Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başlansında mutlaka bitirilir.aslantepe kaç defa durdurulmuştu.ama ocakta açılışı var.hele bir başlasın dolgu...

Yorum

• bu başlık sayesinde 2. branşım inşaat mühendisliği oldu : )) arada elektroniğe kaysada genel itibariyle inşaatt eğitimi aldık.. neler öğrenmedikki kazık yöntemi dolgu sistemleri stat çeşitleri yapım aşamaları yapım süresi beton miktarı demir miktarı ohooooo
      u will need justice at the end..

Yorum

• Ben aynı soruları defalarca cevaplayarak sinirlere hakim olmayı öğrendim en çok...
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ben ekonometri okuyorum bana paradan haber verın bize maliyeti ne olacak bunun :P en ucuza kapatmalıyz :P

buarada ben akyazının tam olarak yerını bılmıyorum.. akcabat tarafındamıydı ?
          En son Fatih tarafından düzenlendi; 17.11.2010, 15:38.
          _éRdém _

Yorum

• Sahsen 40 000 cok buluyorum
            Suan bile lider durumdayiz ve 25 000 kisilik stadi full dolduramiyoruz

Sehir disinda olan 40000 derbiler haricinde dolacagini sanmiyorum
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• 40.000 bence de biraz fazla ama bizim taraftar 40.000 kişinin maça gitmesini oyun zannediyor biraz.

Chelsea'nin stadı 43.000 kişilik mesela..

Ben 30-35 Bin arası daha iyi olur diye düşünüyorum..

Ama bizim taraftar en az 40.000 diyor.

Madem öyle olsun ne diyelim
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                40.000 bence de biraz fazla ama bizim taraftar 40.000 kişinin maça gitmesini oyun zannediyor biraz.

Chelsea'nin stadı 43.000 kişilik mesela..

Ben 30-35 Bin arası daha iyi olur diye düşünüyorum..

Ama bizim taraftar en az 40.000 diyor.

Madem öyle olsun ne diyelim
                Bende katılıyorum sana. Ama şu taraftar gruplarına bi kale arkası verilse çok güzel olur. Açıkçası taraftar gruplarına kolaylık sağlanması o kadar da kötü değil bence. Stadın dolması açısından.
                İnanma insanların samimiyetine,
                Menfaat hissi ile gelirler vecde.
                Eğer vaad etmeseydi cenneti,
                Allah'a bile etmezlerdi secde...

Yorum

• Fazla taraftar göz çıkarmaz. Şampiyon olalım bi kere Allahın izniyle siz o zaman görün stadı

Yorum

• Atmosfer açısından her maç 40.000 kişi dolamayacağı için sönük bir hava olması bizim için kötü olur.

GS şimdi kara kara düşünüyor bu mevzuyu.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• suanda stadi dolduramamamizin sebebi, sezon basinda uygun fiyatlara kombine almayan yada alamayan taraftarimiza yönetimin tabiri caizse her mac kestigi cezadir.

yeni stadimiz sehire yeni bir hava getirecektir. ayrica bu sefer akcabat ve besirli taraflarindan kombine alanlarda olacak. yani kombine satisi fazlalasacak. bilet fiyatlarinida normal seviyede tutarsa yönetim, her mac o stad dolar.

bu sezon sampiyon oldugumuzu ve seneyede hemen hemen böyle bir basari ayrica avrupa kupalarina katilacagimizi hesaba katarsak, cok güzel seyler olur insallah sehrimizde

Yorum

• Hala aynı mevzular arkadaş...

Sağlığım açısından bu başlığa girmemek en iyisi..

Ya kafayı yiyecem, ya birinini kalbini çok fena kıracam...
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bu 40.000 konusu çok tartışılmıştı.

Aynı örneği tekrar edelim.

Fener stadı yenilemeden önce 22500 kişilik stadda senede ortalama 12-13 bin kişiye oynuyordu.

Stad yenilendikten sonra 52.000 kişilk stadda sadece kombine satışı senelik 30 binin üzerinde idi. 35 bine vardıkları sezonlar mevcut.
                          Stadın yenilenmesi Trabzon dışından da sürekli taraftar akışı sağlayacaktır...

Ayrıca bu tarz tesisler gün için değil, sonrası da planlanarak yapılacaktır elbette.

Bugün size 30.000 kişilik stad kâfi gelebilir.

3-4 sezon sonra daha büyüğü gerekecek ise, tabii ki 3-4 sezon sonrası düşünülerek stad daha büyük yapılacaktır.

Yorum

• Stad 5000 kişilik olsun ozaman dolar boş gözükmez tribünler bide uçak pisti olacakmı yeni stadda?

Yorum

• İlk olarak Mahmut Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende katılıyorum sana. Ama şu taraftar gruplarına bi kale arkası verilse çok güzel olur. Açıkçası taraftar gruplarına kolaylık sağlanması o kadar da kötü değil bence. Stadın dolması açısından.
                              açık söylemek gerekirse ben buna biraz karşıyım ... çünkü bizim taraftar gruplarımızın hepsi ayrı telden çalıyor birlik yok beraberlik yok kale arkalarında bile farklıfarklı marşlar söleniyor ... bide bütün hepsini toplarsak araya olay çıkar valla ... ama hepsi oturur derseki tamam biz yeni stadda belli biyerde hep birlikte olmak istiyoruz ve hepimiz bir ağızdan bağıracaz ozaman tamam ....
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• 40.000 iyidir,bilet fiyatları makul seviyede olunca o stad tamamen olmasa bile dolar.
                                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X