 kaç bin bedava kombine dağıtılmasına rağmen zar zor doluyor.mesela Fadıl amcanın kombineleri valilik kombineler vb toplu alınıp sağa sola dağıtılan kombineler olmasına rağmen stad tam dolmuyor 40.000 bile fazla Trabzona 20 yılda bir defa alınacak bir uefa finali için o kadar maçı boş tribünlerde oynamak mantıksız.Birde yeni stadda ücret de biraz olsun değişecek bu ucuz haliyle bile dediğim gibi zar zor doluyor Avni Aker.Ha stadı İstanbul Kocaeli Ya da Bursada yapacağız derseniz ozaman gönül rahatlığıyla 40.000 derim.Ama Trabzon!Sakın Trabzondaki hemşehrilerim alınmasın ama böyle yani.
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Çalışıyor...
                                X