Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakın otoparkı daha dolgu başlamadı hani bayramdan sonra başlıcaktı.

Yorum

• Rusyanin kis olimpiatlari olacagi Sotschi (karadenizde tam karsimizda sayilir) nin deniz kiyisinda dubai örnegi yapilanma olacakmis.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bırakın otoparkı daha dolgu başlamadı hani bayramdan sonra başlıcaktı.
        bu işlerden az çok anlarım.. o yüzden şöyle diyeyim.. denize dolgu direği dikmek lafla hayatta başlamaz illaki taşeronlarla yükü getireceklerle görüşmeler cart curt bitecekki bismillah denilsin yoksa sen çok beklersin dostum başlasın diye
        BMN Bursa
        OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

• bu arada seyrantepe fotoğraflarına baktımda ikinci kat çok dik bizim ki bu kadar dik olmasa iyi olur. ben kadiköyü daha etkileyici olarak görüyorum nedense

Yorum

• Valla bu yazıyı siyasi algılayabilirsiniz ki öyle . İlk defa içeriğinde siyaset olan bir mesaj yazıyorum. Tüm seçimlerde iktidar partisine oy vermiş birisi olarak diyorum ki eğer bu stad dedikleri tarihte bitmez ve bize teslim edilmezse, birdaha o partiye oy moy vermem kardeşim bu kadar açık ve net!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              only ts kardesim, bir üst mesaji okursan, sende bazi seylerin farkina varacaksin
              evet şimdi farkına vardım otopark motopark halledilir koşu pisti olmasın
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu işlerden az çok anlarım.. o yüzden şöyle diyeyim.. denize dolgu direği dikmek lafla hayatta başlamaz illaki taşeronlarla yükü getireceklerle görüşmeler cart curt bitecekki bismillah denilsin yoksa sen çok beklersin dostum başlasın diye
                Valla ihale şartnamesinde "ihaleyi kazanan firma sözleşmenin imzalanmasından 5 gün sonra işe başlayacak" şeklinde bir ibare var. İşe başlayacaktan kasıt görüşmelere başlamaksa işimiz var...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2011 genel seçimlerini unutun.2016 genel seçimlerine 1 ay kala RTE Trabzona gelir ve Stadı yaptık diye güya müjde verir Habu lafımı da unutmayın....

2005 seçimlerinde örtülü ödeneği kullanarak başımıza Albyarakları getirdiler tarihiminizin en kötü günlerini yaşadık... O zamana yakın da bir örtülü ödenekle gönlüömüzü alırlar..

Hep merak etmiştim.. Fatif tekke!nın parası nereye gitti diye. meğersem Albayrak devlete olan borcunu onunla ödemiş)
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu arada seyrantepe fotoğraflarına baktımda ikinci kat çok dik bizim ki bu kadar dik olmasa iyi olur. ben kadiköyü daha etkileyici olarak görüyorum nedense
                    ikisinide begenmiyorum ben

Yorum

• Cidden şu anki durum nedir ?
                      Hangi aşamada ?
                      Birisi söyleyebilir mi ?
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bu eziğin fotoğraflarını buraya kim koyuyor silin gitsin
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Alakasız bi başlıkta yazdım ama ççç

Showda TRABZONSPOR lu biri var canlı parada . Gerçi elendi ama iyi reklam yaptı adam. Haftaya Olimpiyatta rekor var dedi Bize her yer TRABZON atkısı masanın üstünde boynunda da flar
                          En son TSelif tarafından düzenlendi; 29.11.2010, 22:48.
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• insallah bu degisen gundemden sonra bizim stadyum isi yokusa gelmez..

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              insallah bu degisen gundemden sonra bizim stadyum isi yokusa gelmez..
                              O Gündem 3 gün sonra yine değişir nasılsa. Burası Türkiye.

Yorum

• su mükemmel dedıklerı stadımızı bır turlü göremeyecez herhalde.....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X