Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadyum olsunda olsun 35 ideal ama 40 olması için herkes çok istiyor 40 bin olsun o vakit ne diyerim

Yorum

• ...............................
      En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 05:41.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başlansında mutlaka bitirilir.aslantepe kaç defa durdurulmuştu.ama ocakta açılışı var.hele bir başlasın dolgu...
        ben pek ümitli değilim ama olursa.....
        aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim aklımı çelen asıl mesele dolguyu denizin alıp götürmesi değil, dolgu üzerinde 41.000 kişilik stadyum olması..

Hoplama zıplamanın yaratabileceği bir rezonans etkisi acaba bir zarar verebilir mi, yani dolgu üzerine bu tip bir yapının kurulmasının bir zararı olabilir mi..
          sen ne diyosun yaa:R Ozaman Rize şuan sular altındaydı.Türkiyede ılk olarak Denizi Kara Karayı para yapan adam Rize belediye basknıydı..Eski stadımızı bılen vardır Onun önundeki sokaga kadar denizdi yani rizenin %30-40 dolma

Ozamanın ımkanları ıle koca denizi doldurdular bınalar otobanlar yaptılar.Şimdi okadar zor olmaz heralde..Şuan Rizesporun yeni stadı ve tesisi deniz üzerinde ne oldu

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            icinde kosu pisti bulunduran hic bir stad isterse akyazi projesinin 10 kati olsun beni heyecanlandirmio...
            ben dis gorunus istemiorum FUTBOL STAD i istioyorum... Rakip takimi bogacak bir stad istiorum.. esi benzeri gorulmemis bi atmosfer saglayacak derinlere kurulu bi stad istiyorum
            Rizespor stadının 2 katlısı Lazım Trabzona

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rizespor stadının 2 katlısı Lazım Trabzona
              rizenin stadına ben gitmedim ama gidenlerin hepsi sahanın görünmediğini söylüyorlar dik değilmiş onun için

rizenin stadının 2 katlısı ve daha diki olsa iyi olur

Yorum

• pardon yanlış yer.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sahsen 40 000 cok buluyorum
                  Suan bile lider durumdayiz ve 25 000 kisilik stadi full dolduramiyoruz

Sehir disinda olan 40000 derbiler haricinde dolacagini sanmiyorum
                  Ben 40 bini bile az buluyorum zira uluslararası organizasyonlarda (milli maçlar, olimpiyatlar v.s.) bu sayı yeterli değil bence.

Stadı dolduramamak gibi gerekçeleri ortaya atan mantığa göre de Kayseri'nin en fazla 20 bin kişilik bir stadyum yaptırmış olması gerekirdi. Ancak bildiğiniz gibi Kadir Has Stadı şimdilik yaklaşık 33 bin kişilik. Boşluklara yapılabilecek eklentilerle 40 bin kişiye çıkarılabilmesi mümkün (http://www.kadirhasstadyumu.org/inde...apasitesi.html).

Kayseri'nin 33 bin kişilik stadının olduğu bir yerde Trabzonspor için 40 bin bence az. Diğer yandan bugüne bakılarak karar vermek yanlış; olası bir şampiyonluk sonrası taraftarın stada gitme oranı artacaktır.

Stadı dolduramamaktan endişe edileceğine yüksek kapasiteli bir stada destek olmak daha mantıklı. Çünkü; kısmen daha düşük ücretli biletlere sahip olan bir stadda hem parasal, hem de tezahürat konusunda kazanç sağlanacaktır (Ayrıca liverpool maçında sayıları bini geçmeyen taraftar ingiltereyi resmen inletti).

Ayrıca Trabzonspor'umuz her geçen gün taraftar sayısını arttıran büyük bir kulüp ve yapılacak stadın yıllarca kullanılacağı düşünülürse (belki de son stadımız olacak) 40 bin kesinlikle az!

Tezahürat konusundaki sıkıntımızı ortadan kaldırmak için küçük bir stad isteneceğine bölünmüş taraftar derneklerini bir çatı altında toplamak daha mantıklı olacaktır. Her maç birbirilerine nisbet edercesine (özellikle eski dönemlerde) farklı sloganlar atan taraftar grupları yerine önceden belirlenen ve daha önceden internet gibi ortamlarda yayınlanan tezahüratların hep bir ağızdan söylenmesi bu soruna çare olacaktır. Bir de maratonda çekirdek satışı yasaklanmalıdır.

40 bin az!
                  DİK OYNA!
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                  KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• Bazı arkadşlar 40 bin çok 25 bin olsun demiş ama Yeni stad herzaman yeni heyecandır.Ve mutlaka talep çok daha fazla olur.

bi 2.cisi Artık şampiyonlar liginde falanboy göstereceğimizi düşünürsek stad yapıldığı dönemde o tarz maçlarda aşırı ilgi olur.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• kim ne derse desin..en ideali 30 bin kişilik staddır..çünkü şuan bile iyi gitmemize rağmen her zaman full dolmuyor..

Yorum

• en az 40bin olmali.. 30bin felan cok az..bu sene allahin izniyle sampiyon olabilirsek mutlaka 40Bin olmali..
                        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Millet ileri gider biz geri gideriz..olimpiyatta oynayan takımlar memnun değilken biz olimpiyat statüsünde stad yapma amacındayız.gülermisin ağlarmsın..

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en az 40bin olmali.. 30bin felan cok az..bu sene allahin izniyle sampiyon olabilirsek mutlaka 40Bin olmali..

ya şampiyon olamazsak..? iyi söylüyorsun ama bu birazda şehirin nüfusuylada alakalı olmalı..ama şu varki olimpiyat stadı yapılıcaksa 100 binde olsa işe yaramaz..

Yorum

• Allah aşkına şu başlığı koşu pisti olmayan 40 bin kişilik stad projesi yapın,olimpik muhabbeti baydı artık kalp kıracağız sonunda olacağı bu.
                              Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Koşu pistinin olmaması yönündeki fikirlere ben de katılıyorum. İlla da yapılacaksa en azından pistin kullanılmadığı dönemlerde üzerine hafif ve sert malzemeden yapılmış portatif tribün inşa edilmeli. Tercihen malzemenin fiberglas olması iyi olur (Not: fiberglas satışıyla alakalı bir işte çalışmıyorum ). Yine de koşu pisti fikrine ben de sıcak bakmıyorum. Akçaabat Sebat Stadı revize edilip koşuların orda yapılması sağlanabilir.
                                Ancak kapasite olarak 40 bin sayısını kesinlikle yeterli bulmuyorum!
                                Stad bu ya! Her beş yılda yapılan bir iş değil ki! Yapılmışken adımıza, şanımıza yakışan yapılsın isterim.
                                DİK OYNA!
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                                KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X