Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar, Hoffenheim'in Stadi Sinsheim Sehrin'de.

yani yakin iller'den gelen Taraftar ve Seyircilerin rahatca gidebilecekleri bir Stad.
    Tamam işte , bir Hoffenheim taraftarı maça gidebilmek için 50km yol yapabiliyor . ya da bizden bir örnek ; adam pendikten silivriden kalkıp Seyrantepe'ye gidebiiyor .

O halde neden hala stadyum seyircisi olarak Trabzon'un merkez nüfusu baz alınıyor ? Benim itirazım buna .

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yemin ediyorum en büyük hayallerimden. Anlaşacaksın Karabük'le, dünyanın parasını kıracaklar onlar. Biz deliler gibi sevineceğiz. Koşu pistinde tur atacağız
      Bu hayali kuranlardan biri de benim..

Yorum

Yemin ediyorum en büyük hayallerimden. Anlaşacaksın Karabük'le, dünyanın parasını kıracaklar onlar. Biz deliler gibi sevineceğiz. Koşu pistinde tur atacağız
        Böyle birşey neden olmasınki, eğer son haftaya garantilemiş bir şekilde girebilirsek zaten herkes memnun olur halinden, klübün girişimleri sonucunda olabilir yani.

Hatta öyleki üstüne emenikeyi bile vermesi lazım gelir karabük'ün.
        En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 15:06.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle birşey neden olmasınki, eğer son haftaya garantilemiş bir şekilde girebilirsek zaten herkes memnun olur halinden, klübün girişimleri sonucunda olabilir yani.
          Abi İstanbul yanar, harbiden yanar ama bak
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dizayn olarak bu model yapacaklarmis...tabi ultra modern olucak
            Bu bilgi kesin midir yoksa bir olasılık mı ?

Cevabınız , bundan sonra bu başlığa atılacak mesajların içeriğini bütünüyle etkiler .
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 15:09.

Yorum

Abi İstanbul yanar, harbiden yanar ama bak
              İstanbul yanıyormuş, yansin ......... .........
              İstanbulu biz yaktık, .......... ..........

Tezahuratını yaparız bizde yanarken.
              Özkan SÜMER

Yorum

• tek katlı statları pek tutmuyorum. birde organize taraftarımız varda çift kat bu birlikteliği bozacakmış gibi konuşuluyor.
                çift katlı statla tek katlı stadın iştihamı arasında bile çok büyük fark var.
                ayrıca trabzonspor için locaların en önemli gelir kaynağı olacağını düşündüğümüzde çok sayıda locanın tek katlı stadın tepesinde esnetikten yoksun bir görünüm kazanacağını düşünüyorum.
                belki sadece tek bir kale arkasının tek kat olması planlanabilir. westfalen misali. o tribünede gruplar alınır.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul yanıyormuş, yansin ......... .........
                  İstanbulu biz yaktık, .......... ..........

Tezahuratını yaparız bizde yanarken.
                  ççç bu iyiydi

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu bilgi kesin midir yoksa bir olasılık mı ?

Cevabınız , bundan sonra bu başlığa atılacak mesajların içeriğini bütünüyle etkiler .

Kesin diyemem,Bir Spor internet sayfasinda okumustum,Veledrome yenilenecek..ama sunu kesin olarak eminim..Yeni yapilcak Anfield Road kapasite haric bire bir eskisiyle ayni olucakmis,Kop tribunu falan..
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Tek katli tribünler benim daha cok hosuma gidiyor genelde...Özellikle kale arkalari kesinlikle tek katli olmasini isterim..

Ama bakalim proje ortaya ciksinda bakariz...

"Kosu pisti olmayacak" Baslik güzel...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam işte , bir Hoffenheim taraftarı maça gidebilmek için 50km yol yapabiliyor . ya da bizden bir örnek ; adam pendikten silivriden kalkıp Seyrantepe'ye gidebiiyor .

O halde neden hala stadyum seyircisi olarak Trabzon'un merkez nüfusu baz alınıyor ? Benim itirazım buna .
                        Yeni stadda 40 bin rakamını kolaylıkla yakalayabiliriz gibime geliyor..bir Forum Avm hafta sonları 20-30 bin rakamına ulaşabiliyorsa,modern bir stad neden rahatlıkla dolmasın ki..
                        Trabzon'un en doğusuyla en batısı arası 100 km..50 km Of,50 km Beşikdüzü..diğer illerin yakın ilçelerini de hesaba koyarsak,yeni stadın cazibesinin stadı doldurmaya yeterli olacağı kanaatindeyim..
                        Zaten millet gezecek yer arıyor..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• basel stadını tek gecerim..tam bize göre 42.500

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tek katli tribünler benim daha cok hosuma gidiyor genelde...Özellikle kale arkalari kesinlikle tek katli olmasini isterim..

Ama bakalim proje ortaya ciksinda bakariz...

"Kosu pisti olmayacak" Baslik güzel...
                            Tek kat bence de daha iyi..kat kat olan hele de katları dar olan tribünler hiç iyi durmuyor..taraftar bütünlüğünü de bozuyor..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us
                              Ah be ibo sendemi

Yorum

• Bence Napoli Veledrome stadının yenilenmesinden bahsediyor. Sanırım Farabi bunu bizim yeni stad modeli olarak algıladı.
                                (Çok bilmişlik gibi oldu, kusura bakmayın)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X