Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koşu pisti sürprizi olabilir..olmayacak denilemez..
    olursa trabzonspora ihanet olur...

Yorum

• Şaka yapıyorum..yahu bir sürü atletizm pisti yapılmış..hala futbol stadyumunun içinde ne işi var koşu pistinin..koşu pisti olmayacak..
      Herkese Merhaba

Yorum

• Koşu pisti olmaması "Umut" için bir yıkım oldu...
        .

Yorum

• Koşu pisti ne ya !! Kosmak isteyen gitsin sahile !!

Yorum

• Allah aşkına "koşu pisti" isim tamlamasını artık kullanmayalım şu başlıkta.
            Cidden gına geldi.
            Özkan SÜMER

Yorum

• artık kimin ciddi kimin şaka yaptığıda belli olmuyor, daha fazla sinir verici bir durum

Yorum

• Arkadaş ne adamlarız ya Başlığa koşu pisti olmayacak yazdırttık ya,helal olsunççç
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Koşu pisti çim mi olacak kum mu?
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kadir has stadin nesi kotu anlatirmisiniz
                    neresi iyiki renkdaş tribün dizaynı çok kötü tasarlanmış.katlarda çok kötü hiç begenmiyorum sadece modern stad başka hiç bir iyi yönü yok bana göre aşagıda resimlerde daha net ortaya cıkacak.

benim istedegim modelde ise maraton ve kale arkası tribüni için örnek alacagımız stad Old trafford veya signal iduna park olmalı

HERALDE NE ANLATMAK İSTEDİGİMİ ANLAMISSINDIR HOCAM...

İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kadir hası beğenmeyenlere bi anlam veremiyorum ben orda 3 maç izledim gayet güzel bi stad keske o güzellikte bi stad yapsalar dışardan görünüşü ışıklandırması harika
                    önemli olan dışardaki görüntü degil içerdeki atmosferin etkileyici olması rakip tribünleri görünce etkilenmesi. kadir hasta ben öyle bi görüntü göremiyorum...
                    En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 11:41.
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaş ne adamlarız ya Başlığa koşu pisti olmayacak yazdırttık ya,helal olsunççç
                        Yazıldıda ne oldu sanki. Şimdi muhtemelen hiç bu konuda soru sormayacak olanlar bile "Ciddi ciddi koşu pisti olmayacak mı?" diye sorular sormaya başlayacak.
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Olimpiakos'un stadı da hoş. .bence tam bize göre. .

Yorum

• Başlığı görünce kahkaha attım tam laz fıkrası bizimkisi.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Niye olmayacak koşu pisti istiyorum ben. İlle de koşu pisti.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X